Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
More ne mislim ja da tebe treba da banuje, nego da nije morao one kad je većina tako radila, det iz d point
Брус, искрено као и досад, ово што си рекао нема везе са везом.
Поздрав за дупли налог Каријеристкиње тј Трулекс Крпу. мња!
Сморка, наравно да нећу. Да ми је стало до гласова ћутао бих и ликовао са првог места и не бих ни започињао о гласању.
Ne kazem da ne volim Jokera, nego jednostavno mi se Bejn vise svideo dok sam gledao DK:Rises. A Scarecrowa ne volim posebno, mnogo vise mi je gotivan ras al ghul (kad vec sve pominjemo hahahah :)))
Позивам све који су као и ја одвојили више сати на читање и ломљење главе да одереде оцене да и сада поступе као и ја и да кажу: Рајдеру, напуши ми се 5 дана неопране курчине.
Псето, а због чега си се ти изнервирао...?
Рајдеру, напуши ми се 5 дана неопране курчине.
Рајдеру, напуши ми се 5 дана неопране курчине.
Jebi ga, tuširao sam se danas. Otpadam.
Откад је дозвољено ортачко предлагање, гласање и тако даље?
Мало је блам овај куп.
Има негде пресек резултата. Мрзи ме да потражим тему ону.
Ipak je nedelja pseto, dan za pranje.
А ја сад из каде.. Мого си мало раније да поставиш...
Džoker mi nikada nije bio naročito zanimljiv. "The killing joke"je kul ali ostalo je nekako previše... ne znam... pretjerano?
I da, najbolji Betmen stripovi su "long halloween" i "return of dark knight"
ЉУДИ, КАКО ЈЕ СВЕ ОВО ПОЧЕЛООО!?!?!?!?!?!!?
http://vukajlija.com/forum/teme/55258-mizan-trophy-zvanicna-tema-za-diskusije?strana=73#post_2500638
Želim da se ovom prilikom izvinim Šonetu što sam mislio da je bot. Šone izvini. Opasno pišeš.
Не примам извињење, али ћу га радо прихватити...
Мићо, 2 пута сам прочитао 70 дууугих дефки! Добро, неке последње само једном. Писао сам по папирима имена да одредим гласове, ломио главу...дркао се да не оштетим добре дефке а неко дође и избљује пост са гласовима и попиша се по свима који су се трудили. Ја би му сада завезао шамарчину само да је поред мене.
Estonija?
ПОЗДРАВ НА ЋИРИЛИЦИ И ОД НАС!!!
само што ја нисам она, или он (вероватно је мушко ту се слажемо) одакле ти та информација?
не купам се ни сваке недеље а како ми је курчина масивна сигуран сам да рајдер неће моћи сам да се носи са њом остаће и за тебе.
ПРИЈАВА, БАН, ОПАААА