Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
STAE PICKE STA STE SE UCUTALI ??!@#@!#!
ja 2 tacna rezultata, na fulam i LABUJDANE. i pored 3 promasene tekme izadjoh na 59 sto je cini mi se licni rekord.
BOLTE JEL SE TRESU GACE?
Zhajk i Skrletnik dobri ovo kolo, samo za 10 smanjih razliku...
ZA SLEDECE KOLO OPET IMAM DOJAVU NA LABUDJANE!!! GO SWANS
Jeo mater, pa kako ovaj Kristal kuac Palac može Vilu da dobije na njihovom terenu.
Gazi, e pa ja sam nezadovoljan ovim kolom.
Dovoljno je da pogledaš decembar...
Ja sam aston vilu i norvič imo tačne rezultate al me jebaše u zadnjim minutama.
Naravno da ne. Opet sam najgori iz vrha ali nema veze idemo dalje, držim 5. mesto još uvek.
Imao tačan na Fulam al gomna dadoše još jedan i sjebali mi koncepciju. Sjebo se što sam odigr'o navijački na Liću, a mrtvoj Vili jebem sve po spisku!
Idemo dalje!
Turio sam 5 iksoa za ovo kolo, pa šta bude.
Ja turio 4 tekme 2-1 ili 1-2 rezultat i jednog iksoa al po random igranju. Menjaću.
Nije mi jasno da li treba da igramo West Ham-WBA jer su nam uračunati bodovi za tu tekmu ili šta??? Uračunati a može da se odigra tekma jebemliga.
Pa i ne moraš, bolje za ostale.
Neka, neka mlatoni odigraću :)
Sudija sviraj kraj! :)
5 поена на Њест Хем. МО ЖЕ
Ja još uvek nisam pohvatao koliko se boduje pogođen nerešen. Koliko dobijam ako sam na West Ham - Wba imao 0:0?
5 dobijaš. Za ikseve je sve isto samo što nema 8 poena.
Ok, fala.
Ухватио 3 икса данас ололо
Њест Хем 5, Сити 5, Јунајтед 5, Вила 10, Кардиф 5 - 30 укупно
Njest Hem 5, Siti 5, Hal 5, Junajted 7, 22 ukupno. Razočarali me Labudovi.
isto ko bolt 22...
Arsenal 7, Everton 10 = 39 za sad.