Chemtrails

1. Ali kakav interes neko ima ako otruje nekog. Kakav?

Има интерес фармацеутска индустрија.

2. Само што ја не износим тврдњу него сумњу. И није ми проблем што се ви не слажете с таквим размишљањем, него што се подсмевате а неретко и вређате. Не видим на који начин је то конструктивно. Некад је овде постојала култура дијалога.

Dobro, iznosiš stav koji je podložan tumačenju ostalih, i na kraju i ismijavanju, prihvatanju. A to za kulturu dijaloga, e tu važi ono da je ovo forum Vukajlije.

3. To je paučina neke vrste pauka ili neko sranje nekog insekta. Kakvih sve sranja ima po prirodi, a ti nam tu daješ grančice sa nekim belim sranjem kao dokaz teorije zavere.... i babinu izjavu da su čudni oblaci. Jebote.

4. Али нама мало више и бруталније него већини народа, или грешим?

Ок, ти сматраш да су само интереси у питању, ја сматрам да је поред тога и мржња према Србима и православљу уопште. Ти твоје мишљење износиш као непорециву тврдњу, ја моје као сумњу и могућност да нисам у праву. Огромна разлика, и разлог конфликта мишљења.

Nije ni više ni brutalnije nego drugima, nego si ti Srbin, a ne Jermen ili ne znam, neki lik iz Konga ili Ugande koju isto jebu, ako ne i više, samo ne znaš ništa o tome.

5. И није ми проблем што се ви не слажете с таквим размишљањем, него што се подсмевате а неретко и вређате.

pa jebote, kako da se ne podsmevam kad vidim sliku, i neko kaze evo, ovo je kemtrejl, kako ne vidis, i to je po nekome potreban i dovoljan argument.

jel ste znali da antena "riblja kost" je namerno tako dizajnirana kako bi neko mogo preko vaseg televizora nazad u antenu da emituje zracenje kojim kontrolisu misli ljudi da glasaju za nekog ili da jedu nesto ili tako to.

pogledajte argument. nalaze se po kucama u normalnom komsiluku, gde zive mala deca:
    http://farm4.static.flickr.com/3312/3639689317_8172d424bc_o.png

da li se i oko vase kuce moze naci ovakva antena?

6. А ти полазиш од претпоставке да би се гомила психопата понашали рационално?

Jebote, ti stvarno misliš da su ljudi koji vladaju svetom, te zapadne "psihopate" o kojima pričaš stvarno psihopate? Zvuči mi kao da ih zamišljaš kao neke zlikovce iz filmova i stripova, sa sve foteljama na okretanje, mačkama, i antenama za kontrolisanje misli. To su jednostavno bogati, moćni ljudi koji vode države poput Amerike, Britanije, Rusije i ostalih desetak velikih sila, i koji ne prezaju od toga da li će neki Srbin ili crnac da dobije rak, ako njegova kompanija i država profitiraju.

7. boli me kurac mislite sta hocete a kada svi obolimo od raka pitacete se zasto

8. A osiromaseni uranijum '99 je bacan iz aviona ili su nam ga drugacije "dostavili"?

Nije bacan iz aviona, to jest, jeste, ali ne iz rezervoara rendom, nego u vidu municije, jer umesto olova i ostalih metala, korišćen je tvrd osiromašeni uranijum, na primer municija u A10 onom, GAU miniganu sa 6 cevi je od uranijuma. Ameri su iskoristili 1999. da se oslobode te municije koja je i njima bila štetna. Imali su novu turu, a staro su istresli po nema, i posle Iraku i Avganistanu.

EDIT: koriscen umesto olova zato sto je vrlo tezak pa zrno ima jaku prodornu moc, a ujedno da se otarase otpada sto imaju.
    celt

9. pogladajte koliko ih ima:

http://www.photocase.com/stock-photos/112155-stock-photo-house-residential-structure-facade-roof-television-radio-broadcasting-antenna.jpg

ovo je naselje Khala u Egiptu, poznato po tome da ima najvise samoubistava kod dece. odavde su poceli neredi i demonstracije. slucajnost? ne bi rekao.

10. celte jel se zajebavas ili stvarno je to tako

11. o čemu se radi ovde uopšte? o izduvnim gasovima aviona? sećam se jednom pre par godina, prvi put otišo s tadašnjom curom na moravu da pecamo i roštiljamo iz zajebancije, poče da zalazi sunce, crveno nebo, voda protiče, avion jedan leti iznad nas, ostavlja prekrasan trag koji se prelivao u milion boja, ič nema komaraca, naš kaka romantika bila, nevera. ova moja se napali i obavimo to na ćebetu. od tad verujem u avione.

12. Pa to sam i napisao Kelte, šta mi edituješ? :)

EDIT: for dummies.

13. stvarno je rasan, ne zajebavam se. citao sam bio u jednom naucnom radu koji je izbacen u IEEE magazinu oko 2008, i nakon dva dana vise nisam mogao da ga nadjem, neko ga sklonio sa interneta potpuno.

pricali su kako su uspeli da salju talase preko visokonaponskih vodova i utikaca, i preko starih televizora do ribljih kosti antena. tako su u nerazvijenim zemljama kontrolisali umove ljudi cineci ih nervoznim, prenosom energije iz susednih zemalja, mahom izraela.

14. a recimo sebe stite tako sto su u razvijenim presli na kablovsku i digitalnu televiziju.
    ako vidite riblju kost antene, kazite komsijama da je sklone, ili da iskljuce tv iz stuje:

gledaj jebote kako izgleda, mislim ne moras da budes naucnik da vidis da je sumnjivo:
    http://4.bp.blogspot.com/-Wq6ie6Fjtxw/T17S1j_5thI/AAAAAAAAAtk/-yhIZiQuORA/s1600/P3101795.JPG

15. A to za kulturu dijaloga, e tu važi ono da je ovo forum Vukajlije.

Е јеби га, онда сам ја тежак носталгичар јер сам се регистровао на неку другу Вукајлију.

pa jebote, kako da se ne podsmevam kad vidim sliku, i neko kaze evo, ovo je kemtrejl, kako ne vidis, i to je po nekome potreban i dovoljan argument.

Па подсмевањем улазиш у беспотребно и неконструктивно препуцавање. Ако сматраш да је неко глуп онда нема никакве логике што уопште покушаваш да му аргументујеш било шта. Ако желиш да видиш боље контра аргументе, урадиш исто ово што сам рекао кизи.

Jebote, ti stvarno misliš da su ljudi koji vladaju svetom, te zapadne "psihopate" o kojima pričaš stvarno psihopate? Zvuči mi kao da ih zamišljaš kao neke zlikovce iz filmova i stripova, sa sve foteljama na okretanje, mačkama, i antenama za kontrolisanje misli. To su jednostavno bogati, moćni ljudi koji vode države poput Amerike, Britanije, Rusije i ostalih desetak velikih sila, i koji ne prezaju od toga da li će neki Srbin ili crnac da dobije rak, ako njegova kompanija i država profitiraju.

Свако коме је мотив у животу лично богаћење постигнуто деструкцијом је психопата, свако ко поседује емпатију и брине о добробити заједнице је нормалан човек. Мислим да не може једноставније од овога да се објасни.

16. Па подсмевањем улазиш у беспотребно и неконструктивно препуцавање. Ако сматраш да је неко глуп онда нема никакве логике што уопште покушаваш да му аргументујеш било шта. Ако желиш да видиш боље контра аргументе, урадиш исто ово што сам рекао кизи.

nisam hteo u pocetku, pa mi postalo zanimljivo posto mi je alternativa na poslu dosadna treba pisem neku jebenu dokumentaciju.

17. mi tupimo kurac 9 strana a nista nismo pametno napisali

18. Pa psihopate jesu, ali ne toliko da sad uzmu i bacaju po svima neke otrove koje ne mogu da kontrolišu ni gde padaju ni kako tačno rade. Ne postoje antene ni otrovi koji direktno kontrolišu nekog, tipa nateraju te da glasaš za DS ili nekog. Mogu da te učine nervoznim, bolesnim ili šta god, ali ti se izlečiš ili jednostavno živiš bolje.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.