Prijava

Čuj, desetak godina. Pa sjeb'o bi Sauron celu srednju zemlju i istrebio vilenjake x3 do tad.

Па чекај, нису они сазнали да прстен мора да буде уништен оног дана када их је Гандалф окупило знало се то ихаха од кад, е па да се тад почело са копањем, лако би било, али не, шиљио се курац под паролом лако ћемо лоло

ЕДИТ: Гандалф крив за све јебо га курац јују

i onda zaprosila saurona njime i sve bi bilo idealno

Gandalf je homo, tako da je uživao posmatrajući odnos između Semvajza i Froda. Verovatno su se on i Saruman kladili da l' će da se ispederišu do Mordora, Saruman popizdeo i zaključ'o ga u kulu, al' su mu prajd orlovi pomogli.

LM, umotamo prsten dobrano u neki plast sena, ponesemo još tuce istih, dovezemo onaj trebuše kakosevećzove http://medievalreader.files.wordpress.com/2011/08/trebuchet_copy.jpg i štelujemo sa praznim senom dok ne ubodemo Usud i onda buć prsten.

Jedino što meni nije jasno je zašto Sauron nije postavio nekog guarda dvometraša Uruka (ili nazgula, što da ne) da čuva ulaz u Planinu Usuda, da vi'š kad bi onda Frodo mogao da uđe unutri.

Kontam da nije očekivao da je neko toliko nenormalan da sam dođe na planinu Usuda (iako, hej, nekada davna je tu bijo neki čova, ali ko da jebe, neće sigurno ponovo pokušati istu stvar), a možda je i mislio da može tu u planini da ga obrlati, valda mu je to i centar moći. Sve u svemu, retardirano da nema gardova.

i onda zaprosila saurona njime i sve bi bilo idealno

Bijo je on zgodan baja, realno. Pre sveg tog sranja i preovlađivanja zla na d njim, to nekako nikad nije dobro za lepotu...

Pa pazi, orlova ima oko 15-20, plus dugo žive, što bi oni žrtvovali svoje živote za bolju Srednju Zemlju, boli ih tuki. Uvek moraju oni da spašavaju stvar, pa dokle više. Plus u knjigama ja mislim nema onog leptira malog što ga Gandalf šalje da dozove orlove, tako da je njihova slobodna volja da li će da dođu u pomoć ili ne.
http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/999thepoint.com/files/2013/01/mordor.png

Ovako. Zna se da je maunt dum vulkan. U svakom vulkanu se nalazi magma. Magma je rastopljeni materijal koji čini zemljin unutrašnji omotač. Znači, jedna magma struji kroz celu zemlju, pa i maunt dum. Dakle, baciti prsten u bilo koji vulkan ili mesto gde ima magme ili lave (lava je isto magma, sam na površini). Kejs klozet.

LM, umotamo prsten dobrano u neki plast sena, ponesemo još tuce istih, dovezemo onaj trebuše kakosevećzove

Zar taj prsten ne emituje neke signale utvarama, ono, znali bi da prepoznaju koje je od tih parčadi zlata ono pravo, a i realno mogli bi samo sve da zapale, onaj šo se ne istopi i ne okrnji je taj. Lažni prstenovi nisu dobar plan.

Е да, а како би га извукли из рандом вулкана?

Ок, бациш у вулкан, не може ни Саурон да дође до њега, а ни ти. Онда локализујеш Сауроново деловање и позовеш Вучића да га ухапси.

A što da ga vadimo?

Па нећемо ми. Али Саурону треба.

Zar taj prsten ne emituje neke signale utvarama, ono, znali bi da prepoznaju koje je od tih parčadi zlata ono pravo, a i realno mogli bi samo sve da zapale, onaj šo se ne istopi i ne okrnji je taj. Lažni prstenovi nisu dobar plan.

To stoji, ali kontam kad već nema stražara na čuki onda da izgađamo na frku. :D

Dakle, baciti prsten u bilo koji vulkan ili mesto gde ima magme ili lave (lava je isto magma, sam na površini).

Ок, бациш у вулкан, не може ни Саурон да дође до њега, а ни ти.

Ne znam koliko je poenta u magmi, a koliko u lokaciji, ono Maunt Dum, tu su upošlene neke mračne sile i to. Ali realno, ako bi bacili prsten u magmu i da se recimo ne uništi, ali ostane tamo, bio bi bezbedan od svih nas (dok magma ne eruptira i ne oladi se negde, ali imali bi bar nekih n hiljada godina), ali zamisli da ultimejt moćni prsten nađe neka besmrtna demončina iz pakla, njima je sasvim lepo na tim temperaturama, koja bi to zabava bila. :D

Брате, јесте извалили сличност између Голума и веверице из Ајс ејџа.
Но да не офтопикујем, то је чињеница. Али ако не грешим, прстен моћи је ваљда Сауронов прстен, и било коме другом може да наметне своју вољу, тако да ипак мислим да је сасвим коректно решење сместити Саурона у ћузу.
Елем, нем појма, али по легенди из Силмарилиона, нема никаквих претерано зајебаних демона у подземљу, то јест, најзајебанија бића нису из земље, а ни са земље.

Ок, бациш у вулкан, не може ни Саурон да
дође до њега, а ни ти.

Ovo je poenta. Tri, četri.
Tolkin kaže u delu da nijedna vatra nije dovoljno jaka da se prsten raskuje osim u planini usuda, gde je iskovan. Kako je planina usuda vulkan, to znači da je njena vatra ustvari magma. Dalje, zna se da je jedna ista magma pod zemljom iz svim vulkanima. Prema tome, prsten će se raskovati u bilo kom vulkanu, jer je u svakom vulkanu magma ista. I kao i mnogo puta do sada sience wins the day.

Е, али то је Земља пре нашег доба ДоброВече, а не мора да значи и да је то уопште наша планета, мада можда и мора. Али у суштини, да, ово је тачно објашњење, под условом да важи све ово. А је л' неко пробао да заледи прстен на апсолутну нулу па да га онда муне чекићем?

Je l' orci, trolovi i ostale akrepi jedu ili žive od vazduha, zla i Sauronovog umilnog pogleda?

Организујеш акцију КУПУЈЕМО МАГМУ ИЗ МАУНТ ДУМА, и неки Харадрим, Црвјезик или слична дилеја ће се наћи да узме мало магме, стави је у термос донесе ти (мада би и ти требао да се обучеш као Харадрим или Истерлинг да те не провале баш одма), полијеш магму по прстену, планине се руше, идеш да се ожениш са Лив Тајлер, крај.

Не, али су под његовом влашћу, а најебали су зато што је дошло до зајебане ерупције вулкана.

Magma je rastopljeni materijal koji čini zemljin unutrašnji omotač.

Prva premisa pogrešna. Ovo važi za našu Zemlju, a ne za Srednju Zemlju, tj. Ardu. Tamo važe drugačiji zakoni.