Prijava

Доведеш кКнеза који је овладао моћима левитације да ти пренесе МАУНТ ДУМ до тебе, је л' те, помоћу левитације.

Брате, јесте извалили сличност између Голума и веверице из Ајс ејџа.

Nisam fan Ajs Ejdža, ali aj get jor pojnt. x)

Елем, нем појма, али по легенди из Силмарилиона, нема никаквих претерано зајебаних демона у подземљу, то јест, најзајебанија бића нису из земље, а ни са земље.

Bez obzira, ali ako je neki besmrtni lavapruf stvor kontam da je ono, malo mnogo moćniji, pa ako bi on to našao, mislim da bismo više najebali nego da je recimo Saruman pobedijo Surona i zauzeo njegovo mesto kako to obično ide u snovima posrnulih čarobnjaka.

Организујеш акцију КУПУЈЕМО МАГМУ ИЗ МАУНТ ДУМА, и неки Харадрим, Црвјезик или слична дилеја ће се наћи да узме мало магме, стави је у термос донесе ти (мада би и ти требао да се обучеш као Харадрим или Истерлинг да те не провале баш одма), полијеш магму по прстену, планине се руше, идеш да се ожениш са Лив Тајлер, крај.

Hahahaha, baš me zanima kakav bi to termos bio. :D

ШЈебеш војску, доведемо Стивена Сигала са све билијарским столом испред капија Мордора и кроз 20 секунди су најебали.

Turio bih prsten u loptu i dao bih Bekamu da šutne u vulkan BIKOZ NOUVAN BENDZ IT LAJK BEKAM

Е, али то је Земља пре нашег доба ДоброВече,
а не мора да значи и да је то уопште наша
планета, мада можда и мора. Али у суштини,
да, ово је тачно објашњење, под условом да
важи све ово. А је л' неко пробао да заледи
прстен на апсолутну нулу па да га онда муне
чекићем?

Koliko sam ja razumeo Tolkina, ista je zemlja. Hobit, prvo poglavlje. Jedino pitanje je, đe je vulkan?

Za apsolutnu nulu, pojma nemam. Ali jako interesantno zvuči. Samo da se ne sastavi posle kao T1000.

E pa, ako im je potrebna hrana, pritisneš ih, podigneš sidž oko Izengarda (ili Mordora, gde su već okupljeni dok se spremaju za frku) i čekaš da gomna pocrkaju od gladi, i onda simpli ušetaš u Mordor.

ШЈебеш војску, доведемо Стивена Сигала са све билијарским столом испред капија Мордора и кроз 20 секунди су најебали.

Ovo je najefikasniji nacin! Posaljes Stivena Sigala i sjebe svi iz jednog filma, msm iz jednog youtube klipa.

Koliko sam ja razumeo Tolkina, ista je zemlja. Hobit, prvo poglavlje.

Da, sace hobiti kriju od naših derana, jbg.

Ja bih realno ubacila isprogramiranog Terminatora. Kontam da ni Sauron ne bi mogao robotu da nametne volju, ove njegove utvare teško da bi mogle da ga detektuju, još radi ono kul kace rastavlja i sastavlja u metal, i onako kad padne tamo u vulkan podigne palac gore i svi još i prospemo gomilu emocija. šmrc

Kontam da nemaju nacina da dostignu apsolutnu nulu, a ovo za sidz oko njih, oces kurac napravis kada ova ostala carstva zesci siromasi, kontam da ne bi ni stigli da naprave vec bi izginuli. A sto se tice terminatora, to je dobra ideja posalju ga i on sjebe za koji minut.

Bez obzira, ali ako je neki besmrtni lavapruf stvor kontam da je ono, malo mnogo moćniji, pa ako bi on to našao, mislim da bismo više najebali nego da je recimo Saruman pobedijo Surona i zauzeo njegovo mesto kako to obično ide u snovima posrnulih čarobnjaka.

Пази, Саурон је најбољи ученик претходног мрачног господара, тако да је све на Арди сића за њега, сви остали демони. А тај претходни мрачми господар је заправо један од 14 Валара, који му дођу као богови по моћи одмах испод врховног бога. Тако да у том тренутку на Арди нема јачег демона од Саурона.

Brate meni je liv tajler ogavna, pre bih nju bacio u vulkan nego prsten. A kopanje tunela deluje okej, al' to kad zavrsimo koridore. Mada moze i sad, evo mrkonjic je slobodan.

Елем, нем појма, али по легенди из
Силмарилиона, нема никаквих претерано
зајебаних демона у подземљу, то јест,
најзајебанија бића нису из земље, а ни са
земље.

Брате, замисли да се Балрог докопа прстена, па најебали би и ми и оркови.

Е, а је л' прстен даје моћ само кад ти је на прсту? Ако не, имам једну екстра идеју.

Pustio bih pornić orkovima i Sauronu preko cele one kapije, uz pomoć Gandalfa jer je on zadužen za animaliti porniće, gde Nenad Čanak trpa Isidoru Bjelicu u buljsona i dok oni to gledaju i drve majmuna odšetao do vulkana i uništio ga laganica. Onda bih levitirao nad lavom i vratio se i to je to.

Da, sace hobiti kriju od naših derana, jbg.

Јок бре, имаш их колико хоћеш који просе по граду сада.

Prodjes kroz masu sa korpom vicuci kikiriki, semenke, e sad, niko ne konta da u korpi krijes i prsten jelte
, dodjes do vulkana u pobeda.

Ja se npr. uopšte ne bih jebavao sa raskivanjem prstena. Pogotovo ne bih da sam hobit, lepo se napuše i zapiju,i pevaju i vesele se, i baš im je lepo! Elem, ne bih se drkao s prstenom, šta mi treba da me obuzme i da postanem ružan i ćelav ko Golum. Druga stvar one zmajčuge oni nazguli mi unose toliku nervozu i nelagodu, da tačno ne bi voleo nikad imati posla sa tim sranjima! A i nek pobede zlikovci nekad, šta kurac uvek neki dobri drvosječa mora da spasi stvar

А шта би било да сви пређу на Сауронову страну, сви са планете земље, и онда руше систем изнутра?

Orci bi ih pre uveli u EU.

Брате, замисли да се Балрог докопа прстена, па најебали би и ми и оркови.

To sam mislila isto. Mada, ako je on već bio zajeban od strane Gandalfa, ajde sa prstenom bi mnogo bio jači, a li ne jači od Saurona. Kontam da bi tu najgori naslednik bio Saruman. Ali sve bi bilo mnooooogo lakše da se Bombadil jebeni ubacio u igru. Udruži se njih nekoliko i srede mu Zaltozrnu i kažu kako je to Sauron uradio, i da vidiš. lololo

Јок бре, имаш их колико хоћеш који просе по граду сада.

I prete da će te gađaju zemljom ako im ne daš dvajes dinara.

Нема, Саурон је најјачи, и прстен свима осталима даје привид моћи, или нешто тренутно, али их полако сјебава, као Голума. Значи, исти тај Сауронов бивши господар је створио и Балрога, али је Саурон далеко јачи. Овај је само демон, а Саурон је јебено интелигентно биће. Велика је разлика.