Prijava

Ko kaze da je prsten moguce unistiti samo u Mount Doom-u? Ja bih ga prosto dao mom bratu, i ako ga ne bi pojebao za pet minuta, kaznite me Natasom Kandic. Taj je u stanju i nakovanj da pokvari.

Ili vojska dok je bila ranije. Ja sam vido da ljudi u vojsci od dosade golim rukama rascerupaju tenk.

Ili ga dati Cigi kovacu, oni i od jedne bakarne parice iskuju serpu, od prstena bi napravio ceo svadbeni servis, a i inace bi uradio nesto kretenski tipa nabio prsten na kurac i pravio nevidljive Sauron Romulance, iskombinovao magiju srednje zemlje sa ciganskom magijom, i uopste takva bi sranja napravio da bi se Sauron razocarao i dematerijalizovao.

Ja bi kroz one tunele dje su ona dva pederska hobita prosla, prosvercovo Siptare, i nakon par godina oni bi se toliko nakotili tamo dje onaj vulkan da bi proglasili jednostranu nezavisnost i onda isposlujes s siptarima neki sverc i odes i bacis prsten u vulkan.

Ili bi uveo sankcije Mordoru i cekao da oni sami mi isporuce Saurona, i saceko bi da firme u Mordoru odu u stecaj, te bi procesom privatizacije kupio onu firmu u cijem je vlasnistvu vulkan i onda bi krno prsten u njega.

Kao prvo, iskoristio bih moć prstena da izvučem ekskalibur iz kamena. Našo bi neke lepe korice za mač i pono ga sa sobom. Prsten bi držo u futroli od naočara. Pono bi sam sobom i trui kutije trodona da imam. Posle toga bi otišao na pivo u kafanu i popio bi malo da se opustim. Gledo bi da upoznam neke orke i platim im pivo. Pošto sam izuzetno ružan i ne razlikujem se mnogo od orki iskoristio bi tu taktičku prednost u konkretnom slučaju. Pito bi ih šta ima, kako je kod zlih čarobnjaka, kakva je plata, podelio im reklamne upaljače i poručio da glasaju za mene na idućim izborima. Prenoćio bi u kafani i jebo bi od gazde ćerku i ženu. Sačeko bi u kafani hobite + bi dobio besplatan doručak zato što sam kvalitetno izjebo gazdaricu. Kad dođu hobiti opalio bi frodu šamarčinu da me dobro zapamti pošto je pička neviđena i pajser koji bi 700 dana nosio prsten u Morodor. Ubro bih hobitima trave da imaju da jedu pošto su ionako stoka. Sačeko bi ovu trojicu gejština legolasa, aragorna i gimlija da dođu i oni u kafanu. Platio bih im ručak, i najavio kanidodvanje za kralja međuzemlja. Rekao bih im šatro da podržavam LGBTZ populaciju. Usput bih napalio Aragorna, koji je bajdevej neviđeni junak u svojoj glavi, da napadne Surona. Dok ne bude gledao gurno bih mu u torbu papir na kome bi bio lažni plan za uništenje prstena. Kasnije te večeri bi uzo kameru da snimim gej pornić sa Aragornom, Legolasom i Gimlijem dok hobiti igraju užičko oko njih. posle bi uzo taj snimak i prodavo po 10000 komad na birfestu. Cenim da bi išlo ko alva.
E sad, pošto je Aragorn trulja koja bi odmah napala Saurona ovaj bi ga dočeko na vratima i ubio ga. Našli bi mu lažni plan za uništenje prstena koji je šatro trebao da pređe preko planine sa kamarom vojnika i uništi prsten. Pošto je i Sauron specijalac svoje vrste on bi koncentriso sve orke na tu planinu. Ja bih tamo na planinu poslo Hobite da okače na neko drveće transparent KOI STE RETARDI MAMU VAM JEBEM da orke imaju šta da vide kad banu u planinu. Dok su orke na planini ja bi uzo svoj ekskalibur i sjeo na monti bajk i kreno u mordor na glavnu kapiju. Pošto sam, kao što već rekoh, izuzetno ružan ovi bi odmah otvorili kontajući da sam Orka klasična. Kad uđem u Mordor na glavnu kapiju računam da bi me Sauron odmah spazio sa onim svojim okom ziljavim ali bi me bolio kurac poštoi je sve oOrke poslo u planinu seljak. Išo bih lagano u u onj vulkan da uništim prsten ali nbi me verovtano startao Golum i probao da uzme prsten. Tad bi mu dao one tri kutije trodona i bolo bi me kurac pošto bi se on nadrogiro. Kad dojem u vulkan rako bi EVE TI SAURONE NA KURAC TE NABIJEM i bacio bi prsten u lavu. Posle bi se kandidovao za kralja i bio bi junak neviđeni, i pobedio bi naravno.

Moglo bi i laserom.

Četvoronoške, puzeći s keceljom...

Посло бих Аксом.

Da se upišem samo imam par ideja. I dobar uvodni post Reme :)

Golfom dvicom, 1.6 obični dizel, 40KW.

Ja bi rekao Vučiću i Dačiću da je taj prsten Dinkić ilegalno privatizovao od Japanskog konzorcijuma iz Mordora i da ga pod hitno treba vratiti da se ne blamiramo pred EU.

Skupio bih svatove i krenuo da zaprosim Sauronovu ružnu ćerku.

Дао бих Цокули и кад би пропичио 170 на сат не би га видо Саурон.

Играо бих тениса са Новаком и дао би му на његов форхенд дијагоналу и оде у Мордор.

Povećao bi prsten da da bude velik kao traka, onda bi je stavio Šćepi na ruku i rekao orlovima da spuste Šćepu kod Usud-planine. Onda bi rekao Kimiju da je Šćepa tamo i da je opet kapiten. Kimi bi sišao sa tribine, odšetao do tamo, jer ima akreditaciju, skinuo Šćepi traku (prsten), pardon, Šćepa bi mu sam dao jer je osetio potrebu i onda bi kimi nehajno zafrljačio traku u vatru.

U stvari, prodao bih prsten Sauronu i do kraja života bio bogat, kao robove koristio bih isključivo vilenjake i vilenjakinje.

Istroluješ Hitlera da su Orci Jevreji, a da je Sauron part-Jewish, on ih on sjebe za cirka nedelju dana sa vojskom, i dok SS-ovci okupljaju preostale Orke u konc logore Bata Životinja i Smoki, preobučeni u njemačke oficire, ušetaju u mordor i bace prsten u vatru.

Jel to The incredible machine Valdemare?

Просто- узмем прстен па га искујем- пошто сам овде већ зајебо ток дешавања унутар универзума, значи да ћу већ бити иза Саурона а он неће ни бит свестан мог постојања, те ћу само дубацим прстен и тоето.