Prijava

Паде ми нешто на памет, како бисте зајебали Саурона и спасили своја јајоа? Како бисте баш ви постали алфа свог рода, небитно да ли сте хобит, патуљак, виловњак, човек, орк или Кинез?

Да ли бисте ставили прстен у Фарадејев кавез или бисте исковали други и увалили фушину Саурону?
Да ли бисте копали пут кроз земљу? Дајте предлоге за новопечене младожење и будуће младожење, да знају шта да раде у случају кризних ситуација? Ту мислим на Курајбере. ♥

Спем стоп.

Čuj nebitno da li smo hobit, patuljak, vilovnjak, čovek, ork ili Kinez. Pa to je ključno! Strategiju bih bazirao u zavisnosti od rase. :D

aj dok ne krenu ana.rs gluposti, da okačim nešto prikladnije forumu
http://youtu.be/-Tdf7S5VBno

Па откриј нам своје тајне Лери. Причај.

nataći burmu na vile....i juriti vilama...

Сео би на апенца.

ja bi ga poslao preporučenim pismom.

Očekujem da će mnogi izneti teoriju sa orlovima, a ja ću, ako budem imao vremena sutra, objasniti zašto je taj plan neostvariv.

Панинаро, па куд ћеш препорученим писмом, како то функционише, ни ми, а вала ни Саурон га не бисмо нашли никада.

metno bi si prsten u supcinu i onda se maskirao u debelu adel rolin in d dip, i jednostavno odseto do mordora jer nema tog orka koji bi se usudio njoj da pridje.

Гимли би те јеб'о онда.

Teleport. U "Star Treku" vadi stvar, tako da cenim da bi i u "LOTR" funkcionisalo.

poenta preporučene pošiljke je da je poštar smije uručiti samo primaocu. ali ok, danas se više koriste dhl ili slični servisi. dakle, poslao bih ga dhl-om.

Malo kasnije ću ispisati neke varijante. :D

Ошо бих до гандалфа и теро га да позове оне његове птичурине и он их позове и у међувремену гимли и она два педера леголас и арагорн оду до улаза где је арагорн убио оног лерија месенџера и ту почињу неке оргије са леголасом док их саурон посматра птица лети неустрашиво лети и бацам прстен и онако драматична музика успорен снимак тишина као после кецманове тројке убодеш ту се створи однекле голум онај вата ринг овај пада тоне руше се планине и то

pa gimli je na mojoj strani jebemtikru

Поента је да би се поштар неђе запио у каквој земљи живимо и то не би видело ни примаоца ни Саурона, ни ФБИ-а. Завршило би у некој шупчини у Босни вероватно. Лел

ово сам тотално сам смислио, нико ми није помого, нити сам шта гледао

Jebo bih kozu 45 dana po 15 puta dnevno. Ne bih se prao uopšte. Onda bih natakeo prsten nakurac i lagano ga odneo u Mordor, ko god bi prišao prstenu umro bi od smrada.

Objavio bih da je sauren amer a da je planina ustvari kula bliznakinja ili pentagon i onda bi pustio ove iz al kaide da udju u avion ubacim prsten u jedan od njih i oni se zalte u planinu i eto, reseno!