Izbjeglice

1. Мисим да је ово права тема где могу да напишем да је бурек и са сиром.

2. Caletov drugar iz vojske koji je jedno vreme, devedesetih godina, bio pandur na Kosovu kaze da su kosovari najveca govna koja je u zivotu sreo.

3. Glup smo mi narod kao kurac. Pizda nam materina. I treba da nestanemo.

4. главни, немач си појма ♥

крајишници су најгори шљам

lepri jede izbeglice

5. ``И ја сам избеглица. Избегао са Сењака на Дедиње``.
    У потпису - Динкић, Дачић, Тадић, Драшковић, Ђинђић, Милошевић, Тито и остала говна.

6. Zaboravio si našeg cenjenog prešjednika!

Nego, svaki put kada pomislim na te izbeglice i gologuziju, uvek dođem do zaključka da su se hrvatska i bosna fino očistile od neandertalaca poslavši nam iste ovamo. Fazon: "Hoćete da budete srbi i da se ponašate kao bezrepa stoka? Pa izvoolte tamo gde možete. Ovde ne može! " .

7. "ми смо избеглице, ми немамо"

E ove izbjeglice bih streljao.

Pa bogtejebo nesposobnog, rat se završio prije 18 godina! Ako nisi do sada u stanju da preživljavaš ko ostali narod - umri. Ne trebaš živjeti.

8. meni je iskustvo pokazalo da ako je nešto gore od izvesnih izbeglica koje se ponašaju već kako se ponašaju, to su izvesni vojvođanski redneci iliti 'starosedeoci' koji menstruališu na sve dođoše. kakvih sam se ja sve priča od tih ljudi naslušao, pa to je neverovatno. evo pre neki dan kaže likuša: 'ja ih ne volim, oni su doneli šovinizam' - a sama rečenica šovinizam na delu, pitam se koga bi mrzeli da nisu došli međedi, mađari su već isfurani, a šokaca/bunjevaca, slovaka itd je odveć malo a i benigni su nekako

onda kao vojvodina je multi-kulti, a oni to kvare svojim međedskim zavijanjem - ne znam baš kojom logikom neka nova kultura kvari multikulturalizam al ajd
    onda kao da su bili svi ovde gospoda pre nego što su došle izbeglice/dođoši/kolonisti, a zapravo, živeli biste u močvarama i jeli govna da vam nije dolazilo nemaca, mađara i sl.

onda kao te izbeglice su lenji ljudi i ništa ne rade samo se zajebavaju; a istom generalizacijom (generalizacijom na osnovu ličnog iskustva), većina izbeglica i 'dođoša' koje ja poznajem su zaposleni (makar i na crno, al rade)/studiraju relativno uspešno, a paradoksalno te 'lale' su žešći seratori i paraziti koji žive s kevom i ćaletom dok isti ne riknu, imaju od 0-1 dece.
    generalizacija jeste, i naravno da je pogrešna i da postoji i drugih slučajeva, ali eto ako se vodim logikom takvih ljudi, rezultati su iznenađujući

9. Samo ti sebi odabiraj defke...
    Jebo te voz što te dono

lolol
    Bilo jače od mene.

10. eeeee, kad se samo setim da sam najmanje pet odabira odbio, a barem dve odabrane poklonio... :)

11. Nemoj sad da se vadiš dođoše ;)

Nego, moram se složim sa ovim gore ipčetovim i sa valdemarovim postom od ranije. Eto, pola familije su mi izbeglice. Veliki deo njih je sagradio sebi kuću, obezbedio stan. Jeste da su to neka manja mesta, ali nema veze. Rade ko crnci.

Dok opet, ima i onih drugih. Ujak moj, dođe iz Australije i kenja kako ovde ništa nije ni za kurac, kaže mi šta će ti fakultet, nemoj nikada da se ženiš, u australiji može da se stekne stan za 4 godine bez faksa, kurac, palac. A bleji u srbiji i od obrazovanja ima jedva srednju trogodišnju.

12. Moji su (sa majčine strane) došli kolonizacijom pedeset i neke. Ceo život rade kao crnci i redovne poslove, a i građevinu privatno (bosanska posla). Ima svako svoju kuću, a radili su i na mojoj. Nemate pojma koliko je jeftinije sagraditi kuću kad ni jednog majstora ne morate platiti.

Skupiš materijal, zovneš ljude, dođe ih 50 i kao Amiši dignu kuću za mesec dana. Posle toga sednu za svečanu trpezu u novosagrađenoj kući, pojedu, popiju i popičkaju se kao da se mrze ceo život :)

13. dođe ih 50 i kao Amiši dignu kuću za mesec dana.

Pričali su mi o tome, jednom sam imao prilike da se uverim. Ali koliko pojedu i popiju, bolje da im platiš :)

14. Tipični bosančerosi. Najbolje mušterije građevinskih stovarišta. Samo zidaju, malterišu, betoniraju.

Deda došo trijes i neke iz like pa se opet ne osećam kao starosedelac.
    Bačke jajare nisu ništa manja govna od dođoša. Trule i tavore sa istim imanjem i samo pričaju kako su oni "kadg0d" imali ovo i ono a sad im dođoši sve pokupili.

Zanimljiva mi je stavka što se kod nas svi dele po tome odakle su, odakle su im preci, ovi-oni. Stalno neke podele. Strance ljubimo u buljsona i trudimo se da ih kopiramo a svoje delimo i parčamo i omalovažavamo.

15. Ma jok, kod nas je običaj da kad te rodbina zovne na mobu obavezno poneseš ili gajbu piva ili litar žestine ili neku klopu, a sve žene spremaju pite, peciva, kuvaju kafu i slično... jedino što obavezno ostaje domaćinu je pečenje na završetku poslova, to je svetinja koju niko ne čačka :)

16. Moja kuća je sagrađena za 42 dana, 90 kvadrata :)

17. Strance ljubimo u buljsona i trudimo se da ih kopiramo a svoje delimo i parčamo i omalovažavamo.

To nam je fetiš kroz celu istoriju.

Jednom sam pričao sa nekim nebitnim likom oko porekla. I kažem ja kevini su Dalmatinci. Napade me čovek da sam ustaša, dođoš i štatijaznam šta još nije rekao. Ironija je da sam ja rođen u gradu u kom smo pričali, a on ne

18. Napade me čovek da sam ustaša, dođoš i štatijaznam šta još nije rekao.

Mene lik iz Apatina napao što ne idem da branim svoje ognjište kad sam iz Siska, a ja samo rođen u tom gradu, slučajno se keva tamo našla. Što je najgore, taj lik je doseljen kao beba iz Like...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.