Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nisam je videla.
http://vukajlija.com/recnik/autori/21992 овде је она на аватару, а и качила је сличке, мада је још малолетна али је потенцијал :)
Ahaaaa imam je ja na fb, jako je slatka.
Heller daj fejs !
:-]
Po stilu pisanja,
1. Lemaja
2. energija
3. Stormborn
4. Maloletna budala
5. Alice in Wonderland
Po izgledu, pojma nemam...
Njah, sad mi krivo što nemam fejsbuk. :)
Heller hvala, odoh da te dodam iz ovije stopa :P
Сигурно је то нека опака надркана бичарка!Ко што би један мој ортак ,цар , рекао "Брате ја улазим у дискотету , погледам тамо на оном као делу са шипкама , неке рибе се набијају на шипку као знаш оне су опасне надркане , знаш оне су као кучке набијају се на шипку играју једна са другом..." Све у свему он је као смува две три такве кучке из дискотеке али оно ноншалантно....која је то царина... хахахаха
shiva, na stranu to sto izgleda savrseno, vec ume i da kuva.
Pf, pa zna se. :)
Najcupika je Džaftara!
Buljson ćilu čuva!
Hahahahaahha :D
ko nema ćilu, u bulju se gruva!
Meni je Mrmun naj cupi. Ima tu negovanu kosu i oči k'o u srne.
Jeste, al kad se uloguje sa tačkice :))
euglena !!
Katija..ova Julijana joj nije ni prići..al najlepše oči ima Lemaja...
Julijana je izmislila lepotu za katiju.
Doppia_Leonessa NAJBOLJA !
http://vukajlija.com/recnik/autori/19954 pogledajte šta vam je matori perverznjak iskopao...a provalite burijev komentar na jednu njenu defku, nema ih mnogo...šalabajzeru stidi se ahahah...mala je !