Racunaju se i minuti na terenu, odnos pogodjenih/omasenih, izgubljene, nacinjeni faulovi...ja msm da jeste to index, videcemo kad se zavrsi kolo, tamo na stranici fantazija...
Ова текма на ртс-у што смо сад гледали најбоље приказује наша 2 ривала. Летонци, класичан ран ен ган, са изузезтом Фреиманиса који им је правио децу у рекету, али мислим да је то изоловани инцидент. Кад стане шут, стану и они.. Босанци, безидејно, бледо,дај Мирзи па шта буде. Гордић успева да ме нервира чак и кад игра за тим за који не навијам. Ја сам вечити песимиста али мислим да ћемо овим двема екипама, стручно речено, да се покењамо у уста.
Nzm sto, Bosanci imaju finu ekipu, al nikad kad dodje neko prvenstvo nisu uigrani...najveci jebeni sok je FINSKA_TURSKA....izgleda da ce turkelje da ispadnu u grunoj fazi....Iljasova msm 4 poena...
Радмило Топола
Indeks: poeni + skokovi + rampe - promasaji - izgubljene lopte. Ne znam da l' sam ispustio nesto, al' to je to.
Nema sanse. Index uzima u obzir i asistencije, i procenat suta (nije isto imati 6/6 za dva poena i recimo 6/13), gleda se cak i broj faulova nacinjenih i iznudjenih.
Sve u svemu, sajt im je ocaj, statistika bez indexa je go kurac.
EDIT: Ipak si bio u pravu, uspesno si se ogradio sa ovim sto si "ispustio" :)
Ево врло је могуће да ће и Британци да сурдукну курчину Израелу. кекекеке
Jebi sulejmane! Da l' crnogorci mogu da dobiju makedonce? Mogli bi jebemuoca.
KUKUKUKU jos ce i hrvati da biju spance i onako osakaceni nemci francuze i aukurac sve.
Ja mislim da su Djetici bolji. Zavisice sve od Mekejlebovskog i Antica.
Зар индекс може да буде мањи од 1?
Naravno, uz greške igrača, kao što su izgubljene lopte ili loš šut iz igre, indeks može i u minus da ide
moje predvidjanje je
TITULA
Racunaju se i minuti na terenu, odnos pogodjenih/omasenih, izgubljene, nacinjeni faulovi...ja msm da jeste to index, videcemo kad se zavrsi kolo, tamo na stranici fantazija...
Ова текма на ртс-у што смо сад гледали најбоље приказује наша 2 ривала. Летонци, класичан ран ен ган, са изузезтом Фреиманиса који им је правио децу у рекету, али мислим да је то изоловани инцидент. Кад стане шут, стану и они.. Босанци, безидејно, бледо,дај Мирзи па шта буде. Гордић успева да ме нервира чак и кад игра за тим за који не навијам. Ја сам вечити песимиста али мислим да ћемо овим двема екипама, стручно речено, да се покењамо у уста.
И да....
ЈЕБИ ЛИТВАНОА
Nzm sto, Bosanci imaju finu ekipu, al nikad kad dodje neko prvenstvo nisu uigrani...najveci jebeni sok je FINSKA_TURSKA....izgleda da ce turkelje da ispadnu u grunoj fazi....Iljasova msm 4 poena...
http://srbin.info/wp-content/uploads/2012/10/grobari-pale-zastavu-bih-1351539416-224551-300x161.jpg
OPA IZGORE
Jeste BezDeranja, ali ne može neko sa 18 poena i 8 skokova i asistencijom da uđe u minus.
PENETRIRAAAAAJ U LITVANIJOOOUUUU
Indeks: poeni + skokovi + rampe - promasaji - izgubljene lopte. Ne znam da l' sam ispustio nesto, al' to je to.
БУГАРИ УШЛИ У ВИЛЊУС!
http://flagburningworld.com/ AJMO PALITI LITVANSKU ZASTAVU LOLOLLOLO
Jok i nisam zaboravio asistencije i ukradene lopte.
Nema sanse. Index uzima u obzir i asistencije, i procenat suta (nije isto imati 6/6 za dva poena i recimo 6/13), gleda se cak i broj faulova nacinjenih i iznudjenih.
Sve u svemu, sajt im je ocaj, statistika bez indexa je go kurac.
EDIT: Ipak si bio u pravu, uspesno si se ogradio sa ovim sto si "ispustio" :)
Nadjoh na wikipediji:
(Points + Rebounds + Assists + Steals + Blocks + Fouls Drawn) - (Missed Field Goals + Missed Free Throws + Turnovers + Shots Rejected + Fouls Committed).
Jebem ti krv, meni Hido sto posto ušo u minus.
Sreća te će večeras Nedović, Bjelica i Raško da vrate sve poene jer JEBAĆEEEMOOO LITVANEEEE
Ako je ova formula tacna, Tele ima index 17.