Била једном једна дефиниција...

1. Jbg, bojanboje, potrudiću se da pozaboravljam... :/

2. Јоооој, хвала. :Д

3. Bila jednom jedna definicija a valjda i još uvek postoji. Ide nešto kao, Iskrenost je recept za uspešan brak. Ako to odglumiš na konju si! Pali li se lampica ikome?

4. definicija o dokumentarcima.. nešto o životinjama.
    pominje se neko slonče i lavice valjda.. i komentari onog što gleda.
    'ajdeee, setite se.
    možda je čak i blek holova o.0 jbm li ga..

5. taj rad, fala peki :D

6. треа ми дефка о гастосима, баш давно сам је читао, тражио сам све за гастосе и слично ал не могу да је нађем. колико се сећам ради се у њиховом стилу, дакле облачење, архитектура, зика и слично.. прозивачко/духовито написана.

7. јесте та, фала греј :) није ни чудо што нисам мого да је нађем кад је наслов гастАрбајтерски... исправити модови кад видите.

8. Šta da ispravimo?

9. па ваљда се каже гастЕрбајтер, не? може и једно и дуго или је самно једно од та два исправно?

10. Ne znam da li je prikladno mesto da pitam, ali : Koja je najpopularnija definicija na sajtu?

11. Hvala, a da li postoji neka lista koja prikazuje top defke?

12. па ваљда се каже гастЕрбајтер, не? може и једно и дуго или је самно једно од та два исправно?

Gastarbajter. Samo sa A. Tako da nećemo defku da diramo. :)

13. Gast Arbeiter - gost radnik na nemačkom, fraza korišćena u davna vremena kad je Nemačka uzimala preko biroa radnike iz drugih zemalja (pa i SFRJ) na određeno vrme i onda ih vraćala kući...

14. Ne mog da nađem definiciju, ae pomagajte, kad lik opušteno na terasi ladi jaja, pije kafu, misleći da ne radi, i u tom času ga zove šef da dođe na pos'o?

15. Mene treba grašak!!
    A osim graška treba mi ona definicija za one karte..mađarice..
    Ono mak sir žir detelina bundeva neke žene s brkovima i ta čuda.
    Tražim već 3 sata i ne mogu da nađem!

16. Мриоцар, то је дефинисала Змија, али је попиздела кад су бановали Цару и променила је дефиницију па је бановаше на неко време...
    Ео ти линАк
    http://vukajlija.com/madjarice/231051

17. E svaka čast..mislim čemu to!
    Aj sad...
    Jel ima neko kopiju tog teksta..znam da sam ja neko vreme kopirao zanimljive definicije i sve pakovao u jedan folder, a na kraju sam napravio nalog i provalio za dugme "Omiljeno".

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.