Била једном једна дефиниција...

1. treba mi ona definicija za one karte..mađarice..

Evo, ali autor je iskoristio svoje kttorsko pravo i malo izmenio definiciju:
    http://vukajlija.com/madjarice/231051

2. Касниш Сунашце 8)

3. Čemu sve to i kako to da ne mogu da se postavljaju komentari na tu definiciju ( ne želim ništa da komentarišem nego slučajno videh ).

4. Tek sad vidim da je server 2 a ja sam ulogovan na 1

5. E svaka čast..mislim čemu to!
    Aj sad...
    Jel ima neko kopiju tog teksta..znam da sam ja neko vreme kopirao zanimljive definicije i sve pakovao u jedan folder, a na kraju sam napravio nalog i provalio za dugme "Omiljeno".

Imam ja par kvltnih odštampanih, ono kao nosio po školi da prosvećujem narod, među njima i Zmijinu "Zaljubljenost" koju je takođe izmenila, ali Mađarice se nažalost nisu našle među njima.

6. ali Mađarice se nažalost nisu našle među njima.

Је ли била кад у одабране?
    Како је тачан наслов дефке?

7. Bila je u odabranim, nego je izmenila Zmia ondak kad su banovali Caru, mada je i sadašnja verzija prelolna, pa je lik pitao da l' ima neko kopiju tog teksta sačuvanu, koju ja nažalost nemam ali se zato srećnim slučajem desilo da imam odštampanu originalnu verziju "Zaljubljenosti" takođe od Zmije koja je čist kvlt.

8. Знам да последња реченица из примера гласи:

''Професоре, орао је птица, а ја сам оро. Шћаћом.''
    А дефиниција, ваљда, говори о сељаку у разреду као извору смејурије.

9. Davno sam pročitao neku definiciju koja govori o liku koji nosi majicu na bazen, kao neće da se skine, stalno stoji i pije piće...Čini mi se da se zvala "Majicaš" ili tako nešto.

10. Ćini mi se da se zove-ja sam tu njivu prvi or'o il nešto tako. Kada se tip hvali kako je procvetala devojka koju je prvi spavao.

11. ТА ЈЕ ПЕКИ!!!!
    Бришем своју плагијатчину :))))

12. Бришем своју плагијатчину :))))

:)))

Reko sam ti. Pitam se samo otkud znam za ovu defku kad još nisam bio na sajtu kad je napravljena. Mora da sam je čuo vani.

13. Definicija o vozaču GSP koji je vozio đake kućama u Dobanovcima... Mislim da je neko ime, valjda mislim... ?

14. Može, kul, hvala.

15. Јел може неко да ми нађе ону дефку када Немци Србима нуде рибе, посао ово оно... и на крају кад нас питају да покоримо свет ми их испалимо

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.