Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Bježi rasni dok još možeš :)
Hahahahahah
U kakvom neznanju ti živiš!
Leteci medvedici nisu oni krivi sto su primitivni
eve ga HAARP
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/tv-oprema/kucna-tv-antena-ispravna-slika-19031936.jpg
Ја сам имао исти такав. Јебо сам му кеву, на молекуле сам га разјебао. Кацам видо какво зло ми покући испушта негативне енергије одма сам се дао у дејство. И код комштије сам ишо, звали полицију, ал сам га сјебо. Неће семе антихристово да ми изазива масовне покоље по дворишту, а јок!
Gugluj neuromarketing.
Kinezi su Siptari
Borko, guglaj mozak. Da, vau, mogu da vide kad te prikopčaju na EEG i EKG da li ti se sviđa nešto ili ne. To postoji već godinama, zove se EKG i EEG i ostala sranja, samo su ga malo unapredili i koriste ga da vide kako ljudi reaguju na reklame i tako to. Ne mogu više, sve pajser do pajsera.
Ahahaha, jeste, mrze nas jer smo Srbi i zato što smo pravoslavci. U kom si ti tripu, da mi je samo znati? Jeste, mnogo se oni zaluđuju oko toga, njihovi građani samo razmišljaju kako da se reše Srba. Toliko smo veliki i bitni, da smo svima trn u oku. Ovo o mržnji prema pravoslavlju je toliko glupo, da ja nemam reči. Rusiju, kao najveću pravoslavnu zemlju, ne mrze jer je pravoslavna, već zato što je vide kao nastavak SSSR-a, što i ima logike kada se gleda preraspodela moći, a obzirom da su Rusi i Kinezi i dalje saveznici, nijeni čudo da imaju zapadnjaci zentodnjih.
Oni nisu psihopate, već biznismeni i to oni najsuroviji. Sve je novac danas, profit je najbitniji i da bi se on uvećao, gazi se preko svega i preko svakoga. Nema tu moralnih normi, pogotovo ne kada treba bankovni saldo da se uveća. I pokušajte da shvatite da se sve svodi na korporacije, da nema istoka i zapada u tim "iluminatskim" krugovima - sve korporacije su na jednoj strani i svima im je cilj da zarade, bilo da su one američke, ruske, nemačke ili tadžikistanske.
Da si ti živ i zdrav, ali mnogo je lakše boleštine i ostale viruse raširiti legalnijim i očiglednijim kanalima. Prvo, razmisli o svim uticajima: vremenske prilike, godišnje doba, red letenja - previše je nesigurno prskanje (i ovi naši kada zaprašuju protiv komaraca ne pobiju sve, a dosta toga ode na livade umesto na krošnje drveća).
Neispravne vakcine - bolje je prodati loše vakcine protiv gripa, pa posle prodati one "prave". Jeftina hrana iz uvoza, puna emugulatora, već genetski modifikovana. Dovoljno je i to što su nas bombardovali, pa da budemo sjebani, ali nisu nas bombardovali zato što nas mrze, već zato što nismo bili partneri kada je trebalo. Tako smo im se namestili lepo, da smo im poslužili kao otpad za eksplozivne naprave pred istekom roka trajanja. Još sada zarađuju na nama tako što nam za jeftinije pare daju jeftiniju pomoć od sranja koja su oni napravili. To je jebeni biznis. Ne kupuje Hrvat ovde firme jer nas voli, već zato što može da zaradi na nama, a mi sve prodajemo tuđinu, jer volimo kad nas tuđin kara (ne kažem da ti ili ja to volimo, ali znaš kakvi su ljudi).
Trebalo bi da znaš da nije sve crno-belo, već da je u pitanju ogroman broj nijansi.
mi tupimo kurac 9 strana a nista nismo pametno napisali
Ne se brini, pošto si otvorio temu za ložane, a mi smo se svi popalili kao hepo kocke.
To si video sa onog linka što je jasamrasan dao? PA, to ti je kao Njuz.net, jebote.
Da l' si ti čitav? Onol'ke kišurine padale, onol'ke poplave i ti vidiš apsorbovanu kišu? Ko nas jebe što nam je sistem zanavodnjavanje... Čekaj, koji sistem za navodnjavanje? TO se ne održava ko zna koliko, jebote. Pare se pojedu i popiju po ručkovima, gurne se za penzije, a sve ostalo propada.
A da su naši pametni, kao što nisu, odavno bi radili na usavršavanju poljoprivrede i odavno bi tako i stranac zaradio. Dao bog sreće da plasiraju proizvode koje oni konzumiraju, jer su daleko od loših. Mada, i ovaj uvozni paradajz nije loš, a kamoli jabuka. Nego, kod nas se ne podstiče proizvodnja, vlast jebe seljaka.
Ovo je toliko glupo, da je čak i moguće, ali je opet bezveze. Prvo, zaprašivanje samo jedne četvrti, kontrolisano, je veoma teško. Drugo, da bi masovno oboljevali, to treba da se radi ko zna koliko godina. Samo u Ukrajini i Belorusiji je gomila ljudi obolela od raka od 1986., al' to je od radijacije i njenih efekata, a krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih je počeo "drugi krug" pokazivanja simptoma. I dan danas se rađaju deformisana deca. Da bi se komtrejlsom to postiglo, prvo sastojci moraju biti super-kancerogeni, pa opet treba više vremena nego da su ih lepo gađali bombama od osiromašenog uranijuma.
Gde vi iskopavate ovakve informacije? Lakše je zaratiti i redukovati stanovništvo i tada poturiti svakakva sranja, nego ovako.
Što se haarpa tiče, jedna pričica. Bio kod mene pre neki dan jedan ortak, te smo se uz pivce uhvatili nekih tema i ljudi. I pomene mi on jednog "posebnog" likusa, kojem ne manjka raznih bisera. Liku se pojavile neke pege po rukama iznad laktova i po ramenima i leđima. I sad, lik 'oće da ide na neku planinčugu jer tamo nema haarpova koji su mu napravili te pege. EJ! Haarpovi mu napravili pege. Caka je sledeća: lik radi fizikaliju, na otvorenom, nosi majice bez rukava ili na bratele. Radio je po onoj vrućinčini, sav igoreo, a fleke su mu se pojavile od prekomernogizlaganja suncu. I posle takvi imaju pravo glasa? Jeb'o logiku.
sve sto si napisao je na mestu, osim
da bi se progurao, moras malo da budes psihopata. svi smo pomalo psiho, zato sto ponekad u drustvu pomaze ako nemas empatiju... ne znaci da sad mozes da gledas kako nekog ubijaju ispred ili da na licnom nivou sa porodicom nemas osecanja, ali moras da potpuno budes ravnodusan kako tvoji postupci uticu na druge emocionalno, da imas mehanizam racionalizacije sopstvenih postupaka koji su moralno uzasni, ako hoces gore u ljudskom drustvu.
to jeste jedna vrsta psihopatologije.
Svi dobri "lideri" sa ciljem da apsolutno dodju do vrha, i konstantnim nezadovoljstvom sopstvenim statusom su na ovaj ili onaj nacin psihopate.
I ja sam pomalo. I ti si pomalo. Neko manje neko vise.
Морам да нагласим да људи који "мисле" да ХААРП антена у Србији може нешто да им утиче на мозак не треба да се брину, јер да би утицао на мозак, мораш мозак и да поседујеш.
На мојој планети постоји нешто што се зове струјање ваздуха. И нешто што се зове ветар. Капираш ли ти да си рекао да је америчка влада запрашивала ЧЕТВРТ из авиона?
Не, него је Бил Гејтс истакао пренасељеност као велики проблем. То што ти читаш Курир то је друга ствар.
Само да додам да Ја сам расан мисли да је Адблок за Фајерфокс вирушчина са којом ћу му сјебати комп.
Толико.
Ček, pa ako nemaju mozak kako onda da misle i brinu? Perifernim nervnim sistemom?
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/085/283/philosoraptor.jpg?1291090164
ganglijom
Шиииит, хтедох да напишем нешто слично на крају пасуса, али сам прешао на остатак, па заборавих да се вратим. :Д
Тотална дилема мој Луксе.
Djelomično tačno. Sovjeti i Kinezi su se pojebali šezdesetih. No to je prošlost. Ali sadšnji odnosi baš i nisu saveznički. Više je to odnos kupca i prodavca. Kini trebaju energrnti i voljni su da plate. Isporuka tamo je sigurna, nema posrednika ko što su šugavi Ukrajinci. Oružje isto. Sve iole kompleksnije siteme Kina uvozi iz Rusije, naročito avione. Prave oni i avione, al ne mogu da naprave kvalitetne motore za njih, metalurgija nije dovoljno razvijena. Imaju još uvijek nekih teritorijalnih sporova, a tu je i pitanje Indije. Odnos Kine, Rusije i Indije će biti mnogo zanimljiv u budućnosti.
Hmmm... pa jel lakše nagovoriti ljude na rat, treba naći i valjan razlog za ratovanje ili ih je lakše potajno trovati?
Američki veterani dobro pamte i posljednice od zalivskog rata i upotrebe biohemijskog oružja, za koje vojnici nisu mogli ni da pretpostave da se koristi, gledala sam neke filmove, na bazi istinitih događaja... Toliko slučajeva a nešto ne znam da li je neko ikad odgovarao? Tj. da li su zvanično ikad priznali nešto. A veliki broj njih je izvršio samoubistvo. I da, ako su nacisti određenim otrovima momentalno ubijali ljude , ovi su u ratovima koristili minimalne doze.
Istina. Eksperimentisali su nad svojim građanima koje su tretirali kao zamorčiće. Luda nacija.
Njima nije bio cilj da pobiju stanovništvo već da ispitaju koliko male doze određenih otrova iz kemtrejlsa mogu da utiču na ljude. Da ne govorim o novim tehnologijama razvijanju nano čestica koje mnogo lakše prodiru nego mikroskopske čestice i prolaze krvno-moždane barijere sa lakoćom.
Lopuže nikad zvanično neće priznati, ali se njihov odgovor svodio kao i u Zalivskom ratu da nikad NISU NAMJERNO koristili biohemijsko oružje, čak i otrove koje su još nacisti koristili, ali u neuporedivo manjim dozama. Kad će zvanično priznati za chemtrails ko zna, ali priznaju da zaprašuju kao što sam napisala pod izgovorom da žele spriječiti globalno zagrijavanje i u cilju ispitivanja klime. A pilot je pijun, on ni sam ne zna šta radi i u koju svrhu, da li posipa protiv komaraca, klime ili nečeg drugog. Još u tim ratovima su mogli da elektromagnetnim talasima izazovu uragane, zemljotrese.
Iskreno teško mi je da pojmim da neko ne može da shvati da se može uticati na klimu. Pa to se već dešava. Kina ima već par godina projekt pod nazivom "Vremenska intervencija" kojim vještački stvara kišne oblake u cilju povećanja poljoprivrednih prinosa (riže :D )
Kako neko misli da je nemoguće da se izazove namjerno suša u nekon regionu, kad tolike vlade optužuju Amere da su im upravo to proizveli. I sad neko to ne vjeruje, pa i ne mora.
Ali isto tako ne može ni da dokaže da ne postoji kemtrejls. Da nečeg ima sumnjivog i opasnog, to je vrlo vjerovatno jer ne bi tolike zemlje se dizale protiv toga.
http://www.youtube.com/watch?v=fg7J8P-uXqM
Za one koji ne vjeruju da se može uticati lokalno na klimu...
Daj izvor.
A zasićenje ili rastjerivanje oblaka jeste moguće na ograničenom području na ograničen period, sa ograničenim efektima. Moguće je izazvati padavine negdje, ali mora biti dovoljno vlage u vazduhu za to. Spriječavanje oluja, da sam Amer, bilo bi prioritet. Svake godine vidimo njihov neuspjeh u tome. Ili namjerno izazivaju tornada da pobiju vlastiti narod? Ili samo u Srbiji izazivaju klimatske promjene? Imaju i konvencije međunarodna o modifikaciji vremenskih prilika, to jes šta se smije a šta ne. Srbija nije potpisnik.
Јбг, добих га на рођењу па га од тад и користим. Не да се то изгуглати, чисто да те обавестим.
И кад сам мислио гуглај, мислио сам подробније од летимичног. Тад би видео да рецимо промоција не мења утисак о нечему код сваке треће особе, тј да код две промени. Али, ту заправо није у питању утисак, већ стање свести - кад си свестан шта конзумираш мозак ради на један начин, али кад ниси да мозак ради на други начин за потпуно исти производ. То су ЧИЊЕНИЦЕ. Колико је то далеко од контроле? То је већ дискутабилно, али неко сипа милијарде долара у то. Мора да су то неки пајсери. Или да се више упустимо у теорију завере
http://www.youtube.com/watch?v=THBzqbRqgpg
Иначе, шта си ми ти оно беше рекао јер ти је сајт изгледао фејк? Било је то на расправи око тога ко какве ракете производи. Морали су да ти демонстрирају да озбиљне компаније и удружења раде сајтове које нису по твојим мерилима, заправо чак се баве и уклањањем радиоактивног офпада. А да, ,,иди интернетуј''. За нешто паметније од тог израза и ниси.