Tema za navijačka prepucavanja
  • Стеван

Мусавци, глодари и то. Значи, овде глупости, а на Звездиним и Партизановим темама нормалне дискусије. Може? Ај, изађите нам у сусрет.

Ево, у знак добре воље, бацићу ја прво говно.

Замислите да је Дуле Вујошевић био селектор Хрватске, а не Црне Горе... Анте Томић и Никола Пековић били би страшан тандем.

• Radijacija

Mene ve zanima de ima da se kupi kavurma i čvarci?

Мусавци, глодари и то. Значи, овде глупости, а на Звездиним и Партизановим темама нормалне дискусије. Може? Ај, изађите нам у сусрет.

Ево, у знак добре воље, бацићу ја прво говно.

Замислите да је Дуле Вујошевић био селектор Хрватске, а не Црне Горе... Анте Томић и Никола Пековић били би страшан тандем.

• CapooN

Staviti temu u igre da ne iskače u javnim temama, već samo da stoji bagri koja želi da postuje u njoj.

• Rosoneri

навијачи су геј
    не навијачи сами по себи, него то ложење, цокула фазон

• FAĐO

ЈЕБИ ЂАВОЛЕ ЈЕБИ ЂАВОЛЕ ЈЕБИ ЂАВОЛЕ

• Sanitarni čvor

napred NK Rijeka!

• Марко 

навијачи су геј
    не навијачи сами по себи, него то ложење, цокула фазон

+1

• sunshine

Ne može ova tema nikako.. Grobari će ovde ispoljiti svoju agresiju i poremećaj ličnost poznatiji u našem narodu kao dabogda komšiji crkla krava pa makar meni mleka ne davala.. Biće kontraporduktivna terapija.

• DP

MRZIM BOLTON IZ NEKOG RAZLOGA.

• riffraff

MRZIM BOLTON IZ NEKOG RAZLOGA.

Bolton je dobar kakav je mrtvi Fulam

• b

Sve delije su picke, jebemo pripadnice delija.

• XPACT

Smrt FK Prva Iskra... Runjani se preterano sire kao da su Mladost iz Brezjaka... Ne moze to tako.

• riffraff

Kohorta Osijek!
    JEBI VINKOVCE!

• dusan1001

SAMO NAPRED OBILIĆ
    CECA SRPSKA MAJKA PUŠTE GA VEČITI!!!

• DP

КК ЗДРАВЉЕ САМ УВЕК МРЗЕО ЈЕР СУ НАС У МЛАЂИМ СЕЛЕКЦИЈАМА ДОБИЈАЛИ СА 100 РАЗЛИКЕ, А МЕНЕ КОУЧ НИЈЕ ХТЕО ДА ПУСТА У ИГРУ ДЕЛОМ ЈЕР НИСАМ ИМАО КО ДА МЕ ГУРА А ДЕЛОМ ШТО ПРОМАШУЈЕМ УЛАЗ АЛИ ДОБРО.АЛИ ЕТО, САД СТЕ СЕ УГАСИЛИ ПАПРИКАРИ.

• riffraff

Е ОВАКО!
    САМО ДА ИЗРАЗИМ МРШЊУ ПРЕМА ФК ИЗ РУДОГ ЈЕР СУ НАС ГАЊАЛИ ПО ТЕРЕНУ КАД СМО ИГРАЛИ ТАМО И ИГРАЧИ И НАВИЈАЧИ, ЂЕДУ ШТО МИ ЈЕ ПСОВО МАЈКУ ДАБОГДА КИТА ОТПАЛА.
    ТАКОЂЕ ЖЕЛИМ ДА ИЗРАЗИМ ПРЕЗИР ПРЕМА ФК ШТАКОРИНА ЧАЈНИЧЕ ЈЕР СУ СВИ ГРМАЉИ ОД 2 МЕТРА А 96 ГОДИШТЕ. БОГ ИХ НЕ ЈЕБО ОНИ СУ ПРИЈЕ 6 ГОДИНА ИМАЛИ БРАДУ И РАДИЛИ НА БРЕНТИ ВЕЋ ПОДУГ ПЕРИОД. ШТА ЈЕДЕТЕ ЉЕБ ВАС ЈЕБО ?

• Rosoneri

Ја сам волео узимати Болтон у мастер лиги, некако су ми дифолт тим па ми готивни за пут до славе.

• омбре

JER MISMO MISMO ĐAVOLIIII I NIKO NAS NE VOLIII I KURAC NAS BOLI ŠTO NIKO NAS NE VOLI JER MISMO MISMO ĐA VO LIII TU TU

- melodija iz popaja

• XPACT

Prokleti crno-beli kompleksasi... Kompleksi im samo rastu svake godine, dzaba im sve... Uvek su bili puni kompleksa jos od osnivanja svog malog kluba 1912. u Svonsiju...