Ckode, imas poremecaj identiteta.
Tripujem da će biti nekoliko ikseva, al ne znam na koje da odigram. Trenutno mi samo jedan X.
Meni ovo jedno od najgorih kola za igranje. Bukvalno na 7 tekmi mislim da mogu da dodju sva tri znaka..
Čuj 7 tekmi. Mislim da je samo Junajted siguran.
Zasto guta postove govno?
Ma ljudi, cepajte samo realno, sa 1 razlike i uzecete 50 poena po kolu...
Junajted mi na 3-0 stoji. lolo
Gazimudo, autor SrkyM je 37. koji je ušao u ligu.
Znam, pitao me za kod pre neki dan..
Nego, sanjao sam da je fulam izgubio 2:1. Ja imam nesto drugo namesteno pa se sad pitam da li da menjam..
I mene jebe taj Fulam. Stoji mi 1-0 za njih al imam neki osećaj da će Kardif da dobijem. Ne znam, videću do 4 sata, ima još vremena.
Necu nista da meenjaaam, jebacu predictionOA!!! Napred CHELSEA!
I ja sam na Čelzi igr'o.
То бре, играли сте сви на плавце, ИСТ ЛОНДОН ЈЕ ТОТЕНХЕМОВ !!
Tačno sam znao da će neko iz vrha tabele da odigra na Sparse. Pući ćeš Šomi jako!!!!
Poč'o derbi. Aj sad da reknem 2-1 za Čelzi odigrah
SIGURDSOOOOON
Saće preokret.
I ja sam 1-2 odigro. Ajmo bluzeri.
E jebem ti crveni karton. 0
Fino počelo kolo. 10 bodova od totenhemaa
A do juče mi je stajalo 2:2, normalno, nego menjam ko idiot, oću da gledam tekmu i da navijam za nekog... Neću više da menjam, šta prvo stavim, tako će da bude. aj u kurac
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
ja jebem 12. sam
Ckode, imas poremecaj identiteta.
Tripujem da će biti nekoliko ikseva, al ne znam na koje da odigram. Trenutno mi samo jedan X.
Meni ovo jedno od najgorih kola za igranje. Bukvalno na 7 tekmi mislim da mogu da dodju sva tri znaka..
Čuj 7 tekmi. Mislim da je samo Junajted siguran.
Zasto guta postove govno?
Ma ljudi, cepajte samo realno, sa 1 razlike i uzecete 50 poena po kolu...
Junajted mi na 3-0 stoji. lolo
Gazimudo, autor SrkyM je 37. koji je ušao u ligu.
Znam, pitao me za kod pre neki dan..
Nego, sanjao sam da je fulam izgubio 2:1. Ja imam nesto drugo namesteno pa se sad pitam da li da menjam..
I mene jebe taj Fulam. Stoji mi 1-0 za njih al imam neki osećaj da će Kardif da dobijem. Ne znam, videću do 4 sata, ima još vremena.
Necu nista da meenjaaam, jebacu predictionOA!!! Napred CHELSEA!
I ja sam na Čelzi igr'o.
То бре, играли сте сви на плавце, ИСТ ЛОНДОН ЈЕ ТОТЕНХЕМОВ !!
Tačno sam znao da će neko iz vrha tabele da odigra na Sparse. Pući ćeš Šomi jako!!!!
Poč'o derbi. Aj sad da reknem 2-1 za Čelzi odigrah
SIGURDSOOOOON
Saće preokret.
I ja sam 1-2 odigro. Ajmo bluzeri.
E jebem ti crveni karton. 0
Fino počelo kolo. 10 bodova od totenhemaa
A do juče mi je stajalo 2:2, normalno, nego menjam ko idiot, oću da gledam tekmu i da navijam za nekog... Neću više da menjam, šta prvo stavim, tako će da bude. aj u kurac