Банован/а си VI

1. Brate, Prste, kako mozes? Banovan si. :)

2. Jano banovana si jer dugo nisam banovao

3. Banovana si jer ne moze u pet postova da budu dva neobrazlozena bana.

4. Banovan si zato sto su ti razlog za ban glupi :)

5. Pa, ne mogu mi razlozi biti pametniji od mene! Banovana si jer je sujeta cudo!

6. Banovan si jer je ego jos vece cudo :)

7. Banovana si jer si banovana.

8. Banovan si jer ti se u principu ova igrica ne igra

9. Banovana si jer sam pijan

10. Banovan si jer to nije novost za mene i zato sto ce sutra glava da te boli ali tako ti i treba. :)

11. Banovana si jer ja umem da podnesem mamurluk sa dostojanstvom i stojećki :)

12. Banovan si jer pijanstvo ne podnosis tako dobro kao mamurluk.

13. Banovan si jer je sve to relativna kategorija.

14. Banovan si jer sam i ja pripita večeras a milo mi što ove nisu primetile pa da me zezaju =)

15. Banovana si što si to veoma lepo prikrila od njih :)

16. banovan si sto smo Ribar i ja pojeli veceras tonu kokica:)

17. Banovani ste jer mogu samo da zamislim koliko od tone iskokanih ostane neiskokanih... =(

18. Banovana si jer dobro znaš moj stav o kokicama :)))

Banovana si, Marija, zbog priče o "kokanju" :)

19. Banovan si sto meni nikako da porastu od kokica;) (sto si i sam video:)))))))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.