Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Ево врло је могуће да ће и Британци да сурдукну курчину Израелу. кекекеке

2. Jebi sulejmane! Da l' crnogorci mogu da dobiju makedonce? Mogli bi jebemuoca.

3. KUKUKUKU jos ce i hrvati da biju spance i onako osakaceni nemci francuze i aukurac sve.

4. Ja mislim da su Djetici bolji. Zavisice sve od Mekejlebovskog i Antica.

5. Зар индекс може да буде мањи од 1?

6. Naravno, uz greške igrača, kao što su izgubljene lopte ili loš šut iz igre, indeks može i u minus da ide

7. moje predvidjanje je
    TITULA

8. Racunaju se i minuti na terenu, odnos pogodjenih/omasenih, izgubljene, nacinjeni faulovi...ja msm da jeste to index, videcemo kad se zavrsi kolo, tamo na stranici fantazija...

9. Ова текма на ртс-у што смо сад гледали најбоље приказује наша 2 ривала. Летонци, класичан ран ен ган, са изузезтом Фреиманиса који им је правио децу у рекету, али мислим да је то изоловани инцидент. Кад стане шут, стану и они.. Босанци, безидејно, бледо,дај Мирзи па шта буде. Гордић успева да ме нервира чак и кад игра за тим за који не навијам. Ја сам вечити песимиста али мислим да ћемо овим двема екипама, стручно речено, да се покењамо у уста.

И да....

ЈЕБИ ЛИТВАНОА

10. Nzm sto, Bosanci imaju finu ekipu, al nikad kad dodje neko prvenstvo nisu uigrani...najveci jebeni sok je FINSKA_TURSKA....izgleda da ce turkelje da ispadnu u grunoj fazi....Iljasova msm 4 poena...

11. Jeste BezDeranja, ali ne može neko sa 18 poena i 8 skokova i asistencijom da uđe u minus.

PENETRIRAAAAAJ U LITVANIJOOOUUUU

12. Indeks: poeni + skokovi + rampe - promasaji - izgubljene lopte. Ne znam da l' sam ispustio nesto, al' to je to.

13. БУГАРИ УШЛИ У ВИЛЊУС!

14. http://flagburningworld.com/ AJMO PALITI LITVANSKU ZASTAVU LOLOLLOLO

15. Jok i nisam zaboravio asistencije i ukradene lopte.

16. Радмило Топола
    Indeks: poeni + skokovi + rampe - promasaji - izgubljene lopte. Ne znam da l' sam ispustio nesto, al' to je to.

Nema sanse. Index uzima u obzir i asistencije, i procenat suta (nije isto imati 6/6 za dva poena i recimo 6/13), gleda se cak i broj faulova nacinjenih i iznudjenih.

Sve u svemu, sajt im je ocaj, statistika bez indexa je go kurac.

EDIT: Ipak si bio u pravu, uspesno si se ogradio sa ovim sto si "ispustio" :)

17. Nadjoh na wikipediji:

The stat's formula is:
    (Points + Rebounds + Assists + Steals + Blocks + Fouls Drawn) - (Missed Field Goals + Missed Free Throws + Turnovers + Shots Rejected + Fouls Committed).

18. Jebem ti krv, meni Hido sto posto ušo u minus.

Sreća te će večeras Nedović, Bjelica i Raško da vrate sve poene jer JEBAĆEEEMOOO LITVANEEEE

19. Ako je ova formula tacna, Tele ima index 17.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.