čobi

1. О ЛОЛА, О ЛОЛА, ТИ ЗНАШ ДА НИСАМ МИЛИОНЕЕЕР...

2. čobi reko
    čuda da se deseee

3. сећам се у седми основне кад сам био каже узо ја да учим да свирам гитару и има вељић дебели у селу за 5 евра по сату ме учио прве недеље научио два акорда, болу руке болу прсти не мош да се поваташ убија плачем кући, ал научио ја после још 2, укупно четри научио староградску болујем ја болујеш ти ал није то то ја сам одувек био рокер у срцу, хтео сам нешто хардкор да научим кажем то вељићу он каже имам праву ствар за тебе

следећи час научио још 2 акорда и прва песма коју научим је баш рокерска, од чобија покојнонг да му бог душу прости

чоби
    рок
    со хардкор
    со хепи плејинг
    рокстар
    чобијеве бравуре

http://www.youtube.com/watch?v=xcQL_rFZRfM

мислим на ову рок песму!

4. ČOBI ZELENAŠ!!! NAJVEĆI BOKSER MEĐU PEVAČIMA, A I NAJVEĆI PEVAČ MEĐU BOKSERIMA!

5. Samo ljubav poneću sobom
    čobi

6. Jed'no njuu ne mogu da podelim stobom
    chobee

7. чоби ван кењоби

8. кад ме неко смара и почне да ми дроби, ја му кажем НЕ ЧОБИ!!1
    хехе контате? дроби - чоби па као - не чоби хД ;ДДД

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.