Birfest 2013 vukajlijaško okupljanje 16.08. 21,00, ulaz 2

1. haha, kakavc sam ja glupan sinoc ispao, poslao ortaka didemo u kornjacu kod saborne, on tvrdi kako se sve cuje, valjda dubioza treba da svira, dosli tamo, culi samo kako disemo. idalje sma pjan

2. Ne sme da se ošiša, potpisao ugovor sa Cecom da ostane mjetalac.

3. Jebalo vas okupljanje sinoc. Stajao sam sa zenom petnaest minuta ispred ali nismo vas nigde nasli, a ispred je bilo pet milijardi ljudi... Jbga, neka neko sledeci put ponese neko tablu na kojoj pise "Vuka" ili slicno pa da mogu da vas nadjem kao covek...

4. E jebiga, ako ne možeš da prepoznaš bar jednu osobu sa nekih slika, sa fejsa ili teme, onda u kurac. Niko neće da se blamira sa tablom, ili uzmeš nečiji broj na pvt ranije pa nađete.

5. Храсте, спасиће те Мрка и Веља!

6. :P
    Ko vas jebe, meni je bilo dobro sinoc sa onim irskim tamnim, mada mislim da cu ga danas malo iskulirati...
    Inace, akd spominjes Velju pre neki dan sam jeo u istom restoranu gde je bio i on sa svojim bratanicama...
    I da jbga Cace, nisam imao vremena u poslednje vreme tako da nisam ni blejao na Vuki dosta dugo, znao sam par ljudi kako izgledaju ali tesko je naci ih medj' tolikim svetom.

7. Sve bi ja njih na kolektivno šišanje!

Arlovski, jebala te flaša da te jebe.

Hraste, sve sve ali LEPRIKONA da ne prepoznaš!

8. Niko neće da se blamira sa tablom

Ja hocu.
    Ne dirajte dacu, on mi se jedini nasao sinoc da mi drzi glavu dok peglam, dobar je ovakav kakav je.

9. Ja i dalje ne kapiram šta će nam tabla, imali smo Leprija.

Midori, rekao sam ti već da si veća muškarčina od Dače. Za kog sam mislio da se zove Čeda iz nekog razloga, verovatno dobrog.

10. kada smo kod toga: NINKA ŽENO JEDNA MIDORI TE JE PONIZILA I OSTAVILA U PRAŠINI DA LEŽIŠ I PROKLINJEŠ DAN KADA SI SE USUDIO DA JE IZAZOVEŠ DA RADITE SKLEKOVE OPAAAAAA

11. Zar neko nije slikao ono takmičenje u sklekovima? Sećam se da je bilo nekih bliceva.

12. I pivo mi se svidelo.

13. Ja imam fotosefn Kace i Ninkinog ortaka sa sve lepezeom i a la Merlinka pogledom...

14. E, da, POSTAVLJAJTE SLIKE :D

15. Jes' jebote, izgubih. Mada je radila ženske sklekove, s koljena, al' opet, to nije opravdanje. NINKA BRUKO IZDO SI KOSOVO

16. Mada je radila ženske sklekove

Slušaj, kakve god da je radila, muški te je dobila :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.