Najveca govna

  1. Tim čokoladama i bananama smo ih i navikli na mito. Kurac kasnije da se zadovolji bananama, 50 evrića mile moj.
    Elem, jedan doktor što je isto tako bio dobar, konstantno dobija viskije i svakorazna pića. I naravno sve to prodaje jednom tipu koji se bavi trgovinom. Jednom se desi da je neki zahvalni nesretnik u kutiju sa viskijem munuo 100 eura. Doktor to naravno prodaje neotvarajući. Trgovac takođe prodaje neotvarajući. Konačni kupac, vjerovatno pošteni lokator, otvara kutiju viskija i nalazi 100 eura. Ako je, viski je da se pije, a ne da se ćuškaju sa njim doktori i trgovci.
    E sad, ja sam ovo čuo, eli legenda ili nije nemam pojma, nemojte pričati nikome.

  2. Svako gleda iz svog ugla, evo npr. Vejv kažeš da profesori imaju januar, pola juna, juli, avgust slobodan, netačno, nemaju ni trećinu koliko si napisao. Tako samo djeca koja idu u školu nagađaju da prof. nemaju obaveze, ali imaju itekako, iako manje, ali one ne dozvoljavaju da napustiš grad, odeš na odmor, itd. Na zimskom raspustu imaju 10 do 15 dana bez ikakvih obaveza, a na ljetnjem otprilike mjesec dana samo, nakon završetka nastave ima puno obaveza u školi, sjednica, matura, upisa, što sve prof. obavljaju. Nakon toga u avgustu popravni, pripreme za isti, nebitno jel imaš jednog ili 10 učenika, ti si obavezan doći.
    Besmisleno je prozivati ljekare privatnike, sve dok to država dozvoljava, a još manje profesore koji na pošten način drže privatne časove učenicima. To nije isto kao mito.

  3. E da, klinci koji na ulici igraju tenis su govna. Igraj brate fudbal ko što je Bog zapovijedio, pomozi našem napaćenom sportu, i onako nam fali špic.

  4. TucanKamen
    Lekari umeju da budu govna al medicinske sestre su najveća govna koje je svet video. Nekulturne, nabeđene, nadrkane i bezobrazne i razlog pljuvanja lekara u jedno 80% situacija. Pandur ne može da ispadne toliko govno koliko može da ispadne medicinska sestra.
    Rade komleksi tu. Krivo joj je što nije pravi autoritet, nije doktor već nešto što doktor jebe, pa na viku, galamu i generalno bezobrazluk pokušavaju da nešto dokažu. Jebo im pas mater u pičku.

    Uzmi operi jedno 5 dupeta random staraca usranih, pa se javi da pričamo o životu medicinske sestre. Ima ih raznih. Ali ako dobiju neku funkciju, tipa glavne sestre, znaš da su govna. Jednom mojoj rođenoj sestri, koja je specijalista došla da kenja glavna sestra, nije je prepoznala u civilki, pa je moja sestra poslala u pičku materinu ko šugavu džukelu. Glavna povila rep i ošla upićku. To ti je taj tip ljudi, dopštiš smootkom šnjima.

    Leteći medvjedić
    Svako gleda iz svog ugla, ne znajući evo npr. Vejv kažeš da profesori imaju januar, pola juna, juli, avgust slobodan, netačno, nemaju ni trećinu koliko si napisao. Tako samo djeca koja idu u školu nagađaju da prof. nemaju obaveze, ali imaju itekako, iako manje, ali one ne dozvoljavaju da napustiš grad, odeš na odmor, itd. Na zimskom raspustu imaju 10 do 15 dana bez ikakvih obaveza, a na ljetnjem otprilike mjesec dana samo, nakon završetka nastave ima puno obaveza u školi, sjednica, matura, upisa, što sve prof. obavljaju. Nakon toga u avgustu popravni, pripreme za isti, nebitno jel imaš jednog ili 10 učenika, ti si obavezan doći.
    Besmisleno je prozivati ljekare privatnike, sve dok to država dozvoljava, a još manje profesore koji na pošten način drže privatne časove učenicima. To nije isto kao mito.

    Da si ti meni živa i zdrava. Profa Branko, svu sezonu presedi u čamcu i samo mlati babuške. Jedino mu teško utiče na živce što ne može da upasulji tutumrake. Velika je to muka. Koda ziđeš sa okruglom ciglom. Nekad uzme pod nadnicu da ziđe... Cigla i blok uvek budu kockasti, pa malo nadoknadi što deca nemaju veze sa matematikom. Sve bi reko, ali da je govnar to ne. Fini jedan gospodin čovek, milion puta mi pomogo.

  5. Medvediću, ko je zadnji put ostavio učenika u avgustu???!
    Evo ja ću da ti kažem - skoro niko nikad!!! Nama otvoreno kažu - oću bole me dupe da dolazim u avgustu zbog tebe, ako budeš imao još dva keca ostaviću ti i ja, pa da ponavljaš, a u suprotnom neću ni ja da dolazim... I onda sledi ono moljakanje...
    A to što ti kažeš, Medvediću, to je priča za malu decu... kao fol dolaze! Ne dolaze redovno ni u toku školske godine, a upišu čas! Pa do skora sam se sretao sa tim i uvek mi je prijalo kad odem s društvom da zjevam mesto da sedim u zagušljivoj učionici...

    @ Dilan Dog
    A da li je taj lekar tražio tu lovu? A? ajde odgovori sebi na pitanje - ako je već tražio lovu od pacijenta, on bi morao da zna da mu je ovaj stavio to... a kao što vidiš - nije! I ko je tu kriv? Pacijent ili lekar?
    A sa sigurnođću tvrdim da majka nikad nije unela ništa osim stvari koje sam već pomenuo( kesk, čokolada, sok, voće, kafa), eventualno neko cveće, rakiju, teglu ajvara ili slatkog, a neka brižna baka i umesi hlepčić da joj doktorka doručkuje (mene to razneži kad mi majka kaže xD )... a opet kažem, niko im ništa ne traži...

    Najviše dokle je otišlo, jeste da neko iz zahvalnosti zbog toga što je nekome spasla život, ili "iščupala" nekoga iz nekog gadnog stanja, bilo je donošenje parfema na kućnu adresu, sa rečima: "Ovo je iz neizmerne zahvalnosti što ste pomogli mojoj majci/ocu" i sl.

  6. E da, klinci koji na ulici igraju tenis su govna. Igraj brate fudbal ko što je Bog zapovijedio, pomozi našem napaćenom sportu, i onako nam fali špic.

    OVO U USTAV.

  7. Ja se slažem sa ovim za tenis i fudbal.

  8. Ja se ne slažem. I to najozbiljniji sam.

    Najveća lova se zgrće u tom fudbalnu, najviše kriminala, razbojništva, od fudbalera se prave kojekakve zvezde, a sve sami go kurac. 20 budala trči za jednom loptom 90 minuta, valjaju se i foliraju više nego oni sa dramskih umetnosti, a pojma nemaju.

  9. Kakvim se ti sportom bavis Rajdere?

  10. I da, nisu krivi profesori što djeca izlaze nepismena iz škola, ima knjiga, sinko, pa uči, učiš za sebe, jel tako se kaže? Ne može profesor natjerati dijete da uči, ako njemu nije do toga, ni jedinicom, možda jedino da šibe vrate u obrazovanje.
    Najcrnji primjer je da direktor škole zbog nekih tupavih maminih i tatinih sinova poništava ocjene, mimo svih propisa, jer dijete ne smije na popravni, planiralo je da obiđe sva grčka ostrva ljetos, pa tako ne može da stigne ne samo da uči, već ni da izađe na popravni.

    Vejv, ne znam kakvu si školu pohađao, ali je redovno svake godine bilo 10-ak učenika na popravnom iz matematike iz mog razreda, što znači trećina razreda, od čega je bilo nekih jakih vrlodobrih učenika, kojima matematika nije jednostavno išla od ruke, čak u 2.razredu na polugodištu iz latinskog je bilo samo 7 na zimskom raspustu koji su prošli, što će reći dvije trećine razreda je palo na polugodištu. Ali, jbg nisu svugdje isti standardi. Čak i maturantima nisu progledali kroz prste, iako su mnogi računali da hoće, što je bilo malo tužno za neke, ali jbg mogli su da pretpostave. Bilo ih dvoje ili troje takvih.
    A o neredovnim dolascima na čas nema šanse, opomene, skidanje od plate, video nadzor u hodniku ispred zbornice, upisivanje po dolasku u školu, potpisivanje...

  11. ali realno,najrealnije
    KOJI KURAC fudbaleri i teniseri imaju plate ko pola srbije
    STA SU ONI URADILI KORISNO ZA BILO KOGA

  12. Đovak srbski sin izpromovisao Srbiju!

  13. kajakom, i to ovim na divljim vodama. I niko mi nista ne placa, radim to iz ljubavi... Zamisli kad nismo nista para nismm dobili ni kad smo isli na svetska i evropska prvenstva, kao reprezentativci. Bruka.

  14. 20 budala trči za jednom loptom 90 minuta, valjaju se i foliraju više nego oni sa dramskih umetnosti, a pojma nemaju.

    22 tačnije.

  15. djovak je srpski kancer...sve sto je on uradio za srbiju je promosisanje u svetu kao zemlju ciji je najveci uspeh prvo mesto nekog tenisera
    kao ja sam jedini iz te male drzavice koji je nesto uradio

  16. Dilane, ispravi me ako gresim, ali 2 su golmana...
    Medvedicu, odgovoricu ti posle, sad sam preko fona, pa nemam nameru da se mucim... :-)

  17. Pa nije ni golman obješen o prečku majku mu jebem, trči i on :)

  18. Poenta je da ne moraju postati profesionalci, nekog igraj fudbal k'o sav normalann svet, šta si ukrao onu policijsku traku ili kad se gradi nešto ono ''OPREZ'' i stavio digraš tenis, odjebi aristokratsko govno.

  19. Хахахаха да ли је ово реално?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.