MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. A da, sad vidim koliko ima prijavljenih :D

2. Realno, moja je najbolja.

3. Meni su iskreno za sad najbolji Agi i Dilan

4. Ja sam nov u ovim takmičenjima, ona prethodna nisam ispratio, pa bih da pitam da li i mi koji učestvujemo možemo da glasamo (ne za svoju, razume se)?

5. Прочитао пар популарних из офа и пријатно се изненадио квалитетом. Покушаћу да испратим такмичење. Ни мени се не свиђа што се гласа само за 5 дефиниција, стварно ће бити тешко изабрати од 71.

6. realno jeste :)

u drugi krug prolazi NAJMANJE 30 autora, tako da nije problem malo ocena jer će proći onih 30 (ili više) koji dobiju ocene i budu rangirani do tog nivoa, mada kapiram da postoji potreba za više ocena... razmotriću u dogovoru sa kolegama

7. Ako sam skontala na temi gde će se glasati su svi prijavljeni, pa naknadno dodaješ def onih koji još nisu napisali? Elem, mene nema na spisku, a i dalje stoji post na temi za prijave...

8. desilo se i sa Usainom, popravićemo...

9. Предлог Брусе, кад додаш дефиницију, ископирај цео пост, па поново постуј, да би тема опет изашла у активне, да видимо шта има ново...

10. Предлог: Не мора 10, може 8 нпр.

10
    8
    6
    5
    4
    3
    2
    1

Можда не би било лоше овако.

11. Izvalio sam da nemam šta da hejtujem.

12. imaš vremena i da odustaneš i da napišeš

13. usvojen Stevanov predlog

14. Poredjaj nas tamo prema godinama, da bar nedje budem prvi. Dje si me bačio u sredinu spiska, smoriće se svi dok dodju do mene.

15. Kako je moderatore lijepo grupisao pri vrhu...

16. Mene ljudi hejtuju jer sam hejtovao njemačka kola. Mazohistički narod :/

17. ne znam svima godine, a i da znam ne bi bilo politički korektno da svi saznaju :)

18. Boli nas kurac, Dilane, mu smo pobjednici samim tim što smo crnogorci.

19. a ne mogu nikako da te ubacim ispred Dilana i Pazla, naljutiće se, a nijesi mi za ispod njih :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.