Била једном једна дефиниција...

1. Jbg, bojanboje, potrudiću se da pozaboravljam... :/

2. Јоооој, хвала. :Д

3. Bila jednom jedna definicija a valjda i još uvek postoji. Ide nešto kao, Iskrenost je recept za uspešan brak. Ako to odglumiš na konju si! Pali li se lampica ikome?

4. definicija o dokumentarcima.. nešto o životinjama.
    pominje se neko slonče i lavice valjda.. i komentari onog što gleda.
    'ajdeee, setite se.
    možda je čak i blek holova o.0 jbm li ga..

5. taj rad, fala peki :D

6. треа ми дефка о гастосима, баш давно сам је читао, тражио сам све за гастосе и слично ал не могу да је нађем. колико се сећам ради се у њиховом стилу, дакле облачење, архитектура, зика и слично.. прозивачко/духовито написана.

7. јесте та, фала греј :) није ни чудо што нисам мого да је нађем кад је наслов гастАрбајтерски... исправити модови кад видите.

8. Šta da ispravimo?

9. па ваљда се каже гастЕрбајтер, не? може и једно и дуго или је самно једно од та два исправно?

10. Ne znam da li je prikladno mesto da pitam, ali : Koja je najpopularnija definicija na sajtu?

11. Hvala, a da li postoji neka lista koja prikazuje top defke?

12. па ваљда се каже гастЕрбајтер, не? може и једно и дуго или је самно једно од та два исправно?

Gastarbajter. Samo sa A. Tako da nećemo defku da diramo. :)

13. Gast Arbeiter - gost radnik na nemačkom, fraza korišćena u davna vremena kad je Nemačka uzimala preko biroa radnike iz drugih zemalja (pa i SFRJ) na određeno vrme i onda ih vraćala kući...

14. Ne mog da nađem definiciju, ae pomagajte, kad lik opušteno na terasi ladi jaja, pije kafu, misleći da ne radi, i u tom času ga zove šef da dođe na pos'o?

15. Mene treba grašak!!
    A osim graška treba mi ona definicija za one karte..mađarice..
    Ono mak sir žir detelina bundeva neke žene s brkovima i ta čuda.
    Tražim već 3 sata i ne mogu da nađem!

16. Мриоцар, то је дефинисала Змија, али је попиздела кад су бановали Цару и променила је дефиницију па је бановаше на неко време...
    Ео ти линАк
    http://vukajlija.com/madjarice/231051

17. E svaka čast..mislim čemu to!
    Aj sad...
    Jel ima neko kopiju tog teksta..znam da sam ja neko vreme kopirao zanimljive definicije i sve pakovao u jedan folder, a na kraju sam napravio nalog i provalio za dugme "Omiljeno".

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.