Била једном једна дефиниција...

1. Ekspo pisao, ali mislim da je obrisana. A možda sam i ja pisao, nemam pojma više. :D

2. Ево да ми помогнете има једна нешто са дабром - поново сам је нашао пре неки дан и онда сам заборавио да омиљенујем...

3. da nije ova?
    http://vukajlija.com/porodica-upoznaje-vasu-devojku/220507

L0L-e ima ih mali milion sa dabrom, daj neki detalj. Ima li kakva vutra il kobra u toj defki?

4. Има нешто да се примаш на неког или тако нешто... Јебига даброви су популарни :)

5. Merci hvala to je ta! :)
    A bio sam ubeđen da je pisao neko od ove dvojice...

6. ТА ЈЕ ФАЛА :)

7. Ne znam da li iko više gleda ovu temu, al' ajde da probam...
    Dve definicije sam pročitao odavno, ne mogu da se setim imena.

1. Nešto o tome kako je žvake nemoguće sakriti, i da će ih uvek neko naći. U primeru neki lik kupuje žvake, pa onda sreće druga, strica drugaricu i svi mu uzimaju po jednu žvaku.

2. O ljudima koji sede u autobusu na mestu bliže prolazu, a mesto do prozora je prazno. Nešto na foru: "zakucano im dupe za sedište"...

8. Neverovatno, i ja tražim to zakucano dupe danima... valjda će se neko setiti tačnog naziva!

9. Nije to ta sa sedištem, ne, ne. Ova je bila nešto tipa "neće da se pomeri do prozora kao da ima zakucan ekser u dupetu..."

10. Ovu prvu si pogodio, jeste Orbit drops, ali ova druga nije ta koju ja tražim. Ova je baš opis toga kako neće da se pomere do prozora, a kada ih pitaš da ti sedneš oni samo pomere noge u stranu, a ti treba da se provlačiš...

U svakom slučaju, hvala puno!

11. нема на чему, јбг стварно не знам која је та друга. пробај да у оној претрази на насловној укуцаш коју реч из те дефке па прероњај мало.

12. Ne vredi, kucala sam sve čega sam se setila...nema veze.

13. Bravoooooooo, hvala, srculence si :)))

14. Bila jedna kul defka, radilo se o imitiranju zvuka prdeža, kao kamuflaža. U primeru je bila neka baba u autobusu koja nije uspela da prikrije svoj prdež. Zna neko?

15. како се зове она параноична дефка где лик набраја са којих све бројева га зову људи и малтретирају, спуштају слушалицу, ћуте кад се јави и тако нешто у том фазону... дугачка је и изгледа као телефонски именик.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.