U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jeste, genijalna igra.
Naći Sauronovu babu. Reći da on ništa ne jede od kako živi sam. Poslati babu kod Saurona. Dok se sauron tovi maskirati se u Vjericu Radetu, jer svi to volimo, ne ? I baciti prsten u lavu. Onda nam Toma da orden za životno delo i umremo.
Uzeo bih jednu nokiu 3310 i izvadio bateriju iz nje a stavio prsten i onda poslao Sauronu kao znak dobre volje. On bi to shvatio kao provokaciju i rekao "koji ce mi kurac ova cigla" i bacio u vulkan. E jedina zakčkoljica je sto nokia 3310 bi mozda upala u vulkan i ostala neoštećena.
Pretopio bih ga tako da mu se smanji debljina a poveca precnik, kako bih ga mogao nataknuti na kurac... Cuo sam da orkovi ne pretresaju muda!
PRSTEN NE MO ŽE DA SE TOPI!
ШТАВИШ ГА ЦИГАНКИ У ПИЧКУ ПА ЋЕ ВИДИШ КАКО ЋЕ ДА СЕ ОТОПИ!
Пустио бих Звонка Богдана да пева песму Леголас: http://www.youtube.com/watch?v=T0CDXmqwvDU , довео бих га испред Црне Капије, Саурон је њиме опчињен, добар певач а надасве господин јеби га, још од пада Гондолина га готиви само не чује добро, баш га прца то што нема уши. И сад пази сцену- Звонко пева ЛЕГОЛАС, МРКИ ЛЕГОЛАС, Саурон онако глув пао у транс и пева ЛАДИ ЛАДИ ЛОМ, ОНА ПРАВИ ЛОМ у Г дуру, Звонко схвати да је тренутак дошао и шаље свог вјерног дворфа Јанику Балажа званог Балин који улеће у Пламен планину и скаче бомбу у лаву са прстеном. Прича се да је Звонко после полудео од палантира Сарумановог и навук'о се на ателас, али је непотврђено- натписи на икавици још нису дешифровани.
Kako bre nemere!?
Odnesem ga kod Ljubise livca, sve ce da pretopi...
A koje su dimenzije ?
Cist bakar, nema dimenzije...
Peške.
potplatijo bih orke da ga sami bace u mordor
Oblijeto bih oko Deneris i tražio joj pičke svaki dan, dosađivo bih joj i onda kad bi mi dala, jebo bi je dobro da opet mi da. Kasnije kad bi se primila na mene i kad bi mi stavljala noge u lavor onda bih je pitao da mi pozajmi zmajeve i neokaljane. Neokaljeni bi pravili diverziju ispred kapije kao Aragon, a sa zmajevima bi pokušao da se ubacim u mordor. Mislim da nazguli nisu nešto jebeniji od zmajeva.
КОМА!1 Ево сад слушам песму, риплеј риплеј риплеј форевр!1