Predlog: Malo moderatori dolade na forumu

  1. E o ovom nečitanju Valdemar priča, nije se našao uvređenim zbog Štulića, niti je pisao ceo post zbog toga. Nego sve što zahteva više od postavljanja linka za Sinanovu pesmu i kačenja nekih riba ili Kladionica/Fudbal tema se ismeva i spemuje.

  2. Kurajber je nešto žestoko popio jutros. :)

  3. Kurajber na temi o Štuliću izgleda ko mišić kad se popne slonici na dupe i urla: Vrišti kurvo kad te kreše autor
    kace slonica okrene i pita: Kaj ti je mali, pogrebnik Kure kaže: Daj stara - šalakomika

  4. E o ovom nečitanju Valdemar priča, nije se našao uvređenim zbog Štulića, niti je pisao ceo post zbog toga. Nego sve što zahteva više od postavljanja linka za Sinanovu pesmu i kačenja nekih riba ili Kladionica/Fudbal tema se ismeva i spemuje.

    Čače, naravno da sam pročitao, ali tema o štuliću se ne može smatrati dubokoumnom, ništa dubokoumnijom od teme za kladionicu.

    Kurajber je nešto žestoko popio jutros. :)

    Dve kafe, sok od jabuke i kiselu.

  5. Kurajber na temi o Štuliću izgleda ko mišić kad se popne slonici na dupe i urla: Vrišti kurvo kad te kreše autor
    kace slonica okrene i pita: Kaj ti je mali, pogrebnik Kure kaže: Daj stara - šalakomika

    Nije taj fazon. Sprdao sam se stvarno.

  6. Čače, naravno da sam pročitao, ali tema o štuliću se ne može smatrati dubokoumnom, ništa dubokoumnijom od teme za kladionicu.

    Znam, ali svela se na "Štulić sektaše" i "Štulić govnar" spem, sa ponekim likom koji uleti sa rednom sranjem. Mada, mislim da sam objasnio na temi. Muzika do jaja, on je govnar :)

  7. Sprdao sam se stvarno.

    i ja. stvarno! trololo

  8. Znam, ali svela se na "Štulić sektaše" i "Štulić govnar" spem, sa ponekim likom koji uleti sa rednom sranjem. Mada, mislim da sam objasnio na temi. Muzika do jaja, on je govnar :)

    Ali stani, ne razumem šta očekuješ o temi o Džoniju Štuliću?
    Da bude 50 strana kvalitetne razmene mišljenja u kojoj učesnici rasprave sede kraj kamina, nad čijom vatrom greju konjak i mrštenjem vraćaju monokl na oko. Pa to je tema od dve i po strane maks.

  9. DUBOKOUMNO!!? traži se dubokoumno ali i sloboda da se piše šta se hoće ko hoće i kako pa kako ste tako kontradiktorni, i hoće li biti uskoro edicija kako se pravi kvalitetan spem ili neki kurs

  10. Mada ne mogu da poverujem da si se toliko našao povređenim što sam se sprdao na njegov račun, pa si pisao ovoliki post.

    Ma nisam, boli me uvo, uvek će biti nekoga ko će misliti drugačije o bilo čemu, ali kad god se pomene neki od "kultnih" eks YU bendova, javi se reč SEKTA. Nek bude tema o bilo kojoj muzici koja ne spada u pop i narodnjake, uvek će se javiti neko da spemuje - narkomani, sektalike, ovo-ono... Ozbiljne teme o društvenim pitanjima? Takve idiotizme ne možeš pročitati ni na Krstarici... Postoji jedna tema o književnosti, i na njoj piše sedamdeset posto srednjoškolaca koji se hvale da čitaju lektiru. Nego, nema veze, već... nisam primetio da neko spemuje teme o preldžijstvu i kafanama i štatijaznam... Prepucavanje i spemovanje na sportskim temama radi samo na relaciji "pušite ga cigani" i "sisajte ga grobari", što je u stvari bitan deo tih tema. Prošle godine sam upao da spemujem temu o Guči i narodnjacima, umalo me nisu virtuelno ubili :) Elem, blago rečeno, počelo je da ne može da se živi od sporta i razonode.

  11. Ali stani, ne razumem šta očekuješ o temi o Džoniju Štuliću?
    Da bude 50 strana kvalitetne razmene mišljenja u kojoj učesnici rasprave sede kraj kamina, nad čijom vatrom greju konjak i mrštenjem vraćaju monokl na oko. Pa to je tema od dve i po strane maks.

    Pa i ne očekujem ništa drugo do onog što se i desilo, ali očekujem da neke druge teme budu bez spema.

  12. Pa i ne očekujem ništa drugo do onog što se i desilo, ali očekujem da neke druge teme budu bez spema.

    Kao na primer?

  13. Long live Kladionica i sportska prepucavanja!

  14. Elem, blago rečeno, počelo je da ne može da se živi od sporta i razonode.

    ja sam slicnog misljenja.

    Pa i ne očekujem ništa drugo do onog što se i desilo, ali očekujem da neke druge teme budu bez spema.

    problem je sto se za najmanji spem ili neko vredjuckanje zakljucavaju neke diskusije koje ne bi trebale. a to se najvise javlja kad je tema malo toplija.

    budala imas svugde. ako ti smetaju, mars sa vukajlije negde gde ih nema, i srecno u potrazi. samo kazem ne bi trebalo da im se povladjuje i da se zakljucavaju teme :)

  15. Kelt je torldžija i nubara. Čak i osisanu l4t1n1cU koRi5t1. Pu!

  16. marcipan
    DUBOKOUMNO!!? traži se dubokoumno ali i sloboda da se piše šta se hoće ko hoće i kako pa kako ste tako kontradiktorni, i hoće li biti uskoro edicija kako se pravi kvalitetan spem ili neki kurs

    Evo ga! Devojka našla pravi problem!

    Prosto treba da se nađe granica. Da postoje teme za ljude koji sebe smatraju viskointelektualnim bićima i teme za manjeintelektualne ljude, da ne kažem za zajebante, oni koji bi da se zajebavaju.

    Mislim da u prvom postu teme, treba da stoji ozbiljna tema, spem stop ili tema za šegu, i da se svako pronađe u datom trenutku, u zavisnosti od sopstvenog raspoloženja...
    kad nisam za sprdnju, kad sam ozbiljan idem na Valdemarovu temu, čovek intelektualac, ozbiljan, što da ne... Čak za svaku pohvalu! Tu prosto, ne treba da bude dozvoljen spem, i po žalbi kreatora teme, autor bi mogao dobiti od 1 do 3 dana odmora...
    a kad mi se sprda idem na Jebačevu temu o Radetu Lackoviću, i slično, gde će biti dozvoljen spem i sprdačina...

    Možda je rešenje da se odvoje dubokointelektualne tema od tema za dušu...
    Moje predlog, a vi kako oćete...

  17. Kao na primer?

    Evo sad gledam, skoro da i nema takvih tema, ali kad se pojavi socio-politička tema, ili bilo kakva istorijska ili kakva god, da ne uleti deset retarda i napiše nešto tipa "Država d'uradi nešto" ili slično. Ajde kad ulete Seljak veseljak, Radjard ili neki do jaja autor pa napišu nešto dobro i smešno, nego odjednom navala klinaca 92-98 koji spemuju glupostima, registrovani su pre 3 meseca pa do godinu dana i misle da su "poznati" autori i jako kul ako na svakoj temi napišu njihovu govnjivu doskočicu.

  18. kad sam ozbiljan idem na Valdemarovu temu, čovek intelektualac, ozbiljan,

    A meni na defki ne'š da daješ komplimente, a?!

  19. Jebote ovde se priča o labavljenju, a ti Vejve samo neka nova pravila i nove banove bi da uvodiš. Ne znam kakav ti je to fetiš prema pravilima i banovanju.

  20. sok od jabuke i kiselu.

    si pio remix? Knjaz sok u principu, dobra stvar ima i kruška i jabuka.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.