Tema za navijačka prepucavanja

1. E, ja sam stvarno tamo navato žuticu u osmom razredu. lolo

2. SLOBODNO MOŽETE DA POSTUJETE NISAM VIŠE ZARAZAN!

3. Vratite se u tor, stoko seljacka koja navija za Njukastl... Napred Stouk Siti!!!

4. - Šta radiš?
    - Evo ništa, krenuo da upišem klinca u osnovnu.
    - Ala vreme leti, sećam se kad ti je žena tek zatrudnela, a mi slavili titulu.
    - Pa da, to nam je bila poslednja.
    - A stariji?
    - On ima 12.
    - Ne seri. Već 12.

hnjo hnjo hnjo

5. Sukob dve frakcije u Zvezdi kulminirao u opštu tuču Čovićevih sa jedne i Džajinih članova uprave sa druge strane

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/392719/Masovna-tuca-clanova-dve-porodice-u-Nisu-dve-osobe-teze-povredjene-11-lakse

6. HEHEHEHEHEHEHEHE Pobili se cigani

7. Nezvanično, sve je počelo kad je Tarih A. dobacio Nami K. da je popušila Ćokiju za mesto u upravi

huehuehue

8. Može li neko da mi objasni :

u niškom romskom naselju Crvena zvezda, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

što se ROMSKA naselja nazivaju imenom vašeg kluba ?!?

9. JEL ZAŠLO SUNCE PARTIZANI, JESTE ZATURILI GLAVE U FRIŽIDER.. TEŠKO JE POSTITI PO OVOJ VRUĆINI..
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/5/55/Partizani_Tirana_logo.svg/193px-Partizani_Tirana_logo.svg.png

10. al zato partizani imaju pank bend u britaniji.the partisans.

11. Ta svađa je izbila zbog para od Mudrinskog. Tarih je hteo da ulože u neko pojačanje, a Nami je htela da vrate dugove, jer se boji da neće moći da se izvede prevara kao u svim ostalim sportovima, zbog toga što je u fudbalu malo više love.

12. Precednik vam bijo Franjo Tuđman ustaša.

13. OOO-OOOOOO-OOOOO
    GLASINAC!!!

Čekaj... kako to mislite "nismo nikad čuli"? ;)

14. Ko zna kad prodaju još nekoga šta će se sve dešavati, ali mislim da je tu Tarih zajeban jer se svi pripadnici manjine koja živi u nehigijenskim naseljima pale na njega ozbiljno, ne obazirući se više na svoje legende kao što je Nami, a sve to zbog toga što su trofej poslednji put držali u prošlom veku.
    Biće još sranja u faveli.

15. Tako oni eto nađu nešto što nije istina i onda im ti okačiš istinu vezanu za njih, a istina je i smešna i tužna u isto vreme, pa oni smisle izgovor. E to je Večiti Derbi. Objasniti "Izmišljamo 1989" koliko su ustvari bedni.

16. ja već napisah to na nekoj temi - svi se znamo, i to o čemu pričaš oni itekako znaju, samo im više odgovara da lažu sebe.

al jebeš sad to, ova tema je za prozivke, tako da cigani COME AT ME BRO
    http://cdn.memegenerator.co/images/300x/1126054.jpg

17. DŽAJIĆ I TOZOVAC
    HOTEL RADMILOVAC
    PEDERI SEKTAŠI
    CRVENI ZVEZDAŠI!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.