Kog psa da uzmem?

  1. a ovaj mu još i vrata otvori

    Ниси управу :)
    http://www.youtube.com/watch?v=jZfi8K5rxtI
    Едит: Не знам зашто повезујеш памет и агресију. Памет, то је ваљда способност да учи, лако се дресира.

  2. Ej, more, nindžo! :)

  3. Lako se dresira, voli decu, voli da se igra, sve to su razlozi zbog čega i hoću baš tog kera. Mada, lakoća dresure nije baš neko merilo inteligencije, po tome bi vojnici i policajci bili najpametniji deo građanstva...

  4. вицкасто.
    ауто би се сјебало да удари у оно :)

    Ја се надам. :)
    волим псе јако, најјачи су ми мешанци убедљиво.

  5. Па шта је онда мјерило псеће памети?

  6. brate, najpametniji psi njemački ovčar, rotvajler i doberman, bar što se tiče dresure i brzine učenja, pogledajte na bilo kom sajtu koji se bavi rasama pasa i tako time. ironija, sva tri nijemca :)
    i neki mali engleski, jeb'ga, ne razumijem se toliko.

  7. Upravu si Sejo... Moj komšija je Dog Whisperer (dreser) i kaže da su najpamentiji... A ono što sam imao prilike da vidim i čujem, moram da se složim...

  8. Не могу замислити тог добермана којег се не бих бојао. Њима не можеш вјеровати.

  9. Hm, imao moj komšija neke male mešance, dao meni jedno štene. Njegov par bio na vikendici, on im ostavi hranu i vodu svaki vikend, a oni sami sebi određuju koliko će dnevno pojesti. Ovo moje kučence se sporazumevalo sa mojom majkom (koja uopšte ne voli kerove) bolje nego ja. Jedino nikad nije podnosio njenu vožnju, redovno je povraćao u autu ako ne stoji na suvozačkom mestu i gleda napred kroz šajbu...

    Kontam da je ta neka sposobnost samostalnog odlučivanja ključna, da li da pusti nekog u dvorište ili ne i slično. Nemam posebno visoko mišljenje ni o jednom rasnom psu, više volim mešance.

  10. Ni dobermana ni rota, ne volem te agresivne samoupravljače nikako...

  11. ovo ispade ekstra tema, baš uživam u pojedinim postovima...

  12. Званично најпаметнији пси су бордер колији(има на оним такмичењима категорија посебно за њих и посебно за све остале). А лепи су.
    http://blog.versatiledogsupply.com/wp-content/uploads/2013/03/BorderCollie.jpg

    Ne preporučuju se porodicama s djecom

    Поједе ти децу хахахахах

  13. Au bre.
    Sestra ima labradora, pedigre do jaja i sve al malu decu ne može da gleda očima. Zarežao na sestričinu koja je non stop sa njim, Ja hteo da ga ubijem, zet mi nije dao, kaže on bi voleo da ga ubije. Dok smo se svađali ujak ga ubaci u kola i odvede na selu.
    Ja imam Staforda, blizu 50 kila pošto ga baba većinom hrani, matora žena pa ne zna u količinu hrane. Ta ista sestričina kad dođe vuče ga za uši, rep, gazi po njemu i tome slično. Najviše što može da uradi je da je lizne po licu. Ponekad je zakači šapom mala padne al jebi ga, teži je od nje 3 puta. Viđa je jednom u 2 meseca.
    Neko veče na fudbalu ja ga povedem i bio tu sa nama 3 sata, svi ga mazili razvlačili po rukama i tome slično. Sedeo pored mene i najbolji mi drug krene da me udari po ramenu sa leđa da mi kaže nešto pošto me zvao a nisam ga čuo. Umalo mu ruku otkinuo nije. Ćale namerno kad je pas pušten uzme da kao krene da gurne kevu, neće da ga ujede ali reži i laje na njega ko da je lopov. Jednostavno ne voli gužvu i buku. Nema dan jedan dresure. Izvucte pouku ko voli decu ko joj i to na tu temu.

  14. Jel ćeš ti da uzmeš ili da kupiš psa?

  15. Ne preporučuju se porodicama s djecom

    Поједе ти децу хахахахах

    Seru vid kako je dobar sa decom :)
    http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201008/18278/konacno.jpg

  16. Ма каки, пулин најинтелигентнији, ево питајте мог ћала.

    Мени пулин радио задатке за испит из програмирања и слао смс-ом.

  17. Дјеца воле да штипкају и рзвлаче га, а он не воли агресивност.

  18. Хахахахахахахахахаха кобјасн :Д

  19. A prolazim neko veče sa ćaletom pored dvorišta od nekog lika koji ima Bernandinca. Laje da nas pokida, a prelep jebo ga otac (ne moj otac) ko međed. I sad ćale valjda gledao neki film gde Bernandina spasava ljude koje je sneg zatrao sa burencetom oko vrata i to i pita me Jeli jel ovo onaj što spasava ljude? Kažem ja jeste. Kaže on, verovatno ih spase tako što ih udavi da im skrati muke da se ne muče.
    Naravučenije, ne postoje psi koji vole i koji ne vole ljude ili decu. Rasa sa tim nema nništa samo kako ga odgajiš.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.