Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Jebeš ga, za tu novu što kupiš kupi i membranu odma Indisku, od Tafea, pasuje a ova se brzo sjebe. Zameni to odma da ti ne pusti naftu u karter bez veze, možda kasno primetiš pa ti obrusi karike. Veliko sranje mož da izazove jebenih 150 dinara.
prodajem testove iz geografije za 5 i 7 razred
PRODAJEM BULJU POVOLJNO
GEJ STOP CIMANJE STOP
EDIT: NIJE MNOGO PREŠLA
Prodajem sove radnicima (mada ne znam koji ce kurac ljudima sove kad su im jeftiniji golubovi).
Ima li ko one Burago automobile da mu stoje kuci i samo skupljaju prasinu? Ako ima zainteresovanih za prodaju, neka se jave u pvt ili neka ostave poruku ovde. Sve velicine dolaze u obzir.
POPRAVIO!:) Jebao me dihtung na casici da ne verujes... Guma se skamenila izgleda dobro, ali ne dihtuje samo sam je oribao zicom i skinuo taj tvrdi sloj i zadihtovala, a membrana je dobra, AC original. Ide Landrover ko simplon sad...:)
Izdajem državu za stan u Beogradu.
prodajem ollanik nalog za 4 litre koka kole,7 litara piva i 5 grama dzeje
za 2 pakle pljugi cu da lajkujem defke i pisem da si car u komentarima
mnogo brate za banovan nalog.
kajzen bi ga odbanovo kad bi ga neko kupio,jer onda promenish i niknejm i sve,neko drugi koristi,pa bi se startovalo ispocetka
Kupujem mp3/mp4 :-)
Prodajem mesto u baražu Žajkovog takmičenja, 1000 din
Gde?