MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. шта ли си сад искењао?

Ovo je bio odgovor za LOL-a, misli da ne može da postoji Darth Yoda :)

2. Ne moze da bude Darth Yoda, mada je moguce da neko iz Yodine rase na tamnoj strani, ali sobzirom da je njegova rasa nepoznata tesko da cemo to ikada saznati, ali Yoda je njegovo ime, a ne verujem da ce on da predje na tamnu stranu

3. Ма да јебе мајку мора да постоји неки баланс. Шта ако Дарт Јода седи тамо у некој пећини, пуши неке дроге и просипа мудрости Тамној страни?

4. Чекај, докле имамо времена да напишемо дефиницију? Нисам нигде нашао.

5. А сад сам сконтао да имам једну савршену дефиницију за ово од пре сто година. Фак.

6. До недеље се пишу дефиниције. Од недеље оцењивање.

7. Чекај, докле имамо времена да напишемо дефиницију? Нисам нигде нашао.

Do nedelje u 15h mora biti napisana...

8. А, имам времена онда. Хвала.

9. E vala, ispade dobro takmičenje. Načit'o sam se dobrih defki k'o konj.

10. Стварно има добрих. Требало би мало чешће да се организује ово. Само што су неке дефке пречитане, неке нису :)

11. Kud ćeš češće, bokte, u pet meseci pet takmičenja.

12. Ja sutra bacam moj hejt. Bruse kad je Bolt bio predzadnji, stavi me na prvo?! lolo :)

13. Turite i moju defku na spisak.

14. Kud ćeš češće, bokte, u pet meseci pet takmičenja.

Мислио сам на мизантрофи.

15. Pravo dobro takmicenje, gotovo sve defke su dobre

16. Е, је л' то може да се пише кад хоће или има неки термин? И је л' могу кратке дефиниције? Видим на насловној све нешто дугачко, јебем вас у прсте? И је л' има нека граница за шовинизам или је све дозвољено?

17. ----IDEMO NA KRATAK EPP----

Naredno takmičenje da bude... LJUBAV.
    Filantrophy.
    Da vidimo ima li u ovim okamenjenim nolajferskim ljušturama bar tračka osećanja, empatije, romantične vizije i filinga za poetično, emotivno jebanje.

VODITE LJUBAV, A NE RAT, NEGO PAKT.

----- EPP------A SADA POGLEDAJTE BRUSOV ODGOVOR SAMHAINU----

18. - možeš kad hoćeš, meni baciš link na PVT, do nedelje u 14.59
    - može kraće, ali da nije prost kratež
    - ima granica, ne sme bezrazložni šovinizam nacije ili vere kao takve, ne sme "Mrzim Šiptare jer nisu Srbi", ali može "Mrzim naviku pranja dupeta kao Šiptari što rade" princip

19. Brus, jesam li uspesno prijavljen za ovo?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.