Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jebeš ga, za tu novu što kupiš kupi i membranu odma Indisku, od Tafea, pasuje a ova se brzo sjebe. Zameni to odma da ti ne pusti naftu u karter bez veze, možda kasno primetiš pa ti obrusi karike. Veliko sranje mož da izazove jebenih 150 dinara.
prodajem testove iz geografije za 5 i 7 razred
PRODAJEM BULJU POVOLJNO
GEJ STOP CIMANJE STOP
EDIT: NIJE MNOGO PREŠLA
Prodajem sove radnicima (mada ne znam koji ce kurac ljudima sove kad su im jeftiniji golubovi).
Ima li ko one Burago automobile da mu stoje kuci i samo skupljaju prasinu? Ako ima zainteresovanih za prodaju, neka se jave u pvt ili neka ostave poruku ovde. Sve velicine dolaze u obzir.
POPRAVIO!:) Jebao me dihtung na casici da ne verujes... Guma se skamenila izgleda dobro, ali ne dihtuje samo sam je oribao zicom i skinuo taj tvrdi sloj i zadihtovala, a membrana je dobra, AC original. Ide Landrover ko simplon sad...:)
Izdajem državu za stan u Beogradu.
prodajem ollanik nalog za 4 litre koka kole,7 litara piva i 5 grama dzeje
za 2 pakle pljugi cu da lajkujem defke i pisem da si car u komentarima
mnogo brate za banovan nalog.
kajzen bi ga odbanovo kad bi ga neko kupio,jer onda promenish i niknejm i sve,neko drugi koristi,pa bi se startovalo ispocetka
Kupujem mp3/mp4 :-)
Prodajem mesto u baražu Žajkovog takmičenja, 1000 din
Gde?