Банован/а си VI

1. Banovan si RD jer sam bodrio tebe, a kudio njega.

2. Banovan si jer sam se za(JE)bunio.

3. Banovani ste zbog udruzivanja radi zlocinackog delovanja.

4. Banovan si tigre...zato sto sam danas prilicno nadrndana

5. isuse...stalno mi se ubacuje ovaj Remo..Remo banovan si zato sto jesi i tacka

6. Jana je banovana jer je juce zavela neke autore Vukajlije pod pogresnim delovodnim brojem u knjigu vidjenijih clanova.

7. hahahhahhah kooolkooo si luuuud hahahahhahahah banovan si zato sto si duhovit :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

8. Banovana si jer te je očas posla ODdrndao...

9. Banovan si zbog CAps lOck greSKe.

10. Banovan si zato sto to nije tako lako... :/ ali me je nasmejao to priznajem :)

11. Banovan si jer si spora.

12. Banovan si sinak, jer si i ti zgrešio.

13. Banovan si jer i sporo može da bude lepo :)

Banovan si jer si pravi sinak, RD :)

14. Banovan si jer mi se na trenutak učinilo da se i meni smanjio! Font.

15. Banovan si jer se meni nije učinilo, ali biću siguran tek kad dodjem kući.

16. Banovan si jer sam gladan!!!!

17. Banovan si tigre jer kad sam pogledala ko je on lajn tvoje ime je bilo iznad mog a ime od autora bh je bilo iznad...i smorila sam se zbog mog malog broja poena..i zato te banujesm

18. Banovana si jer ću ti rado dati malo...svojih poena.

19. Banovan si jer si darezljiv...kad dajes... :)))))

20. Banovana si jer si vratila stari avatar :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.