Била једном једна дефиниција...

1. @Шоми
    čini mi se da je to izbrisano

2. није, наишо сам на њу много касније од како је написана, једино ако је нешто скоро обрисана...

3. У праву је шоми и даље постоји и врхунска је само ни ја не могу да се сетим како се зове лолололо

4. ТО! Мерси боку :)
    ладно сам је имао у омиљеним, који фејл да ту не погледам ХД

5. Ja ovo radim za cokolade, samo da se zna!

6. Iskusni Vukajlijaši, gde je ona defka, jednom sam samo naleteo na nju, gde se govori o generacijama, smeni generacija, porodično stablo ili tako nešto. Znam da je podeljeno tipa 100 - 150 godina, 150 - 200 godina, ili tako nešto slično stoji u samoj definiciji. Čini mi se da je jedna od genijalnijih.

7. Ou jeste, to je to, hvala puno :) kakav ekspresan odgovor :)

8. Pitah već pre tri dana, ali me niko nije konstatovao. U nedostatku boljih izvora, citiram sebe:

Bila jedna kul defka, radilo se o imitiranju zvuka prdeža, kao kamuflaža. U primeru je bila neka baba u autobusu koja nije uspela da prikrije svoj prdež. Zna neko?

9. Ja ne mogu da nadjem onu gde autorka za najsigurniji nacin da ne ispadne laka, tj. da ne popusti pred navaljivanjem na prvom izlasku, jeste da ne obrije noge pre izlaska?

10. Паде ми на памет да је Инсолент дефендер можда то написала, провршљај мало по њеним деф.

11. знам оксе ту, покушаћу да се сетим, ал и ова је до јаја http://vukajlija.com/diverzija/44672 :)

12. Наслов ове теме је тако пекидџемовски.

"Има један постер име му не знам", мрзи ме да проверавам, али капирам да је и то он извалио.

13. Иди бре Бурзуме, таман сам пошао да променим назив, а ти већ почео да кењаш. :) Тема је отворена пре годину и по дана, па ти види. :)

Није та тема за постере моја.

14. Не кењам, кул је назив. Само сам констатовао да ме подсећа на твој фазон.

Наслов постер теме је евидентно био инспирисан насловом ове.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.