Prijava

А да неко проба рационално да смисли решење? ЛОЛОЛОЛОЛОЛО

Ja mislio ovo ozbiljna tema, kad ono međutim. Moram se priviknuti da nisam na tolkien.rs forumu.

dhl je ozbiljna firma. prećera cijeli najbrži cirkus na svijetu a neće jedno govno od prstena.

Dva prstena, dva svedoka!

Објавио бих да су Саурон и Саруман у вези, што би значајно ослабило њихове позиције међу вазда конзервативним орцима. Онда бих, када им подријем углед, објавио и да шурују са Гандалфом. Кад их слудим дезинформацијама, болеће их уво за мене и онда могу и Хамером до планине. Ко газда.

Гласајте за мене! Глас за мене глас за промене! Ми то можемо!

Pa sve se vrti oko jebenih orlova. Koji su, bejzikli, pičke, do samog kraja nisu hteli da učestvuju u sukobu u Middle Earth-u. E sad, odeš kod onog njihovog kralja orlova, moliš kumiš, nudiš mu da kara neke džinovske kanarinke, bogastvo i sve to i podigneš 20 orlova u vazduh, 15 ih sjebu nazguli, neku vojsku doteraš do kapija mordora da se oko Sauronovo fiksira tamo, i lepo baciš ono govno u vatru, ništa ''I WILL CARRY YOU MASTER FRODO PEDERČINO'' ništa maj prešs pičke materine. I posle svega toga napraviš monumentalni spomenik od 5000 metara Torinu koji je najveći kralj u celoj Ardi. A ne ostale pičkurine.

Укро си ми идеју, говедо пироћанско

Елем. Орлови нису могли да приђу Мордору до пред крај, неко је већ рекао зашто, заборавио сам што, али поента је да нису могли!1

Ja nisam piroćanac, ja sam vranjanski patuljak vazda veran EREBORU i Durinovoj lozi, debeli.

ja bih ga frodo na pijacu
...badumtss!

Ma nema nikakvog razloga, čitao sam po forumima da bi kaaao mnogo orlovi bili vidljivi. pa šta? Taktika zastrašivanja bre! Ubaciš 50 orlova, pustiš Wagnera kao u Apokalipsi danas, ako se useru kosooki od toga, što se nebi usr'o uruk hai. I LOVE THE SMELL OF NAPALM IN THE MORNING.

Prvo, ako sam ork, to je najjednostavnije.
Infiltriram se u okupatorske redove, steknem poverenje uruk-hai zvaničnika, i onda, u jeku ofanzive, došunjam se do plamena i šuk.
Za ostale rase je malo zajebanije. Kucaću i to, inspirativna tema. :D

Našao bih dva hobita. Obećao bi da im kupim neke dildoe zajebane skupe, lubrikante i pretplatu za gej porn sajtove, ako odnesu prsten. Onda bi sačekao da odnesu. Pošto niko ne bi imao pojma o tome, uštekao bi se neko vreme, a hobiti bi izginuli kad krene ona lava i planina da se ruši, jer niko ne bi znao za njih. Sranje prođe, iskočim iz šteka i postanem bogotac. Kasnije plodim po srednjoj zemlji kako hoću i jebe mi se da idem sa nekim gej hipi elfovima preko mora pičke materine.

А што не би послали орлове са једне стране као мамац, а са друге миџете да се лакше провуку?

Или пустимо Синана и чекамо да се орке запију?

Patuljci fegeti se cimaju oko prstena jer nam zele reci da i oni imaju pravo na bracnu zajednicu.

a što uopšte mora se nosi taj prsten tamo? ja da negde nađem neki prsten, ja bi ga odnela kod zlatara da mi napravi neke lepe minđušice...

Ne moze se pretoci taj prsten, kao madjije i te munje.
Al definitvno najjaca taktika sa orlovima, krenu svi orlovi sto ih mozes nadjes, ko pomre pomre, na kraju ce nekoliko njih da ostanu ziv i samo suknes prsten i eto.

Ошо бих до гандалфа и теро га да позове оне његове птичурине и он их позове и у међувремену гимли и она два педера леголас и арагорн оду до улаза где је арагорн убио оног лерија месенџера и ту почињу неке оргије са леголасом док их саурон посматра птица лети неустрашиво лети и бацам прстен и онако драматична музика успорен снимак тишина као после кецманове тројке убодеш ту се створи однекле голум онај вата ринг овај пада тоне руше се планине и то

Pa valda je i pojenta te male družine, ono, stelt, tajnost, da ih ne primete, ovo-ono. Pazi kad ti letiš na orlu, pa bar 70 odsto vrana špijuna bi te primetilo, i trt, ajmo nazguli, dok si na nogama bar imaš negde da se sakriješ. A realno ne bih baš bila oduševljena idejom da ih Gandalf prati na tom putu, garant bi ga prsten nekako nabedio da ga ostavi u životu, nije on dovoljno prostodušan da se odupre njegovoj moći i šta onda? Sjaši darte duzjaše drugi dart.Od Gandalfa bi mog'o postat' nov Sauron. Sad kad razmislim, brate, stvarno zaebano pitanje.

А што не би послали орлове са једне стране као мамац, а са друге миџете да се лакше провуку?

E, ovo već ima smisla. I tu nabiti sve one tamo što neće ni u šta da se mešaju, a imaju moći koliko nećeš i onu Galadriel i Toma Bombadila sve to tamo nabiti kao mamac, a ona dva paćenika da se nekako prošunjaju sa prstenom. Ali nikako neko pametniji dide sa njima, jer su ga najebali.