U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja sam probao, ali nije to to, odustao sam i pobrisao sve sto sam imao na umu da pisem, ipak volim vise u hodu da smisljam tj kad me povuce trenutak.
Valdo, ti si mudar čovek i cenim svakog ko deli sa drugima svoje znanje. :)
Ali, nije mi to stil. Ja pišem definicije kad mi dođe, kad sam pod utiskom i odmah ih šaljem u virtuelni prostor da se same snalaze. Ovo mi ko ostavljanje zimnice- nije toliko živo kao u prvom trenutku.
predložiti moderatorima da se autoru koji je najviše defki ocenio u toku sedmice odabere najbolja defka :D mala motivacija svima, pogotovo novajlijama
Misliš da neko 93+ godište (lupam, otprilike) zna šta je disketa? Hehe
Šta reći... U principu mislim da je prošlo "zlatno doba Vukajlija", bar kada je o defkama reč i tu nema puno popravke.
Ljudima se manje čita, puno fora je izlizano i tako... To mu je što mu je.
Jeste defetistički, ali šta 'š.
Ipče, neki od tih izraza su baš pravi Vukajlijašli sleng, nastao ovde. Kapiram da se nekad siluje, ali to je baš ovde nastalo pa se koriszi i OK je, jer novajlije treba da vide te sjajne trenuzke kada su nastali.
Ja sam to uvek radio ali nekako je drugačije kada možeš direkt ovde. Kao da je bolje napišeš.
mislim da je ovo poenta, ali samo donekle, pošto većina nije zahtevnija i ipak prolazi svašta
Šta reći... U principu mislim da je prošlo "zlatno doba Vukajlija", bar kada je o defkama reč i tu nema puno popravke.
Ljudima se manje čita, puno fora je izlizano i tako... To mu je što mu je.
Jeste defetistički, ali šta 'š.
Ja znam a 93+ sam, sta cemo sada?
Uvek ima izuzetaka.
To ne bi podstaklo citanje, samo bi podstaklo ocenjivanje.
Čitam defke svaki dan, samo zato što sam dokon na poslu, iako me sve manje i manje privlače.
S_explanation_S
ono jes tako, u pravu si.
Ja samo defke i čitam. Gotovo uvek krenem prvo od najnovijih, pa onda se vratim na odabrane i popularne. Isto uzimam listam one spiskove, odaberem rendom autora i ocenim mu sadržaj (postere i reakcije nekih autora uzmem da pogledam samo ako vidim da ih ima dosta i da su nagrađene). Ima baš dosta totalno nezapaženih autora, a imaju dobrih stvari, tu mi je pratnja dosta korisna jer mogu da im pratim rad. Sviđa mi se što neki autori prate moje naznake, tipa Đonija, Profa, Zerovana i drugih, pa i oni dođu da pročitaju ako nešto pohvalim. Na četu nisam nikad, na forumu slabo, postere i reakcije malo gledam, ali eto za defke se trudim. Sad imam nekih svojih obaveza do dvadesetog, ali kad se vratim nastaviću sa listanjem.
Слажем се да треба наградити тако нешто, али не слажем се са овим да му се то одабере. Шта ако тај нема садржај достојан одабраних? Али учинити нешто по том питању је паметно.
Ја их уписујем у телефон јер ми је тако најлакше, али Џони је дефинитивно у праву. Препишем их овде и тек онда укапирам колико то заправо треба да се промени. Ништа није добро колико да на лицу места запишеш оно што ти падне напамет, зато подржавам у потпуности Гогу!
Šta reći...
I ja 94. pa znam, opaaa! lol
Ovde se upotpunosti slažem... mnogo, mnogo toga je definisano... Sad ostaje da autori onako izmišljaju nešto, nešto sa čim se sreću u životu, pišu priče i to... a meni se to ne sviđa uvek...
Ja uvek kažem da mi se sviđalo to što kada sam došao na ovaj sajt Reservoir Dog i ja koji sam tada bio novajlija, imali smo potpuno iste uslove. 3 defke, nema praćenja i cepaj. Zato smo mi autori iz 2010. možda i najcenjeniji na sajtu.
Ja samo defke i čitam.
Idi bre Smorka u kurac istripova me. Ja gledam ko je sad, misim jesam popio malo vina al gledam odakle iskoči ovaj autor sad.
2011. je vladalo mišljenje da je sav sleng definisan i onda je Agilni odlepio i dokazao da nije tako uz podršku još nas par, jer je od tada nađeno ko zna koliko hiljada slengova nedefinisanih. Čisto sumnjam da je sve definisano.
2010. generacija, rulz. :) E, realno, bilo je mnogo lepo na sajtu pre tri godine.
Samo zato sam se i ulogovala! :D
Fala Padre, prosto mi toplo oko srca ;)
Evo sad moram da napišem: da (mislim) išmiš (kako li se već čita) nije linkovao naslovnu gde se slučajno zatekla moja defka (koja mi je onako od srca otkinuta) prošla bi kao skoro sve defke-standardno, prosečno. I sad ova tema i taj link potakli ljude da čitaju, pa se ova moja defka našla u popularnima.
Mislim, drago mi je, ali ima tona dobrih koje prođu nezapaženo, pa mi malo nezgodno.