Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa to sam ja!
Било би чудо да се ти ниси јавио... ;)
hahahahhahaa tako nešto ...nešto... I da, facafaca mi je nedefinisan, ne znam, eto.
nek' si im otvorio oči
lema nabroja pola vuke i to sve banjalučane, jebi ga provjereno
Pa naravno da ću se javiti kada sam predmet teme :)
Nisi, slavko, nisi
edit Tako ja svaki put kažem svojoj najboljoj drugarici kad gleda Cecine spotove i tvrdi da je ovo isto što i ti :)))
E jesam. Svi kažu.
Hvala Aurora,hvala,saću se uobrazim!
mmmm Gručo, jako duhovit tip, a imam utisak i da je pun samopouzdanja. Takav ne može da bude loš frajer i vredelo bi provesti vreme s njim...
aman mičite muškarci odavde, ovo je ženski trač samo vama vidljiv zato nemojte se osećati prozvanim odmah mi pad se uočava u zenicama.
ajmo bris odavde!
KBO! moj favorit :D
:))))) Dab kad ti je izrasla maca?
hajmo razligu odavde
ako budem jebao picku koju planiram,ja cu biti taj...to je takva picka,da ako je budem jebao,nece mi biti zao i da umrem dan posle
Kako misliš jebati išta tako žgoljav? Je l' tebe zovu "Štiglić"?
да ли сам напоменуо да ми је мама рекла да сам леп као девојчица ...... и то лепа девојчица ......
Jel imaš pičku?
нисам имо кад сам задњи пут погледао
Onda ništa.
http://www.youtube.com/watch?v=jyU0HRvLSXM&feature=related
joj joj bože moj!!!
БОМ БОМ