Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Zapravo, i balrozi su Majari, kao i Sauron, tako da kontam da su iste snage.
Ne znam dal je neko vec rekao al ono, samo bi preleteo na onom dzinovskom orlu do mordora i ubacio ga sa visine.
A šta je ovo, što guta postove???
Elem, uzmeš palantir, zakuneš mu se na večnu vernost i kao dokaz vernosti da mu lično odneseš prsten u mordor. On ti sam otvori kapiju o pusti te unutra. Dalje sve rešavaš fintom obilić-murat viđenom u meču srbija-turska '89.
Јесу, али мислим да је онај главоња Мелкор је Валар са највећом моћи, а овај беше ментор Саурону, тако да капирам да је Саурон доста напредовао под командом овог за разлику од ових осталих. Ако се добро сећам Силмарилиона.
A društvo za zaštitu životinja kad krene da sere? NE MERE S'ORLOM!
Znam ja u Battle for the Middle Earthu dvojci, izgradim 100 strelaca orkova sa vatrenim strelama, ode orlić kao ništa.
To stoji.
A brate moze orao da leti vislje od dometa strela u tome je caka nije ovo u stvarnom zivotu kao to u igrici
Nije Melkor. Morgot. Ako na istog mislimo.
Реално, са 100 стрелаца оркова са ватреним стрелама си победио игру
a ipak se o igrici prica ja reko stvarno
One word: сјебаћеганазгули.
Мисим орла, не могу да едитујем пост
Тако да капирам да им је природно дата иста моћ, само што је Саурон ту моћ дебело надоградио. То ти је оно, два близанца, једнојајчани и тако то, један тренира бокс, а други блеји на Вукајлији, иако су природно исте снаге, кад се побију боксер ће поломити пичку свом брату много пре него овај њему. Тако да капирам да је и овде слична ситуација. Ипак је Саурон најзајебанији. Остали су мањи проблем.
А шта ако настанимо Албанце код Маунт Дума, па кад се отцепе од Мордора, дођемо у својству пријатеља, да обиђемо природне лепоте и у међувремену мунемо прстен у вулкан?
A cekaj ako ti stavis prsten i postanes nevidjiv dali onda i orao postaje nevidljiv?
Ako ne zasto bi nazguli napadali jebenog orla koji samo tako eto leti i dzinovski je?
Upakuješ prsten u SSL paket i pošalješ ga internetom. Prethodno razmmeniš ključeve sa Sauronom lol
Јест Моргот, него нисам могао да се сетим имена и у члану о Силмарилиону на Њикипедији пише:
А сад видех да линк на Мелкору води ка Морготу, тако да капирам да је исти курац. Давно сам читао Силмарилиона. :Д
Ево га. То је то. Ипак је Мелкор, касније је назван Моргот.
A ovo rešenje ništa, a?
vernost i kao dokaz vernosti da mu lično
odneseš prsten u mordor. On ti sam otvori
kapiju i pusti te unutra. Dalje sve rešavaš
fintom obilić-murat viđenom u meču srbija-
turska '89.
Ja bih poslao 2,3 enta da bace prsten, a plan je da se postepeno približavaju planini Usuda metodom "pokretnih žbunića" (taktika koja se često viđa u filmovima "Policijska akademija"). I onda kad dođu do planine, udare sprint, bace ga i ćao.
Јадни Енти, сјебаће их ватра :( А шта ако Орке реше да роштиљају?