Tema o fudbalskim transferima. Vazi za sve lige, naravno. Spekulacije, potrvrdjeni transferi, diskusije o cenama igraca i potencijalnim metama klubova.
Do sada je bilo puno transfera ovog leta, a neki bombasticni su vec u najavi.
Do sada:
Arsenal: IN-Sanogo, OUT-Skilaci, Djuru, Manone
Celzi: IN-Surle, Van Ginkel, Svarcer OUT-Maluda, Romeu
Liverpul: IN-K.Ture, Minjole, Aspas, Alberto OUT-Suso, Selvi
Man Siti: IN-Jovetic, Negredo, Fernandinjo, Navas OUT-Maikon, K.Ture, R.S. Kruz
Man Junajted: IN-nema OUT-Fabio, Bebe, Skols
Totenhem: IN-Paulinjo OUT-nema
Barselona: IN-Nejmar, Afelaj OUT-Alkantara, Vilja, Deulofeu
R Madrid: IN-Isko, Iljarmendi, Karvahal OUT-Karvaljo, Kaljehon
Milan: IN-Poli OUT-Jepes, Taivo, Ambrosini
Juventus: IN-Ogbona, Tevez, Ljorente OUT-Djakerini
Bajern: IN-Alkantara, Gece OUT-Gomez, Timoscuk
Borusija: IN-Mhitarijan, Obamejang OUT-Gece, Leitner
PSG: IN-Kavani, Markinjos OUT-nema
Monako: Falkao, Mutinjo, Rodrigez, Karvaljo, Abidal OUT-nema
U Borusiju je došao i Sokratis Papastatopulos, u PSŽ pored Kavanija i Markinjosa Lukas Dinj, U Monako onaj bek iz Real Madrid Kastilje, mislim da je Fabrinjo, Tulalan i čini mi se još par igrača. Fabio nije otišao iz Mančestera. U Bajern je došao iz Kirhof. Afelaj je u Barsi još od 2011. U Milan je došao i onaj Saponara...

Everton je doveo dosta igrača, Alkaraza, Konea, Delofeua. Vila je dovela nekoliko mladih igrača, Bacunu, Okorea, Helenijusa i onaj Bugarin Tonev ako se ne varam. Vanajama u Sautemptonu, Interu su se priključili Kampanjaro, Ikardi, Belfodil, u Parmu je otišao Kasano, Mario Gomez u Fiorentini, Strotman u Romi, kao i Maikon, Benatija i Jedvaj, Stekelenburg je došao u Fulam a i onaj Amorebieta iz Bilbaa. Denisov je prešao iz Zenita u Anži, Samba se iz Kvins Park Rendžersa i katastrofalne igre tamo, vratio u Anži, KPR doveo Dana i Danija Simpsona, otišlo je brdo igrača, Botrojd, Di Džej Kempbel, Hals, Sise, Ben Haim... Svonsi je doveo nekoliko Španaca, Amata, onog Kanjasa čupavog iz Betisa, Šelvija i ja mislim još nekoliko Španaca... U jebote koliko transfera. Ima ih još.
- j
jel treba posebna tema za transfere u basketu ili moze ovde?