Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Аца Шампита хахахахахахаххаха
Klića. Kad je bio mali nagovorili ga straiji izul`ce da ode na pijacu i traži kilogram klitorisa. I jadan otišao i baba koju je pitao ga ganjala po pijaci.
Buba Noca
Lepinja zato što eto tako
чмаља - не вади руку из дупета
гуја - кад га заболи неки курац виче 'сссссссссссссс'
суклесан - висок лик у пизду материну, поправља бандере, малте не до пола се попне
молер - вечито умазан неки курчевима
Krljavi - Krstić se preziva lik, Slovak, neki debil iz srednje.
Ramuš - Opet oko prezimena, da ne navodim sade.
Sova - Ima obrve zadignute na spoljašnjim krajevima.
Dizelaš - Zeldi - Lerdi - Veze nema čovek sa tipom nadimka, nego eto.
Baksuz - Lik je jednostavno degen.
Isus - Još dok je imo dugu kosu, pljunuti stolar. Ošišo se al osto Isus.
Kečap - Na ovo sam pišo od smejanja kacam čuo, isto degen neki.
Kliker - Njega ne znam lično.
U selu odakle mi je keva i de mi je većina rodbine postoje sledeći nadimci: Zec, Jež, Koza (muško), Tigar, Mačak, Kerić (majke mi).
A moji iz srednje su - Ćomi, Čomi, Čola, Čoka, Čokan, Čokavičius.. Na majici onoj s kraja srednje mi na leđima piše Čoka. Jebo mamu
Šuriken-lik lagano kad pikamo neki basket ili fudbal mora nekom da brkne prst u oko,prljavo postavi lakat,uglavnom redovno unakazi nekog...
прца - не знам што, ал стоји му
манас - због презимена, не знам сад тачно како иде
најјаче кад га неки лик први пут упозно на фудбалу, и скапиро да га зову манастир
све време вико 'МАНАСТИРЕ, ДУПЛИ, МАНАСТИРЕ', 'ТО БРЕ, МАНАСТИРЕ'
после му померили дупе, звали га црква неко време
лололо
Čempa, valjda po Gargamelovom pomoćniku. Tako on kaže.
Сећија - столар, прави те сећије, угаоне и сл.
Врати Главу Аватару - једна челата риба из средње након што је направила овакву фризуру:
http://www.vissastudios.com/wp-content/gallery/ciara-corn-rows/ciara_cornrow_braids_side_view228.jpg
едит: или краће, Аватар
Јазавац, Кића, Црња, Мика - Текила, Крџа, Бузга...
буђушац
Милка Дебилка, била неки ђаво у партији пре 40-50 година, а очито није била омиљена.
Аца Специјалац - блесав лик 100%
Знам једну девојку, зову је Бритни, пре су је звали Спирс јер је имала пирсинг, па као с(_)пирс.
Tripa
Rapa
Cepa
Mento
Đonto
Sve stvarni likovi, što živi što pokojni.
ЖИЛЕ ГИГАБАЈТ.
Цокула Истина
Салтон - имао коцкасту главу и сам себи могао да блајва. Звали га још и Сунџер Боб
Pikac- metar ceteres, pa kao pikavac, pikac...
Crni, kiriku, drogba- ortak koji je i zimi preplanuo...
gliser- hvalio se da ima gliser...
glavica- moze se zakljuciti... Ima jos pat, napisacu kad se setim