Била једном једна дефиниција...

1. Ajd bar je ova dobla pešest pluseva. :)

2. Била је нека са насловом у хари потер фазону. Нека предугачка ријеч, као да је за призивање чини. Не сјећам се тијела дефиниције, јер нисам баш у потпуности провалио тада о чему се ради, али ми је примјер био баш готиван. Неколико примјера, од којих је задњи са професорком која послије изговарања те ријечи говори нешто као: ''Јао, што је нешто вруће одједном (морам се скинути)''.
    Сјећам се да се најела плусева, а по стилу контам да је писао Страја, Цуле, Експо или тако неко...
    Па ако би неко био љубазан...

3. Е, хвала ти. Још ако ти није мрско стрпај у две реченице о чему се ту заправо ради. Мислим, не у дефиницији, већ ко је иначе Мери Попинс, и шта јој значи она ријеч?

Да се могу још боље зготивити на дефиницију :)

4. E brate Faco :)
    Kad si već raspoložen, evo ti ponešto o Meri a ona riječ je čarobna, i ne smijem otkriti njeno značenje.

5. Па могао сам и сам прогуглати, ал' сам ипак тебе питао да скратиш јер сам љенчуга :)
    Хвала свеједно.

6. Pa mog'o si, al eto i to sam ja uradila umjesto tebe :)

7. treba mi ono kao..
    recnik kojim se sluze prodavci stanova
    ----
    ne mogu da se setim primera

8. meni treba ona defka sto govori u fazonu kada bi svaka zena pisala sa kim je sve bila bio bi prazan list

9. nisam cuo ali me zanima :)
    hvala rajkox

10. Дакле, да вратим тему међу живе...

Негде, на овом сајту, била је дефиниција о социологији, где се у примеру води разговор између Огиста Конта и Херберта Спенсера. Не могу да је нађем. Ако није обрисана, молио бих неког да ми је нађе, молим вас.

11. То, Џи Ем, јебем му корито!
    Рачунај да ћу се озбиљно олакшати пара кад се будемо видели.

12. Како дивнаа тема. :Д Мени треба једна дефиниција, доста је дугачка. Ради се о неком лику, који је студирао историју уметности или тако нешто, и покушавао је смува неку ликушу на журци. Можда је то и из примера, нисам сигурна. Сећам се само да га је питала да ли је он сликар. :Д НЕ МОГУ ДА ЈЕ НАЂЕМ НИКАКО.

13. jao luli ja se ubih tražeći defku za oblačića, ova mi je iskakala pešes puta a ja je iskulirala. kreten

14. "ložim se na pametne" je bio izraz za pretragu :)

15. ja sam tražila pod slikar, pod istoriju umetnosti i ne znam još nešto, i ova mi je izlazila, čini mi se u svakoj pretrazi, al eto :)

16. "ložim se na pametne" je bio izraz za pretragu :)

Ova sve definicije zna napamet...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.