Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Banovan si jer je vracen zbog kraha ljubavi
Banovani ste jer je u pripremi jedan sa Miki Mausom.
hahahahhahah banovan si jer nijeeeee ahhahahahah oces mimika da me prebije? :))))))))))))))))))
Banovana si jer sam ja razumeo da je Ellena profesorka plivanja, a ne kik-boksa.
Banovan si jer ne znas da je ona bila profesionalni kik-bokser dok je zbog jednog incidenta na Amsterdamu nisu izbacili iz federacije. Tad je, posto je zavrsila u Dunaavu, naucila da pliva i onda se i preorijentisala na tu stranu. (au preterao sam, ovo nije ta igra)
Banovan si jer sam mislio da je u Amsterdamu radila, ono drugo...Mislim u knjigovodstvu.
Banovan si zbog bujne mašte.
RD, banovan si jer je Amsterdam grad velikih mogućnosti.
Banovani ste ete tike takoj.
Banovana si zbog lenjosti u smišljanju razloga.
Banovan si zato sto si kriticar.
Banovana si jer ne trpiš kritike.
Banovan si jer sam krenula redom da igram igrice :)
Banovana sam jer mene mrzi da smišljam razloge.
Dobro Vesnita jer ti nije 100x receno da obozavanje Amerike u Srba nije popularno? Banovana si.
Banovan si jer je Vesnita popularna, ako već Amerika nije :)
Banovan si jer si lud! Spamuješ ove igre kao nenormalan! :)
Banovan si jer spamuješ chat gore nego ja igrice :)))
Ban jer ja u plot ti u tarabu! :)
Banovan si zbog balansiranja i neodlučnosti. :)
E tri sata niko nije banovan - Predražinjo banovan si. Kolateralna šteta, jbg...