Nek se spreme Larry, Blajvaga, Steva, Skrletnik i Zhajk! Ovo kolo vas preticem, a za ono tamo nek se spremi crnja Usain Bolt!
Fali mi tacnih rezutlata. Ili imam 1 ili nijedan. A 2 tacna rezultata u odnosu na obican pogodak donose prakticno jednu tekmu vise pogodjenu (po bodovima).
meni 8 poena.
Ipak sam igro na Šiti ne smem tolko da rizikujem
liv 8+
samo 30 moglo je mnogo više...
7 Lića, Sanderlend i Njuka, 8 Mančesteri = 37 DOBROE!
Samo 27
Lošeee, čini mi se da će biti 24.
Mada imam Junajted tačan rezultat 3:1, to mi je do jaja što sam ubo.
39. trenutno drugi u ovom kolu,al glavni konkurenti uglavnom slabiji za oko 5 poena.
Sutra moram da jebem jos zesce :D
Opet sam pukao na sanderlend, mislim da mi je taj tim najvise bodova odneo, tj da sam ih mozda jednom ili 2 puta pogodio. Uglavnom ih precenim.
Danas Everton i.......... Daj Bože Sautempton, stvarno ne znam šta na tu tekmu odigrati.
I bogalji su uspeli da dobiju u gostima. A lepo sam imao 2:2. Odavno se nisam vise iznervirao.
Nularica na Sautempton, 10 na Everton.
8 Totenhem, 7 Everton i sutra čekam Čelzi. 52 ovo kolo JEBI!
Nisam se nadao da će Everton dobiti
Jel igr'o ko X večeras il' ste svi na Arsenal?
P.S. Kripto, što si pred'o SAMSUNGOA??? Vraćaj se bre u vrh!
šta je ovo koji ku*ac, pa zašto ne može da se odigra za sledeće kolo, i kako već ovi odigrali svoj meč:
http://www.dodaj.rs/f/g/GW/19118mIP/v-cvbdfv.png
Tacan na Arsenaloa. Malo da izvucem, posto mi nedelja uvek bude uzasan dan. 49 ukupno.
Podero i kolo i decembar B)
Jbg, da je moglo juče da se promeni verovatno bih stavio X a to bi značilo i novi rekord. Nema veze, 52 ovo kolo, nek bude ovako iubuduće!
Nek se spreme Larry, Blajvaga, Steva, Skrletnik i Zhajk! Ovo kolo vas preticem, a za ono tamo nek se spremi crnja Usain Bolt!
Fali mi tacnih rezutlata. Ili imam 1 ili nijedan. A 2 tacna rezultata u odnosu na obican pogodak donose prakticno jednu tekmu vise pogodjenu (po bodovima).
Ovo što kaže Gazi. Da krenem malo da ubadam tačne i bronza mi je na kraju garantovana.
Igr'o sam na Hal kekekekekeke al zamalo.