Нај цупика на сајту!

1. http://vukajlija.com/recnik/autori/21992 овде је она на аватару, а и качила је сличке, мада је још малолетна али је потенцијал :)

2. Ahaaaa imam je ja na fb, jako je slatka.

3. Heller daj fejs !
    :-]

4. Po stilu pisanja,
    1. Lemaja
    2. energija
    3. Stormborn
    4. Maloletna budala
    5. Alice in Wonderland
    Po izgledu, pojma nemam...

5. Njah, sad mi krivo što nemam fejsbuk. :)

6. Heller hvala, odoh da te dodam iz ovije stopa :P

7. Сигурно је то нека опака надркана бичарка!Ко што би један мој ортак ,цар , рекао "Брате ја улазим у дискотету , погледам тамо на оном као делу са шипкама , неке рибе се набијају на шипку као знаш оне су опасне надркане , знаш оне су као кучке набијају се на шипку играју једна са другом..." Све у свему он је као смува две три такве кучке из дискотеке али оно ноншалантно....која је то царина... хахахаха

8. shiva, na stranu to sto izgleda savrseno, vec ume i da kuva.

9. Najcupika je Džaftara!

10. Hahahahaahha :D
    ko nema ćilu, u bulju se gruva!

11. Meni je Mrmun naj cupi. Ima tu negovanu kosu i oči k'o u srne.

12. Jeste, al kad se uloguje sa tačkice :))

13. Katija..ova Julijana joj nije ni prići..al najlepše oči ima Lemaja...

14. Julijana je izmislila lepotu za katiju.

15. http://vukajlija.com/recnik/autori/19954 pogledajte šta vam je matori perverznjak iskopao...a provalite burijev komentar na jednu njenu defku, nema ih mnogo...šalabajzeru stidi se ahahah...mala je !

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.