Chemtrails

1. Link do priznanja?

a i kad se vidi link, internet je siguracija u picku materinu.

2. Guglaj malo, naći ćeš, obrati pažnju na FQIA (Freedom of Information Act )
    Pretpostavljam da si našao za Švedsku, ne treba dokaz?

3. a i kad se vidi link, internet je siguracija u picku materinu.

Pa neka zvanična objava da stoji na sajtu NSA ili CIA ili NASA ili tako nešto, tipa: jeste, trovali smo čamuge, zaprašivali smo ih ko komarce da pocrkaju od kancera, hoćemo da ih uništimo i da stvorimo planetu sa malo ljudi gde ćemo mi dominirati.

4. Rasni kakav si to neljud, zar ti nije žao LesTaT-a, pa sve vreme je bio na tvojoj strani... Ako već troluješ, troluj do kraja, nemoj da se demistifikuješ, taman je stekao poverenje u tebe kad ono ispade da si i ti zavera od čoveka.

5. Evo je i mylyca ti kopira foru, prži masu na novoj temi, izgleda da će da dobije veći odziv, tematika je provokativnija.

6. Pa vidis ljude navuces a onda ih sjebes hahahaahha

7. Američka vlada je više puta priznala da je koristila kemtrejls, i to 10 puta otrovnije nego li one koji su se koristili u Prvom svjetskom ratu,

Znači kad je prvi avion u istoriji počeo da leti, odmah je neka lobanja rekla "Jamo zaprašivat naroda!"? Vudro Vislon prvi zaprašivač?

Ili misliš na bojne otrove koje su koristili na tlu? Ako je tako, što ne umiru ljudi onda? I od kojeg konkretno otrova je ovaj konkretni otrov snažniji deset pute? Jel ima laboratorijska analiza? Koje radio analizu?

I de pokaži đe to priznanje. A švedska vlada nije priznala ništa, nego je neku izjavu dala neka iz neke partije. I Palma je reko neke stvari o nekim Betovenima, pa jel to istina?

8. Rasni kakav si to neljud, zar ti nije žao LesTaT-a, pa sve vreme je bio na tvojoj strani... Ako već troluješ, troluj do kraja, nemoj da se demistifikuješ, taman je stekao poverenje u tebe kad ono ispade da si i ti zavera od čoveka.

О чему ти причаш бре?

9. Ajde banujte ovog "ja sam rasan". Debil otvorio temu, baba mu rekla da nas Ameri truju oblacima koje ona nije videla, i sad smo mi naseli kao na trol. Decxko, ubij se i nauči da internetuješ.

10. Švedska je priznala postojanje kemtrejlsa, tako da to nije više samo teorija zavjere.

Čita li iko od vas onaj link sa "priznanjem švedske vlade"? To je rekao neki iz partije zelenih. U prevodu - moron.

11. Ludi cak ima satanisticki simboli na profilnu sliku

12. Kakve su se sve fejk stvari stvarale po internetu, razne lažne vesti, fejk klipovi, slike, članci, ne verujem dok mi neko ne donese pisani dokument sa pečatom neke zvanične institucije, i uz to barem 2 svedoka naučnika.

13. Луди Чак

Ajde banujte ovog "ja sam rasan". Debil otvorio temu, baba mu rekla da nas Ameri truju oblacima koje ona nije videla, i sad smo mi naseli kao na trol. Decxko, ubij se i nauči da internetuješ.

Ok sve, ali otkud on misli da ima bodove da pokreće tendenciozne teme? Nije prošao ni početničku giljotinu koju smo svi prošli. Definitivno se moraju pooštriti metodi čeličenja novajlija.

14. Хммм.
    Ово му дође као хаарп. Интересантно је како људи прихватају здраво за готово све што прочитају.

Нисам прочитао целу тему, али је л неко покушао да се подучи мало о овоме? Не мислим на саму теорију, него практично? Оно, од чега се састоји гориво код млазних авиона, који процеси настају при сагоревању горива, и какав је састав нуспродукта сагоревања који се избацује? Даље, како би требало да нуспродукт сагоревања реагује са слојем атмосфере у којој лете авиони, како у различитим временским условима и различитим поднебљима? Хемија, и помало физика која стоји иза свега тога, типа уџбеник из основне и средње школе? Па онда да упореди то са оним што се тврди у теорији.
    Колико мене сећање служи, а волео сам да зијам у трагове кад сам био мали, исти су као онда. А то је неких двајес и кусур година разлике.

Кад су ми први пут причали за хаарп, и сад као, аргумент 'сти видео да су људи данас више нервозни него пре' и као 'дешавају се убиства'. Ма иди бегај. А ја баш у то време читао о Теслином раду и тако основе физике честица и хемије, да би могао да разумем све то, о Тесли, не хаарп. И узмем мало видим о чему се ради у хаарпу, и поразмислим, и закључим да је то немогуће, осим на неком популистичком нивоу, маштарије.

Јбг, званична наука се бави свиме што постоји већ вековима, једино оно што је доказано је истина за сада. А оно, ја нешто мислим да је то тако, могло би да буде, видећете, видећете, може да се окачи мачку о реп.
    Само учење, доказаних, потврђених ствари и мозгање је права ствар, остало су спекулације и маштарења.

15. Imam preko 50 bodova znaci ravnopravan sam sa svima na forumu

16. Ajde banujte ovog "ja sam rasan". Debil otvorio temu, baba mu rekla da nas Ameri truju oblacima koje ona nije videla, i sad smo mi naseli kao na trol. Decxko, ubij se i nauči da internetuješ.

17. A to sto ste se vi 11 strana pracili pamrtni nije moj problem

18. Treba kredit i za ulazak u raspravu sa Fenderom. FACT!

19. To i pričam DOBROVECE, da su te trovanja i HAARP antene samo maštanja. Ne može niko da ti kontroliše mozak, barem ne sa sadašnjim stanjem nauke i tehnologije.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.