Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. January :
    1/19902

JAMAICA THUNDER JEBE JANUAROA!!! :)

Ovi dali parove za naredna 2 kola, a 2 kola nam nisu uračunali.

2. Kako me mrzi da računam sam breee!

3. Ako sam dobro izračunao, kad ubace bodove za ova 2 kola trebao bih da imam 710 poena.

4. ja sam ovo kolo preskočio, jebala me nova godina

5. Živ bio Srks, preskoči još neko :)

6. Jel mozete vi da odigrate ovo kolo, ili je sajt definitivno otisao u kurac ?

7. glupavi Afrikanci

8. Ja odigr'o ovo što piše 19 i 20 tj. 21 i 22 kolo.

9. 1. u decembru...
    edit: Ništa manje nisam očekivao... -.-
    JEBAćU VAS I U JANUARU!

10. Hi Everyone, I was in contact with SuperSport Games they are aware of the probelms and they are trying to fix the problem, please just be patient, everything will be back to normal soon, I also heard some exciting news that in 2014 the fantasy league and prediction games will bet taken to a new level, so all be patient why they are trying to offer us the best possible game and prediction experience. Cheers

11. Hi Everyone, I was in contact with SuperSport Games they are aware of the probelms and they are trying to fix the problem, please just be patient, everything will be back to normal soon, I also heard some exciting news that in 2014 the fantasy league and prediction games will bet taken to a new level, so all be patient why they are trying to offer us the best possible game and prediction experience. Cheers

NEKA PUŠU KURAC!

12. Fala kurcu uračunali. Au pao na 7. mesto. Žajk ojebo, čestitke.

13. 2 ISKOA IMAM, BIĆE VALJDA!

14. Šelzi 10
    Everton 10
    Fulhamoa 0
    Soton 7
    Totham 8
    nije loše :S

15. Everton 10, Totenhem 10, Celzi 7, Sautempton 7...Nije lose, mada mi je krivo za Kardif, bio sam ubedjen da ce tu iksara da dodje.

16. Isto ko Somi. I imao sam 1:1 na Kardifa, i ne znam kako sam prevideo da sam igrao X na sanderlend, kad sam na kladzi igrao dvojku :S
    Jbg, 34 boda nije lose. Sad idu nesto laganije tekme, mada potencijalne ubice.

EDIT: A imao sam i celzija 0:1 i raspali tores ga dade pred kraj

17. Prećero sa Čelzijem i Evertonom. Na tim i na Sautemptonu mi po gol falio za 10. Znači ovako: Čelzi, Everton i Sautempton 7, Njest Hem i Sanderlend 0, Pevci tačan 10. 31 i ako Junajted ostane ovako još 8 znači 39 za danas. Nije loše.
    EDIT: 7 NA JUNAJTED AKO OSTANE OVAKO.

18. 35 za mene, 10 na Everton i Totnam, Junajted ako primi gol i to je 10.

19. Junajted ako primi gol i to je 10

Taj rad, al teško.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.