MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. Mogu li ja sad da tražim da me bačiš na vrh, ti mi to učiniš ali da ispane da sam trolovao? I da mi odaberete reakciju?

2. E da, i zato nas hejtuju. Ne mož' čoek više ni da se vrati sa par posječenih glava pa da porasteš u tuđim očima :(

3. Ja bi Paninara potpuno izbacio sa spiska, zato što je hejter.

4. Ne smeta meni, Bruce, i da sam ispod njih samo da sam pri vrhu.

5. evo sam te stavio umjesto SMarka, njega će ionako da ishejtuju pa mu svejedno :)

6. Brus, savet, sve koji su do sad postavljali definicije, poredjaj po vremenskom redosledu postavljanja, ovako je nepregledno i ne znam sta je novo i kad je izbaceno

7. ne mogu, linkove postavljam kad ih dobijem ili nađem, prevelik je zalogaj ređanje po vremenu postavljanja - moj predlog (i način kako sam radio u prošlim turnirima) je da na onu defku koja vam se dopadne jako stavite zvezdicu, pa pri glasanju imate izdvojene ono koje su vam bile najbolje...

8. To i radim Brus, mnogo je lakse i preporucio bih svima da to urade :D. Ali ako ne moze kao sto sam ti rek'o, onda jebiga, praticemo redovno izbacivanje defki. E da, dobar ti ovo potez skroz, da se smanji malo broj krateza, a da se ljudi navikavaju da citaju vise :)

9. celta i Agilnog da staviš negde u sredinu liste, nepregledno, a ne na vrh.
    ;)

10. vidi ga ovaj, nikad mu dosta :)

Celta i Agilnog ne smem da diram, ovaj prvi mi dao ideju, a ovaj drugi me zvao u goste, bojim se da ne prođem kao kod Prokrusta...

u prvi post teme postavljena tema za glasanje, da vam se lakše nađe http://vukajlija.com/forum/teme/55413-mizan-trophy-zvanicna-tema-za-glasanje

11. А што сам ја у пичку материну доље :/

12. Зато што си једини модератор ког брус сме да макне с места изгледа кекекек

13. Tražio paninaro da te spustim dole, reče mi poklonit' pršut :)

14. Оће поклониће ти али из продавнице неки распали или бајати што не смије да једе сад па зна да ће да му се оштети.
    Врћи ме горе, направићу лом. Бродолом.

ЈЕЕЕЕЕБОТЕ АЈ ДА САМ НЕЂЕ ТУДА АЛИ НА 50 У ПИЧКУ МАТЕРИНУ ЖАЛИЋУ СЕ!!!

У ствари који курац ја паламудим, сам ћу да се ставим горе :Д

15. AHAHAHAHAHAHA, UKAPIRAO JE DA JE MOD!

16. Планирам да Келта онако ноншалантно збачим скроз доље, ко га јебе :)

17. AHAHAHAHAHAHA, UKAPIRAO JE DA JE MOD!

И онда кажу Босанци глупи, а Црногорци лењи лоло

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.