Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Šone verovatno savetuje Štimca najviše, onako kad su na klupi izuzeti van dogadjanja na terenu.

SLOVENIJA ITALIJA 1

2. ХАХАХАХАХХХА КАКО САМ УБОО, КАКАВ САМ ЈА МАГ

3. БИБА СТРУЈА ПРЖИ ВИРШЛЕ СОПСТВЕНОМ СТРУЈОМ

НЕША ТРАУМА ПОГЛЕДА ВИРШЛУ И ОНА ПРЕГОРИ

4. Bjelica nema muda

5. видо сам, уста га јебем јалова! радета, не војводу

6. Gledam ove Hrvate, ozbiljna ekipa, doduše pobeđivali sve neke pacere, ali pobeđivali ipak. Može li neko da iskopa podatak jesu li nas nekad pobedili, makar u pripremnoj. Ja mislim da imamo makar 10 pobeda protiv njih. Ne bih voleo da igramo s njima, bar ne u četvrtini, ta je najbitnija tekma. Najbolje bi nam legla neka Italija...

7. A ove priče oko menadžera koji teraju svoje igrače da šutnu makar 10 puta mi se nimalo ne dopada. A čim to kaže jedan Duda, tu ima istine... Ič to ne valja. Alo bre, pa ovo nam najtrofejniji sport, ovde neki ekvivalenti Ramadaniju ne smeju imati ni promil uticaja. Nadam se najboljem, bar po tom pitanju.

8. Ма далеко су они од озбиљне екипе, ови Финци су пацери, још им се повредио онај глави играч..Мотола или тако нешто. Колико испадају у одбнрани то је смешно.

9. Ne znam zašto se toliko plašite Hrvata, mislim da bi nam oni bilo odličan protivnik u četvrtfinalu, realno su svi ostali potencijalni rivali jači od njih. I sad ih gledam, nisu oni toliko jako koliko so Finci slabi.
    Zapata, mislim da Hrvati imaju 2 pobede protiv nas, prvu znam da je bila protiv moskitosa, a druga pre koju godinu. Obe prijateljske utakmice.

10. Imamo mi ljude koji mogu da jedu u odbrani kada ih ne bole jaja za odbranu. Markovića i Kalinića(do sada su na skoro svakoj utakmici igrali kvalitetnu odbranu) i Nedoviće, Bjelicu i Bogdanovića(koji imaju bol u kurcu uključen na shufle).

Slažem se za Kalinića i Markovića. Kalinić je najborbeniji, i u odbrani i u napadu, Marković igra vrlo dobro. Samo što ni jedan ni drugi nisu klasične dvojke, Marković je više plej a Kalinić krilo. Međutim ja stojim pri tome da Milosavljević fali, čovek je sirovina. Mlati igrača kojeg čuva k'o nezdrav i opet sve do granice faula, a ponekad i pretera.

Bjelica mora bolje u odbrani mnogo. Nedović je podbacio što se odbrane tiče prošlu i onu sa Makedoncima, a Bogdan kada bi igrao odbranu kao u Partizanu, igrač mu ne bi prelazio 10 poena po meču. Samo kada se setim kako je lepio Rakoča cele sezone, pa i po dva puta na utakmici, a to retkima je pošlo za rukom.

I da, jeste Lučić naša najbolja trojka. :)

11. Ramadani je mala beba za Ražnatovića. Miško poseduje 700 aktivnih igrača !!!

12. Ахахах где је ово, шта је ово?

13. Mala pomoć :\

ааахахахахахахахахаха који црњак јеботе лооолололо

дефиниши ово ако нема :)

14. Само се највећи мајмуни пењу на споменик. Ал највећи.

15. Kaže lik koji je uz repku u Sloveniji da je Duda rekao da nema Bogdana da bi mu se odbrana raspala kao od šale i da je on ključni igrač u držanju odbrane pod kontrolom od mlađih igrača naravno jer su Stefan i Krle(više ofanzivno nego defanzivno) daleko najbitniji šrafovi.
    Bogdan retko kad ispada i pravi gluposti mada stoji da su mu previše problema napravili Đedović i onaj iz CG bem li ga kako se zove al za Đedovića i ne možemo da ga kritikujemo kad se vidi kako je taj isti Đedović pokidao ovo prvenstvo a i nije ga Kari Pešić uz kurac doveo u Bajern za EL. Daleko je iskusniji od Bogdana kome je ovo prva profesionalna sezona. Nezgodan igrač za čuvanje. Znači Bogdan je podbacio samo čuvajući onog ljaljana iz CG koji opet igra kao zmaj samo protiv nas, nije mu prvi put da nas uneredi. Al to nije opravdanje i takvog igrača je Bogdan trebao bolje da sačuva u svakom slučaju. Ali opet Bogdan je odigrao SAMO jednu profesinalnu sezonu, daleko je on od konstatnosti koja dolazi sa iskustvom. Ja ne kritikujem njih kad ih iskusniji igrača prejebe i da im koš nego kritikujem kad puštaju igrače na šut bez da dignu ruke kao što je Nedović radio juče. To se ne sme a ako te prejebe na dribling, proda čistu foru na iskustvo jbg šta se tu može prvi put ti je prodao gledaj da drugi put ne uspe. Znači ruke moraju da se dižu svakom ko se digne na šut a ne da se stoji pola metra od njega sa spuštenim rukama pa normalno da će da gađa neće da te gleda.

Mislim da je poređenje na relaciji Kalinić- Milosavljević smešno i previše neozbiljno. Kaliniću dečku svaka čast trudi se bori se ali je daleko on top defnazivca kakav je Milosavljević ili Stefi Marković(mada je marković skroz druga pozicija u odnosu na njih dvojicu). Par godina je iza njih dvojice, što je i razumljivo njemu je najveći problem u karijeri bio čuvanje Simonovića, Lučića i Bertansa. Prvog je sačuvao kod druge dvojice koji su bili među boljim igračaima u dve pobede nad Vošom od po 25 razlike je glupo i pričati kakav je bio dok je Milosav čuvao jednog Džejsija Kerola,Sonija Vimsa i druge EL životinje tri sezone svake sezone sve bolje i bolje. Znači poređenje nema mnogo smisla i ne pije vodu. Drugo Milosavljević ima sigurnih minimum 10 poena po meču a Kalinić nije tu ni blizu. Al ne treba kriviti Kalinića zbog toga jer dečko gine po terenu i stvarno daje svoj maksimum i sve je bolji i bolji nego je tu samo Duda kriv. Umesto Anđušića ili Krstića je morao da ide al dobro sad je kasno. Nije morao ni Štimca da vodi da maše peškirima uz kurac i pravi majmunske grimase, kad već nije hteo Savovića ili Tadiju mogao je je još jednog 2/3 da povede- Milosava. Sad je malo kasno pričati o tome i moraćemo da igramo sa ovima koji su tu.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.