Prijava

Ko zna koliko orlova ima, a? Šta ako ih nema dovoljno za diverziju? Ugrožena vrsta, ovo-ono, m?

Ko zna koliko orlova ima, a? Šta ako ih nema dovoljno za diverziju? Ugrožena vrsta, ovo-ono, m?

Realno, nema ih mnogo. Zato kažem uposliti gavranove i Radagasta da preko živuljki širi dezinformacije. Ali opet ona dva dosadna fegeta bi morala da odigraju značajnu ulogu.

Ummm..... Cela poenta prstenca jeste bila u diverziji. Valjda treba da predložite nešto dugo, a ne da izmišljate toplu vodu.

Ja bi na primer počeo sa vrućom jaretinom i kilo-kilo smedrevke.

Ma pošalješ Čaka Norisa i on bi sve to riješio za minut nebi film trajo tri dijela nego 5 minuta ehehehhe :o) :o) :o) !!!!111

E, ovo već ima smisla. I tu nabiti sve one tamo što neće ni u šta da se mešaju, a imaju moći koliko nećeš i onu Galadriel i Toma Bombadila sve to tamo nabiti kao mamac, a ona dva paćenika da se nekako prošunjaju sa prstenom. Ali nikako neko pametniji dide sa njima, jer su ga najebali.

Али боље не Сема, него рецимо Пипина, капирам да би он Фрода гурнуо у лаву из зезања, ако овај неће да баци прстен.

A možmo i Tola poslat' on sve uspije namjestit pa i to će :P.

A ček, je l' i dalje o ''našoj verziji'' postoje bromance hobiti, pa nam treba diverzija, ili smišljamo potpuno nov koncept?

И Човића у својству Филипа Вишњића, допева Толове авантуре у саопштењу.

И Ђуру фризуру да га гурну у лаву.

Лери, ради шта хоћеш, само дај решење. Мож и нову расу да смислиш. Мож и Шану да пошаљеш у Мордор.

Уставри копање тунела можда и није толико блесава идеја, само би морала нека влас да крене одмах са тим каце сазна за прстен ујурдујму. И то би могли хобити да раде, мислим као народ, јер су очигледно технолошки развијени од осталим народа. Уствари они би могли да пруже технологију а људи радну снагу. И не би морало одмах из Округа да копају већ што ближе Мордору а опет да их не опази неко.
И онда копај копај копај, и после десетак година бућ, крај.

To onda sve menja, Reme. Potreban mi je onda Muhamed Ata, i vremenska mašina (kažem vremenska mašina zato što je sam Tolkin govorio da je to sve isti univerzum, da sad živimo u 7. dobu a da se Mordor dešava u 3. dobu, budala). Onda Muhamed Ata otme 11.septembra let Junajted Erlajnsa 175 i prođe kroz vremensku mašinu i zakuca se u Sauronovo oko... E sad to jebeno ne bi uspelo, jer JE NAPAD NA KULE BLIZNAKINJE ORGANIZOVALA CIJA.

капирам да би он Фрода гурнуо у лаву из зезања, ако овај неће да баци прстен.

Ma ja bih tu princcezu bacila u lavu svakako. Realno, Tom Bombadil mi tu deluje jedini podoban kao neko drugo rešenje, pošto je on otporan ili bar otporniji od ostalih na moći prstena. Ali kad je ono najgore neutralno dobro, u pičku materinu. Gandalf, Saruman, Galadriel i ti mađija likovi da ne prilaze bliže od kapije nikako.

Jedino što meni nije jasno je zašto Sauron nije postavio nekog guarda dvometraša Uruka (ili nazgula, što da ne) da čuva ulaz u Planinu Usuda, da vi'š kad bi onda Frodo mogao da uđe unutri.

А шта ако је Саурон ЦИЈА?

И онда копај копај копај, и после десетак година бућ, крај.

Čuj, desetak godina. Pa sjeb'o bi Sauron celu srednju zemlju i istrebio vilenjake x3 do tad.

Ako ste voljni da žrtvujete ljudstvo, oformite jednu veliku vojsku i šatro pokrenete marš na Saurona direkt. Oni pošalju legije na tu stranu, a vamo se napravi neka gerila fora sa merdevinama i opet neki hit & run.

Глуп сам. Патуљци цео живот копају стене, праве градове унутра, ето они нека копају и под земљом и свуда. Кесј клосед.

А да бацимо фрода Урук Хаима да га глођу, а за то време украдемо вулкан? Или бацимо прстен у њ, свеједно.

biciklom. nenormalno dobro vozim bicikl