Fudbalski transferi
  • Towelie_

Tema o fudbalskim transferima. Vazi za sve lige, naravno. Spekulacije, potrvrdjeni transferi, diskusije o cenama igraca i potencijalnim metama klubova.
    Do sada je bilo puno transfera ovog leta, a neki bombasticni su vec u najavi.
    Do sada:
    Arsenal: IN-Sanogo, OUT-Skilaci, Djuru, Manone
    Celzi: IN-Surle, Van Ginkel, Svarcer OUT-Maluda, Romeu
    Liverpul: IN-K.Ture, Minjole, Aspas, Alberto OUT-Suso, Selvi
    Man Siti: IN-Jovetic, Negredo, Fernandinjo, Navas OUT-Maikon, K.Ture, R.S. Kruz
    Man Junajted: IN-nema OUT-Fabio, Bebe, Skols
    Totenhem: IN-Paulinjo OUT-nema
    Barselona: IN-Nejmar, Afelaj OUT-Alkantara, Vilja, Deulofeu
    R Madrid: IN-Isko, Iljarmendi, Karvahal OUT-Karvaljo, Kaljehon
    Milan: IN-Poli OUT-Jepes, Taivo, Ambrosini
    Juventus: IN-Ogbona, Tevez, Ljorente OUT-Djakerini
    Bajern: IN-Alkantara, Gece OUT-Gomez, Timoscuk
    Borusija: IN-Mhitarijan, Obamejang OUT-Gece, Leitner
    PSG: IN-Kavani, Markinjos OUT-nema
    Monako: Falkao, Mutinjo, Rodrigez, Karvaljo, Abidal OUT-nema

• MatiasFernandez

U Borusiju je došao i Sokratis Papastatopulos, u PSŽ pored Kavanija i Markinjosa Lukas Dinj, U Monako onaj bek iz Real Madrid Kastilje, mislim da je Fabrinjo, Tulalan i čini mi se još par igrača. Fabio nije otišao iz Mančestera. U Bajern je došao iz Kirhof. Afelaj je u Barsi još od 2011. U Milan je došao i onaj Saponara...

• MatiasFernandez

Everton je doveo dosta igrača, Alkaraza, Konea, Delofeua. Vila je dovela nekoliko mladih igrača, Bacunu, Okorea, Helenijusa i onaj Bugarin Tonev ako se ne varam. Vanajama u Sautemptonu, Interu su se priključili Kampanjaro, Ikardi, Belfodil, u Parmu je otišao Kasano, Mario Gomez u Fiorentini, Strotman u Romi, kao i Maikon, Benatija i Jedvaj, Stekelenburg je došao u Fulam a i onaj Amorebieta iz Bilbaa. Denisov je prešao iz Zenita u Anži, Samba se iz Kvins Park Rendžersa i katastrofalne igre tamo, vratio u Anži, KPR doveo Dana i Danija Simpsona, otišlo je brdo igrača, Botrojd, Di Džej Kempbel, Hals, Sise, Ben Haim... Svonsi je doveo nekoliko Španaca, Amata, onog Kanjasa čupavog iz Betisa, Šelvija i ja mislim još nekoliko Španaca... U jebote koliko transfera. Ima ih još.

• j

jel treba posebna tema za transfere u basketu ili moze ovde?

• MatiasFernandez

E da, Napolitanci su bili aktivni, Kaljehon, Mertens, Albiol nije još kompletiran transfer ali će vrlo brzo biti, kao i Reina koji dolazi na pozajmicu. De Sanktis ide u Romu.

• Towelie_

janpi

jel treba posebna tema za transfere u basketu ili moze ovde?

Moze ovde, sto da ne.
    Inace, ja sam u uvodnom postu naveo samo neke transfere koji su mi pali na pamet. Ako je bilo jos transfera, dopisite.

• MatiasFernandez

Lacio je doveo Felipea iz Santosa, a Lukas Bilja koji je bio na rimskom aerodromu, odnosno na putu ka Olimpiku da potpiše ugovor sa Laciom nekoliko puta će valjda biti ozvaničen.

• Skočimiš

Azavedo Kruz novi igrač Sloge iz Doboja.

• MatiasFernandez

E da, propalica Krkić je otišao u Ajaks na pozajmicu.

• Denisx

Arsenal se rješio mnogo parazita, što će im kroz platu ostati 12 milki jevreja na godišnjem nivou, čeka se samo da odo Bentner, Šamak i Žervinjo.

• Шека

Iskreno se nadam da će Bejl doći u Barsu i da dovedu normalnog štopera... Život bih dao da vidim Barsu u 3-5-2 formaciji sa
    Pujol-Humels/Silva/bilo koji normalan stoper - Pike

Desno Alves
    Lijevo Bejl
    2 vezna Buskec i Ćavi
    Ispred Injesta i
    spicevi Messi i Nejmar

Jedino Bajer bi pariraoo

• msmojne

Bejl ide u Real za 80 milki ali u Avgustu dok Totenhem ne nadje zamenu.

• Шека

Nene, Boaš u Barsi dovodi bejla. Markinjos za 35 milki u Psžu , kontam silva dolazi.

• MatiasFernandez

Ja baš kontam da će PSG da upari Silvu i Markinjosa, a tu je i Sako. Anćeloti je ubijao u pojam sa konstantnim forsiranjem Aleksa ispred Sakoa.

• Шека

Moraju jednog da puste, sva trojica su genijalna tako da...
    Samo kad bi furali ovo sto sam ja zamislio au.
    Alba mi ide na kurac

• MatiasFernandez

Nisam razmišljao o toj Barsinoj formaciji, pošto je realno neće ni biti, ali na papiru svakako izgleda lepo. Jedino da neki ludi žabar postane trener :)

• Шека

Možda Boaš nametne to on je lud kao struja...

• Dzankee

Hajns preso u CSKA...skida gace CSKA iako zna da nece jebati Evroligu... ccc

• MatiasFernandez

Ma neće Boaš napuštati Totenhem, Luis Enrike ima najizglednije šanse da bude novi trener.