Chemtrails

1. ne mora ovo ni biti tacno ali neka od ovih teorija zavere je tacna sigurno

2. hahaha pa ja kažem da je rasni trololo a niko ne sluša.

3. Bem ti život, sa kim ja delim kiseonik.

4. Jednom će doći vrijeme kada za meso neće biti potrebno uzgajati stoku, za koju treba puno hrane, a obradivih površina sve manje, ljudi sve više. Sad vas ne pogađa priča o GMO kukuruzu, soji, itd. Kako će čovjek reagovati na tu vještačku hranu, nije poznato, važno da ono sadrži proteine, da učine sve kako bi ličilo na pravo meso. Od nekoliko ćelija npr. svinje koje će se razmožavati napraviće dovoljno mesa. Pitam se da li bi prosječan Srbin to koristio, da li bi se onda pobunio? Neko će reći da ga niko ne može spriječiti da sam uzgaja stoku za svoje potrebe, ali naći će oni načina da to zakonski zabrane.

5. ako takvo vrijeme dodje ja bjezim na ravnu romaniju prasice da uzgajam

6. Дакле, живимо у свету у којем су геноциди и брутално перверзна експлоатација слабијих нормални ко добар дан. Конкретно у земљи чији је народ у више наврата истребљиван ко бубашвабе, за шта нико није одговарао. И вама је неприхватљива чак и блага могућност да мооожда нам тамо неко ради нешто о глави? Ај' да смо Швајцарци па и да разумем некако толику ноншалантност.

7. Pa jeste normalno, ali ne bi trebalo da je prihvatljivo. Ali nisu to neke skriveni mistični motivi i zajebanciije. A mi smo podložni ovim teorijama jer volimo da mislimo da su nam za sve drugi krivi, i da smo žrtve i dasmo posebni iz nekog razloga. A ove teorije su mi moderna verzija koncepta sudbine. Stvari se dešavaju predviđeni redoslijedom, samo što ovdje nije stvari odredila viša sila nego mistični oni. Volimo da su stvari predvidljive, čak i kad je crno ko noć.

8. Nije, nego neka sirotinja drka a nema papira da obriše, pa onda struže motkom.

9. Tacno je da nisu sve teorije zavere tacne, ali vi antiteoristi zavere ste druga krajnost, samo da znate, jer u nijednu ne verujete. Na ovih 7 strana teme do sada nisam procitao nijedan uverljiv argument zasto kemtrejls ne mogu biti istina.

10. ja znam da nesto od chemitrails, GMO, HARP mora biti tacno

11. Zato sto bi i te gazde koje su naredile prskanje bile takodje poprskane.

12. Ali nisu to neke skriveni mistični motivi i zajebanciije.

А како ти поуздано знаш да нису?

Ми смо криви за целу историју инвазија на нашу земљу? Криви смо зато што нас убијају? Зато што нам пребогате психопате отимају земљу? Зато што за нас важе двоструки стандарди кад је међународно право у питању? Објасни ми, како сам ја то крив ако се ничим изазвани скупе 50 дегена и побију ми породицу и отму кућу. Твој резон је стварно фасцинантан. Ми имамо наше мане, али човече, на нас су се острвили најмоћнији лешинари из западне хемисфере и буквално нам не дају да живимо нормално. Апсолутно све код нас држе под контролом, политичаре, медије, судство, војску, полицију, привреду, окупирана земља. Да ли си ти свестан колико је чудо да ми после свега уопште и постојимо? И не, не ради се о неком триповању да смо посебни, само износим чињенице. А ти фанатички негираш наше право да се осећамо угроженима кад реално јесмо угрожени.
    Ово

jer volimo da mislimo da su nam za sve drugi krivi, i da smo žrtve

Сигурно без разлога тако мислимо.

13. па јесте, истина је између. и ви антитеоретичари сте шатро много паметни као све ви знате није то тачно, што каже, исто крајност. и ми смо правили историјских грешака што не значи да само за све криви. ни близу чак.

14. Samo što ja nisam reko da smo mi krivi što nas je neko ubijao. Niti što je neko nas napado. Ali ratovi i genocidi su uobičajene stvai i aktivnosti kojima se ljudi bave. To što je to uobičajeno ne znači da je nešto dobro. I dešavalo se većini naroda, naročito malih naroda. Nije se desilo onima koji su sjeli na ostrvo, pa ih niko nije mogo jebavati konkretno. Mešunarodno pravo je kategorija koja ne psotoji u stvarnosti. I dalje se međunarodni odnosi zasnivaju na sili, i međunarodno pravo ne važi za onoga koji nerapolaže silom ili nije u po šupka onoga koji rapolaže silom.

Nema mističnih ciljeva, jer su u pitanju realni ekonomski i geopolitički ciljevi. A oni nisu konstantni, mijenjaju se u zavisnosti od okolnosti. I imaš 200 država koje imaju različite ciljeve i interese, plus mali mmilion kompanija, organizacija, vjerskih i ideoloških grupa. Antagonizmi, neibježni. I svako se bori da osigura sebi bolju poziciju. Ali ne da bi otvorio portal u grugi univerzum, a čemu su glavna prepreka Aboridžini, nego da bi obebjedio bolju geostratešku poziciju i bolju ekonomsku poziciju. Materijalna korist je suština. To goni stvari. A loša raspoređenost resursa opet goni u ekspanzionističku politiku i sve to po redu, rat , kolonizacija, instalacija vazalskih valda, vamo tamo.Uobičajene i neimalo skrivene radnje u u međunarodnim odnosima. E, sad, mi smo se našli na nezgodnom mjestu. I zato često najebemo. Zbog lokacije. Lokacija je važna, a ne mi.

Nema mistike, realni interesi.

15. E, Kaizene, možeono džastfaj poravnanje u forumu?

16. I kako da uzimam za ozbiljne teorije zavjera kad neko stavi sliku nekih rezervoara u avionu, i kao to je dokaz. Bez konteksta. Oni stvaraju koteskt na osnovu svojih ubjeđenja.

Takvo "dokazivanje" mora da odbije čovjeka.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.