Људска права за геј мањине - и једнака права за све

1. Mene zanima logički postupak tokom kog je došlo do klasifikacije podgrupe "gej manjine". U množini, naravno.

2. JA najviše volim ono kad ima čokoladu da ima grožđe li tako nešto klasično, jagoda mi nije za to (sem u sladoledu). :D

Da, GRICKO JEBENI! KAKO ME NERVIRA ŠTO GA NEMA!

3. Смо, дао сам ту сличицу чисто илустрације ради, али има и других укуса.

Грицка има.
    Кренуо је да се производи, пошто је Чипсара поново прорадила.
    Претпостављам да ће кренути да се дистрибуира шире поново.

4. Da, GRICKO JEBENI! KAKO ME NERVIRA ŠTO GA NEMA!

Ima bre, moja drugarica radila skoro neku promociju vratio se gricko.

5. Да, као што рекох, бивши ПИК Чачак, касније део Слап групе, поново је продаван/купован, примили су нешто пуно радника и раде опет.

6. Kako se zvalo ono čudo, u fazonu pola pakovanja neki krem, a pola neki štapići? I bila reklama ''umočiću''. Davno bilo jebote, omatori se.

7. Ima bre, moja drugarica radila skoro neku promociju vratio se gricko.

GDE?! GDE?!

Претпостављам да ће кренути да се дистрибуира шире поново.

Sad vidim ovo, znači za sada ima samo u čačku? :/

8. Moguće, ja video nekidan i ne kupih bezveze, klinari izabrali nešto drugo i ostade tako. Baš ću kupim :D

Dilane, ne mogu se setim šta to beše, tj. naziva.

9. GDE?! GDE?!

Pitaću je pa ti javljam, znam da je spomenula da se ljudi žalili da je mnogo postao slan taj gricko i da je skup.

10. I kako je sad gricko gej?

11. Eeee, permutovah, nije umočiću nego ''hoću i ja da umačem''. Vidjeh da ima i defka o tome, ali opet ne mogu da se sjetim šta je bilo u pitanju.

12. Bolji plavi :)

Da, da plavi je plavi.

13. Jel pominjao ko milki vej?

14. Pitaću je pa ti javljam, znam da je spomenula da se ljudi žalili da je mnogo postao slan taj gricko i da je skup.

Sad sam videla brat da je kupio, mada pojeo dok dođoh, koja koincidencija. Kaže da nije isti, ali može da se jede. Onaj stari je bio fantastičan. Imao je samo paradajiz i kukuruzno brašno valjda i so.

Vidjeh da ima i defka o tome, ali opet ne mogu da se sjetim šta je bilo u pitanju.

Pada mi nekoliko stvari na pamet. :P

15. Umočiću je crtani film. Pogledaj avatar autora broj 20.

16. Bolji plavi :)
    Da, da plavi je plavi.

Nadam se da neće naići Rađard. Voli da eksploituje tu boju, ako me razumete.
    Hahahah

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.