Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. ЈЕБИ ЛИТВАНИЈОУААА

2. Немате појма међеди, разјебаћемо вас тако да ћете од шока викати БУРЕК САСИРОМ БУРЕК САСИРОМ.

3. KRENULI MEDVEDI DA IGRAJU, I MIRZA UBADA SAD!

4. KRENULI KURAC MOJ, DABOGDA SE POTROVALI OD BUREKA SA SIROM. OVAJ BERTRANS2 BIJE K'O MUTAV.

5. I ovaj bertansov brat ume da šutira

6. Има ли све прсте?

7. Jebote jel samo meni ovaj đedović liči na kešelja

8. Šešelja? Nikakololol

Inače ovaj Kikanović je drvo neviđeno. Valjda će sad Mirza da izmađija jedno 10ak poena u zadnjoj četvrtini pa da Bosna dobije ovo.

9. Nego sto Fincu jebase Turke!!!

10. Kolko Bosna bezidejno igra u napadu....bar da im je Mirza raspolozen kako treba uzeli bi ovo....tesko ce se iscupat ako ovi i dalje budu ovako stancali trojke

11. Мени стоји упаљен тв иза и понекад се окренем да погледам и могу вам рећи да је овај Ђедовић права она босанчина глупа.

12. Pukli međedi ne stižu ovo
    I finska vodi protiv turske

13. Srbija lagano uzima ove dvije utakmice. Pa Bosanci ne znaju odbranu da postave. A ovi drugi samo trojke šutiraju, drugo ništa ne znaju. A ni trojke ne znaju da šutiraju ali to je jedino što mogu da urade a da ne naprave neku akciju, samo šutaj. Nije ni čudo što je onaj "naš" Bertans šuta trojke k'o nezdrav.

14. Zvanicni sajt je ubedljivo najjadnije govno koje sam video u poslednje vreme. Negde u rangu sa Gulanovim i Slavoljubovim.

15. I gde ja sad da vidim koji index ima Tele?

16. Zvanicni sajt je ubedljivo najjadnije govno koje sam video u poslednje vreme. Negde u rangu sa Gulanovim i Slavoljubovim.

+1

17. Teletovic -8! Mene ujebao Iljasova -17 al me izvuko Markosvili +22, a Iljasova ce proraditi u sledecem kolu.

18. 18 poena, 7 skokova i ima index -8? Ne zajebavaj, to je bre ona razlika u poenima kad je on na terenu. Nije to index.

19. U pravu je mudo, nije ti to index bre. Ni ja ne mogu da ga nađem

20. I ladno Finci dobiše turkelje. E Hido jebem te usta

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.