U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kizo mudro zbori.
Sve je jebeni interes, a ne zavera nekog ko sedi i sadisticki gleda kako truje decu.
Mislim, nece ni da trepne taj ako se potruju deca, ali samo ako postoji korist od toga.
Da se vratim na kemtrejls: kakve koristi ima neko tamo da organizuje tolku zajebanciju koju je matene nemoguce sakriti da bi sipao nesto nepoznato odozgo kad to moze da se rasiri na mnogo laksi nacin ako je potrebno.
Kaporajte o cemu pricam... Kemtrejls jednostavno glupo zvuci.
Mislim, nece ni da trepne taj ako se potruju deca, ali samo ako postoji korist od toga.
Upravo. Nije on napravio GMO kuruz sa namjerom da truje, nego ga je napravio da bolje zaradi na njemu a boli ga kurac dal truje il ne. Bitan je profit.
Али нама мало више и бруталније него већини народа, или грешим?
Ок, ти сматраш да су само интереси у питању, ја сматрам да је поред тога и мржња према Србима и православљу уопште. Ти твоје мишљење износиш као непорециву тврдњу, ја моје као сумњу и могућност да нисам у праву. Огромна разлика, и разлог конфликта мишљења.
Дакле, како смо према овоме ми криви за већину ствари које нам се дешавају? Криви смо што постојимо изгледа.
Takvo "dokazivanje" mora da odbije čovjeka.
А ти си дошао на Вукајлију да ти неко стручно докаже? Изволи тражи по интернету гомилу текстова, документараца па се залуђуј данима ако ти је заиста стало да видиш неке боље аргументе. И не само на тему кемтрејлса. Капирам да ће ти требати пар месеци да обрадиш сав материјал, па нам јави како је било.
Nekako se mislim, ti sto su dosli u situaciju da mogu da organizuju nesto tajno na tolikom nivou da su malo inteligentniji od:
-e imam ideju kako da potrujemo narod.
-kako
-ajmo da uzmemo stotine i stotine aviona, da napravimo ogromnu organizaciju koja leti u formacijama kad je najvedrije nebo i skroz po danu, da sipaju odozgo otrov po ljudima. Siguran sam da niko nece da primeti to.
-to to, svidja mi se. Meni padalo na pamet da posaljem agenta da im zagadi vodovod ili da ubacim neki virus, al to sto pricas skroz ima smisla, bas si mastovit i kreativan jebote. Kako si se setio samo da ih prskas odozgo, neveruem
Amer'kanac je to, ne bira kako će jadnog Srbina istrijebit', šjeme mu se zatrlo.
KLINTONE!
http://www.youtube.com/watch?v=v2WjaZymvP4
-kako
-ajmo da uzmemo stotine i stotine aviona, da napravimo ogromnu organizaciju koja leti u formacijama kad je najvedrije nebo i skroz po danu, da sipaju odozgo otrov po ljudima. Siguran sam da niko nece da primeti to.
-to to, svidja mi se. Meni padalo na pamet da posaljem agenta da im zagadi vodovod ili da ubacim neki virus, al to sto pricas skroz ima smisla, bas si mastovit i kreativan jebote. Kako si se setio samo da ih prskas odozgo, neveruem
А ти полазиш од претпоставке да би се гомила психопата понашали рационално?
А можда их једноставно боли курац јер су толико моћни па су се осилили?
Samim tim, uvedes nekom embargo na seme i on ce crkne gladan
Da, ali to nije nikakva teorija zavere, nego čist biznis.
Ja sam onu sliku ostavio i rekao da bi ONAKO IZGLEDALO KAD BI SE TO ZAPRASIVANJE DESAVALO. Posto je pre toga Celt govorio o problemima skladistenja tog otrova i kako da putnici ne primete. Dakle rekao sam da to nisu putnicki letovi i obicni avioni. Vrati se na post i procitaj opet.
Pa i ovo ste osporili ,odnosno cinjenicu da se voda u vodovodima fluorise.
Postoji isto teorija zavere o uticaju fluora u manjim kolicinama na coveka.
E sad, posto si ti koliko vidim u tom fazonu da se sve radi zbog para, hoces da kazes da se fluorisanje vode u Srbistanu vrsi zbog tamo nekog opsteg zdravlja zuba ? Gde je korsit od toga? I kako to da ovi sto ne peru zube a zive u gradu i dalje imaju pokvarene zube?
Pitaj Ruse. Ili Jermene. Ili jevreje. Kineze, Korejance. Poljake isto. Ili one u Kongu. Američke domorodce, pogotovo one u J. Americi Zapravo, oni tako misle isto, da je nad njima najveće sranje
Pa nismo za to što nas napadaju. Za to je kriva adresa.
Pa kao neko iznosi neku tvrdnju u javnost, na njemu je teret dokazivanja. I to je to.
-kako
Jevreji su htjeli da potruju švabe poslije rata, otrov u vodovod. I sad prešli na avione.
Da da, iracionalni psihopata, to je profil onoga ko dodje u poziciju da ima toliku moc.
Razlikuje se malo psihopata sa nedostatkom empatije od iracionalnog psihopate. Ovaj drugi zavrsi u ludnici zato sto svi vide da je psihopata.
Ovaj prvi je dovoljno racionalan da smisli i nesto pametnije od sipanja iz aviona.
Како се Руси боре против ове пошасти? Мене то интересује.
Pa to pricam sve vreme ludi cace.
Nema tu zavere, sve goli interes bez empatije i emocija.
Postoji isto teorija zavere o uticaju fluora u manjim kolicinama na coveka.
Ali je sigurno manje štetno od prljave vode, u kojoj imaš masu govana, bakterija, parazita i to.
Voda se u svakom svjetskom vodovodu ovako pročišćava. A ekonoski interes, živa radna snaga. Ukratko.
A osiromaseni uranijum '99 je bacan iz aviona ili su nam ga drugacije "dostavili"?
Žiga me rame, jel to od hemtrejlsa?
A ne mogu da vidim nikakav interes u tome da organizujes kemtrejls...
Kakav interes neko ima da nas bas na taj nacin truje? Ajde da pricate da je cilj da izazovu grad ili tornado, pa eksperimentisu po srbiji.
Ali kakav interes neko ima ako otruje nekog. Kakav?
Само што ја не износим тврдњу него сумњу. И није ми проблем што се ви не слажете с таквим размишљањем, него што се подсмевате а неретко и вређате. Не видим на који начин је то конструктивно. Некад је овде постојала култура дијалога.
Nije on bačen, nego je on sastavni dio protivoklopne municije aviona A10.
Večina tih kemtrejlsa su obične putanje, koje se zbog određenih uslova u atmosferi i ostalih varijabli ne sklone brzo, one sa čudnim putanjama su test letovi i ostala sranja, kad avioni kruže da dobiju dozvolu za sletanje ili slično, zato idu takvim "pattern"-astim putanjama. Kemtrejls je realna stvar, postoje, namerno se prave, ALI, ALI niko te ne truje, to su mešavine nekih hemikalija i aluminijumskih opiljaka koje Ameri, Rusi i ostali bacaju po nebu da bi njihovi špijunski sateliti i ostala komunikacija, vojna, civilna i špijunska radila bolje, da bi mogli da komuniciraju sa podmornicama i ostalim sranjima bolje. Eto rešeno.