MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

  1. Pseto, nadam se da nisi isfrustrifan sto nisam glasao za tebe.
    Drugo, i ja sam procitao sve defke, ali sve, i mogu ti reci da mi se tvoja ponajmanne svidela jer je glupa sovinisticka fora!!!
    Jos nesto, Napusi se i ti meni, ako je to tvoj nacin igre!

  2. Litvanija 12 pojena.

  3. Jednog dana kad ja budem mod, glasaće se isključivo preko PVT-a a pobjedu će nostii ko najviše uplati na žiro račun otvoren samo za tu priliku.

  4. само што ја нисам она, или он (вероватно је мушко ту се слажемо) одакле ти та информација?

    спрдам се Мићо...

  5. Рајдеру, мој начин игре није за пичкице смрдљиве. Под смрдљиве мислим на онај прави људски смрад који није од некупања.

  6. Мићо, 2 пута сам прочитао 70 дууугих дефки! Добро, неке последње само једном. Писао сам по папирима имена да одредим гласове, ломио главу...дркао се да не оштетим добре дефке а неко дође и избљује пост са гласовима и попиша се по свима који су се трудили. Ја би му сада завезао шамарчину само да је поред мене.

    Прика да будем искрен. Хтео сам све тако дурадим као што си реко, ал сам видео да се на теми, тј овде обећавају гласови и бла бла бла.. Да не дужим.. Искулирам, гласам онако како сам мислио да треба, и мирна БАЧКА. Једино ме алко сјебе јебем га у пркно, објави он дефку са линком такмичења ја конто учествује и турим га на листу, ал ништа од тога... Ево баш сад седим са бобаном и звиждимо заједно.. Боли те уво бре, ти си свој посо одрадио и исћилирај.. Ако сам нешто сјебо у току куцкања, извињавам се...

  7. Gotivim ga jer je dobar iz farmakologije. lolololo
    http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7kt9nusdj1ry9iwxo1_400.jpg
    Gul... Nekoliko vekova mator štreber, oma mi se đa. hahahha ala se izrazih Sviđa mi se kako je Nolan ubacijo njegovu ideologiju kao besmrtnu.

    Позивам све који су као и ја одвојили више сати на читање и ломљење главе да одереде оцене да и сада поступе као и ја и да кажу: Рајдеру, напуши ми се 5 дана неопране курчине.

    Evo ja ću. Рајдеру, напуши ми се 5 дана неопране курчине.

  8. Рајдеру, напуши ми се 5 дана неопране курчине.

    Pfffft... ti nemaš kurac. FEJL!

  9. Ne igram u tom timu pseto, znam da si razočaran sada, ali štajetuje.

  10. Jednog dana kad ja budem mod, glasaće se isključivo preko PVT-a a pobjedu će nostii ko najviše uplati na žiro račun otvoren samo za tu priliku.

    Prosto, pobediče Rajder.

  11. Pfffft... ti nemaš kurac. FEJL!

    То си пробао да му пушиш па знаш?

  12. Da, smorka, pa bilo je i logicno sto ga gotivis. Kako to sam nisam zakljucio :D

    EDIT: Strasila

  13. Неће ЦКМ, победиће Пазл.

  14. Hehehe... Kako je ovaj fudbaler Lakorunje ponekad komičan...

  15. Džoker mi nikada nije bio naročito zanimljiv. "The killing joke"je kul ali ostalo je nekako previše... ne znam... pretjerano?

    Za KJ se slažem totalno, naročito mi je kraj kad se obojica smeju jebački. Šta ja znam, meni jeste, mada sam više upoznata sa crtanom verzijom nego stripovima, Transformatorima sam uglavnom posvećivala pažnju, ali planiram dubacim i Butamena.

    Pfffft... ti nemaš kurac. FEJL!

    A, da. Šta onda da napišem?

    Da, smorka, pa bilo je i logicno sto ga gotivis. Kako to sam nisam zakljucio :D

    EDIT: Strasila

    Ma, sve ja gotivim. Ja sam people person. :D

  16. Dobro, da, ipak je on najbolji autor na sajtu.

  17. И што који курац пљујете Вејврајдера. Вејврајдер је још дете јеботе. Још је у трипу да ће постићи нешто у животу ако победи на такмичењу. А и Пазл је капирам једини који га "готиви" на сајту. Јебао вас Вејврајдер.

  18. E je l' ima negde kod nas uopste stripova o butamenu?

  19. Ali Deki sa ovim - Estonija, Litvanija 12 poena, pobedio :))

  20. Rajder se lako pali pa je zato zanimljiv.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.