Шалим се, нећу ја да се помјерим горе, нећу.... Не морате гледат', нећу то да радим ја... Море немој да освојим ово такмичење, зна се добро ко нам води државу, ја учим од најбољег!
ЕДИТ: Иако сам у опозицију, а панинаро није. УААААААААА
ПАНИНАРО ЈЕ ПРИЗНА' КОСОВО, ЋЕРАЈ ГА ДОЉЕ НА ЛИСТУ!
Ne znaš ti mene, ja ti recimo još uvek nisam zaboravio da si se bunio protiv mog nadimka Darth Yoda :)
Ја ти рецимо још увек нисам заборавио да си ставио надимак Дарт Јода :)
И и даље чекам извињење... Нико други није ставио Сатанизовани Исус, или Хришћански Мухамед :Д
Нико други није ставио Сатанизовани Исус, или Хришћански Мухамед :Д
E kurc, Džedaj može preći na tamnu stranu kad god to želi, a Dart Vejder je dokazao da može i obrnuto - ova dvojica što ti pominješ su nemogući po defaultu :)
Шалим се, нећу ја да се помјерим горе, нећу.... Не морате гледат', нећу то да радим ја... Море немој да освојим ово такмичење, зна се добро ко нам води државу, ја учим од најбољег!
ЕДИТ: Иако сам у опозицију, а панинаро није. УААААААААА
ПАНИНАРО ЈЕ ПРИЗНА' КОСОВО, ЋЕРАЈ ГА ДОЉЕ НА ЛИСТУ!
ne zajebavaj ti, ja sam i jedno i drugo :)
De, ne bilo ti zapoviđeno, i ako može kako ispod mene. Ljudi počnu da čitaju od početka, dođu do moje definicije i kažu VIDI GA JOPET AVIJON! ;)
И глуп и лењ? :Д
aha ;)
Па јебига, модератор, не очекује се боље ОПААААААААААААААА
Енд д бан гоуз ту туш отварање коверте ЛОЛКО! :Д
Najbolje da umjesto 1. 2. 3... staviš 1a. 1b. 1c.... tako ćemo svi bit na prvo mjesto.
Момци, е'о да се не буните, ја сам направио како треба да буде, свима је подједнако
čuš, ban na mojoj temi... to bi bilo ravno pobjedi Milovog konkurenta na izborima u CG
Sto sam ja sad oceran nanize? Niste fer, ja sam glaso za zajednicku drzavu kme kme kme
Зато што си се удружио са оним што је био извише тебе, а ја сам ДПС ође ОПААААААААААА
to su ti ovi Milovi, ja nemam ništa s tim...
inače, ne znam da li ste primetili tačku 4. iz prvog posta...
Партибрејкеру... Готивнији си био док си био мрзовољни андол аутор :д
ОПААААААА, сад има да спроведем кампању читаву, даће ми америка паре
Ne znaš ti mene, ja ti recimo još uvek nisam zaboravio da si se bunio protiv mog nadimka Darth Yoda :)
Ја ти рецимо још увек нисам заборавио да си ставио надимак Дарт Јода :)
И и даље чекам извињење... Нико други није ставио Сатанизовани Исус, или Хришћански Мухамед :Д
Vratite me dje pripadam! Vratite me mojim korijenima na rednom broju 5!
E kurc, Džedaj može preći na tamnu stranu kad god to želi, a Dart Vejder je dokazao da može i obrnuto - ova dvojica što ti pominješ su nemogući po defaultu :)
A može li nama manjinama ođe da se garantuje nekoliko sigurnih mandata u drugom kolu?
Али Јода никад није прешао на тамну страну нити је имао проблеме у својој вери у светлу :3