MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. Ajde Brus i mene negde gore stavi, jebote vidi gde sam. Ipak sam ja ruski diktator, sa takvima se ne treba zajebavati

2. Rusi su govna. Za njih nema milosti.

3. Ало бре јебем вас, овде се води озбиљан разговор о вери, а ви смарате са позицијом на листи. Ако неко буде желео да гласа погледаће све дефиниције јебему све! Ја сам педесети, па се не жалим, шта оћете кој курац?!

4. Izvinjavam se, ako nisam prekršio pravila gurni me gore :)

5. Ево једна права сугестија - Брусе, дефиниција под редним бројем 70 је претрпела мењање наслова, те је стога сад линк ујебан, да ли би било могуће да га измениш? :)

6. Брусе, дефиниција под редним бројем 70 је претрпела мењање наслова, те је стога сад линк ујебан, да ли би било могуће да га измениш?

Хвала :) претек'о си ме.

ЕДИТ: Јебале вас позиције да вас јебале позиције. Кога боли туки који је на списку? Ако ти ваља дефка проћи ћеш даље, не зависи ти од места.

7. Ево једна права сугестија - Брусе, дефиниција под редним бројем 70 је претрпела мењање наслова, те је стога сад линк ујебан, да ли би било могуће да га измениш? :)

ispravljeno...

Moraš dozvoliti mogućnosti da se razviju, koliko mi znamo, u periodu života koji smo mi upoznali Yoda je bio Džedaj, ali mi ne znamo ništa o njegovoj rasi osim ovog: He and a Force-sensitive friend were discovered and trained by the Jedi Master N'Kata Del Gormo. i videli smo samo još dva pripadnika te rase za 4000 godina. Otkud znaš da Yoda nema identičnog blizanca drugih afiniteta, a istog prezimena?

8. шта ли си сад искењао?

9. Mislim da si ispušio za prijavu.

10. Uvijek sam mislio da sam mrzitelj, ali danas na sve ove mizantropske defke pluseve dao, ovi sutra koji budu pisali, nek se pripaze, moraću da popravim statistiku

11. ЕДИТ: Јебале вас позиције да вас јебале позиције. Кога боли туки који је на списку? Ако ти ваља дефка проћи ћеш даље, не зависи ти од места.

Ало бре јебем вас, овде се води озбиљан разговор о вери, а ви смарате са позицијом на листи. Ако неко буде желео да гласа погледаће све дефиниције јебему све! Ја сам педесети, па се не жалим, шта оћете кој курац?!

ako vas boli kurac na kojoj ste poziciji to je dovoljan razlog da ne postujete o tome? pustite nas koje to interesuje da raspravljamo.

12. Kup je ekstra, 100 puta bolji od drogos master turnira, treba bude ovaj kup jednom u mesec dana ili bar 6 meseci.

13. Dizvinete, kome da se javim, napisana je defka...

14. Шаљи брусу на пвт или мени, па ћу те убачит

15. Зар нису пријаве завршене?

16. Очигледно нису. Како је кренуло биће 20 најбољих пролазе.

17. Završene su prijave, ovo se šalju linkovi defki.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.